Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A teraz kowal ładnie widać zdjęcie. :-))

Na Gymkhanie bylem 4oo.

Spotkałem tam tez Urbiego,

Widowisko fajne.

Parę szlifów ze względu na pogodę tez było.

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rzelu

23

• burgifan

21

• ArtCho

16

• wooferai

15

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Żyjecie? Co robimy w czwartek?

Opublikowano

KFC

• Klubowicze
Opublikowano

Mnie w czwartek nie będzie.Z powodu pogody zmieniłem plany - w okolicach Drezna ma padać cały czas... Ale i tak wyjeżdżam z synem :)

Opublikowano

Mnie z powodu wyjazdu także nie bedzie do zobaczenia za tydzień!

Opublikowano

Ktoś chętny, jak pogoda pozwoli, na szybka rundę po germanii jutro rano???

Opublikowano

Mnie jutro tez nie bedzie, ale za tydzien w czwartek mam nadzieje ze spotkamy sie, chociazby w okrojonym gronie osob nie wyjeżających na Burgmanie. Zosia, mam nadzieje ze tez bedziesz, zabiore Cie na plecaczka i obiecuje wolno jechac :)

Opublikowano

A może w takim razie pytanko; będzie ktoś w ogóle ?

Opublikowano

Rano to raczej będę spał po nocce, więc do DDR nie pojadę.

A jak będzie mało chętnych na wieczór to zrobimy zebranie u Maćka na przystani.

• Sympatycy
Opublikowano

Koledzy i koleżanki,

w nadchodzący weekend, w Szczecinie odbywają się ciekawe imprezy motocyklowe:

- piątek 31.05. rozpoczyna się XV Święto Junaka - 3-dniowa impreza na kąpielisku w Dąbiu

http://www.cruiser.szczecin.pl/cruiser_party_xv_swieto_junaka.htm

- a w sobotę 1.06. w Muzeum Techniki i Komunikacji, z okazji dnia dziecka, w Muzeum Techniki i Komunikacji odbędzie się impreza dla dzieci, m.in. z pokazem motocykli

http://muzeumtechniki.eu/aktualnosci/1/impreza-na-dzien-dziecka/

może udało by nam się tam dotrzeć i spotkać...?!

Opublikowano

Ja dziś pod Pleciugę nie dotarłem bo padł mój akumulator. Ale dzięki pasmu fortunnych przypadków już jeżdżę.

Opublikowano

To dobrze że ja też nie pojechałem, bo chyba był bym sam, bo nikt nie potwierdził :P

Opublikowano

Mi przez ten wolny dzień jakoś umknęło z pamięci dzisiejsze spotkanie.....że niby dzisiaj czwartek? :P

• Klubowicze
Opublikowano

A my z Zosią czekaliśmy i nikt do nas nie przyjechał

Opublikowano

jak rozumiem to magiczne słowo KFC jest aktualne w ten czwartek, który dopiero będzie? (Ci którzy będą, bo ci którzy nie będą będą na zjeżdzie??) Z pewnym zażenowaniem i wstydem jednocześnie przyznam się, że tęsknię za podróżą do jakiegoś rewiru śmieciowego jedzenia. Będąc dorosłym, świadomym człowiekiem szczególnie w obecności mojej córki piętnuję śmieciowe jedzenie, ale jakaś część mojej natury domaga się przynajmniej nielimitowanej coli z automatu. Czy w takim razie można powoli umawiać się na kierunek KFC (proponuję koło rondka Uniwersyteckiego) na 19 koło pleciugi w ten czwartek co będzie??. Sam trochę się wstydzę a tak mam nadzieję na przewodnika po dobrociach w KFC. Czytanie ulotek w internecie to nie to samo niestety co słowo ekspertów.

Dzięki ArtCho- byłem na zamku (ten baraczek na jego podwórku jest rozczulający) sam zamek robi wrażenie z otoczeniem, włącznie ze świątynią dumania i zabudowaniami gospodarczymi od strony wioski

Opublikowano

To znaczy ja dałem tylko taką nieśmiałą propozycję, ponieważ ostatnio byliśmy w McDonald's, więc czemu nie podjechać do KFC. Ale to pewnie musi zaakceptować reszta społeczeństwa :thumbs_up:))

Opublikowano

To znaczy ja dałem tylko taką nieśmiałą propozycję, ponieważ ostatnio byliśmy w McDonald's, więc czemu nie podjechać do KFC. Ale to pewnie musi zaakceptować reszta społeczeństwa :thumbs_up:))

To znaczy ja Ciebie kolego mój popieram- znaczy nas dwóch już jest

• Klubowicze
Opublikowano

To znaczy ja Ciebie kolego mój popieram- znaczy nas dwóch już jest

To ja was też popieram, nie zdrowe jedzenie jest OK. W ramach solidarności w drodze na Burgmanie około 19-tej zjadę do KFC

• Klubowicze
Opublikowano

Hmmm... Intrygująca miejscowość.

2013-05Rugia60_zpsbba150a5.jpg

Opublikowano

Hm trzeba znać jak to się czyta po niemiecku i wtedy jest intrygujące- dla koleżeństwa złożenie zi czyta się jak ci (nie wchodząc w niuanse "twardości" i "długości" - oczywiście językowej owego złożenia zi) w każdym razie tak się wydaje

• Klubowicze
Opublikowano

No właśnie :(

1240 km przez trzy dni! Bezcenne :)

I jak pokazuje życie na 125-ce też można!

image_zpsa81d9670.jpg

image_zps396c62e4.jpg

image_zps29c48e9a.jpg

image_zps6328a445.jpg

image_zps54f61b81.jpg

image_zpsb6a3a4c1.jpg

image_zps826747dc.jpg

image_zpse66b6faf.jpg

image_zpseeb540f1.jpg

Opublikowano

Pozazdrościć wycieczki, zdjęcie ostatnie oraz to na tle wiatraka to ja widziałbym w kalendarzu na 2014 r.

Opublikowano

Naprawdę świetna ekspedycja i foty.

Musisz się pochwalić kiedyś tą torbą przekrokową - jaka to firma/model?

Co to na talerzu - ryba czy kurak?

Te megakrzesła super - tak niewiele potrzeba by zrobić atrakcję turystyczną, a u Nas z tym słabo.

Opublikowano

Pozazdrościć wycieczki, zdjęcie ostatnie oraz to na tle wiatraka to ja widziałbym w kalendarzu na 2014 r.

Podpisuję się pod Kowalem !