veljarek Opublikowano 29 Marca 2014 Opublikowano 29 Marca 2014 BENDIX - jakich gabarytów jesteś? Z reguły nosze ciuchy M. kurtka też jest dość dopasowana a zastanawiam się nad rozmiarem kamizelki, wstępnie też wziąłem M, ale obawiam się ze bedzie mała. M będzie zatem odpowiednia.
Skała Opublikowano 29 Marca 2014 Opublikowano 29 Marca 2014 BENDIX - jakich gabarytów jesteś? Z reguły nosze ciuchy M. kurtka też jest dość dopasowana a zastanawiam się nad rozmiarem kamizelki, wstępnie też wziąłem M, ale obawiam się ze bedzie mała. Mam 188cm wzrostu i lekko ponad 100kg Gdyby o to pytała niewiasta to opisałbym szczegółowo moja gabaryty ale sam rozumiesz M-ka powinna być ok. pzdr
Dario1974 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Czy kamizelka z logo grupy mazowieckiej zamiast logo Burgmani, będzie pasowało.? Co o tym myślicie? Zastanawiam się nad zamówieniem takiej...Jak to jest z tymi rozmiarami? Zamawiać o jeden rozmiar mniejszą niź rozmiar kurtki?
Klubowicze DaniL Opublikowano 30 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2014 Moim zdaniem kamizelki powinny mieć logo przede wszystkim Burgmanii, a wyróżnik lokalny to może być dodatek, a to z uwagi na jedność CAŁEJ społeczności maxiskuterowej. Oczywiście jak kto woli.
Skała Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Jestem tego samego zdania. Kiedy pojedziesz w Polskę i spotkasz gościa w takiej samej kamizelce to nie ważne będzie skąd jest Logo Mazowieckie możesz mieć np naklejone na moto lub w innej formie. Oczywiście wybór należy do Ciebie. Pamiętajmy że wszyscy mamy kamizelki z logo Burgmanii.
veljarek Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 A gdzie można zdobyć naklejki na skuter? Czy może wydruk we własnym zakresie ?
Dario1974 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgadzam się z Wami. Zamówię jednak Standardową Kamizelkę.
Skała Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Naklejki są rozdawane na zlotach, spotach i innych wydarzeniach. Ja jeszcze nie dostałem
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 31 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2014 Ja jeszcze nie dostałem A powiedziałeś komuś wczoraj, że chcesz?
Skała Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 A powiedziałeś komuś wczoraj, że chcesz? Pytałem ale chyba nieodpowiedniej osoby. Spróbuję ponownie nad Zegrzem pzdr
Gieńka Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Bendix o naklejkę Burgmanii musisz zapytać Burgiego, a naklejki z mazowieckiego wczoraj miał Strażak i Pin. Trzeba pytać.
Sympatycy irasko Opublikowano 31 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2014 Moim zdaniem kamizelki powinny mieć logo... ... Burgmanii, a to z uwagi na jedność CAŁEJ społeczności maxiskuterowej. .....i to powinno być oczywiste Dario1974. Podzielam Danił w 100% Twoje zdanie.
Skała Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Wiem Gieńka wiem... Całą noc będę Was pytał nad Zegrzem Kto ma naklejki, kto ma nakle ...... kto.... ma .....
alempicki Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jak będzie kolejne zamówienie to też poproszę o uwzględnienie mnie. Nie wiem jaki dla mnie rozmiar? Mam 176cm o waga 90kg "M"????
BladeRunner Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 To i ja dołącze do listy oboje taka będzie Zakładam że dla mnie "L"
kazak Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 przymierzysz moją to będziesz wiedział - ale ja mam Lkę i jest ok. więc na 99% dobry wybór ,
Skolim Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 A i Ja chętnie się dołączę poproszę L:-) I info kto i jak będzie zamówienia i kaskę zbierał
Radek Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Kamizelkę można bez problemu zamówić indywidualnie na www.jagatex.pl u Pana Piotr Kulpa tel. 515265454. Mowisz ze chcesz kamizelkę motocyklowa burgmani i podajesz rozmiar. Potwierdzenie zamowienia trzeba bedzie podeslac do nich @. Dostawa za pobraniem. Przy zamowieniu bierzcie rozmiar mniejsza bo wydaje sie o 1 zawyzona. Ja mam kurtkę L a zamówiłem kamizelke M a jest z zapasem. Dodam jeszcze ze na stronie jest dostepna tez tabela rozmiarów i mozna sie nia podeprzeć.
Wenflon Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Poproszę 2 szt. - M - żółta / Wenflon /0 Rh -- / logo Burgmanii - S - żółta / 0 Rh+ / logo Burgmanii Z góry bardzo dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi