Klubowicze Wrzonio Opublikowano 28 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2013 Jak można odebrać jutro? Cormoran odbierze kamizelki dla mnie (3 szt. M i S z napisem Polska i XL z nickiem Bargacz).
Sympatycy Cormoran Opublikowano 28 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Maja 2013 Będę pod Toyota odbiorę dziś dla Wrzonia.
pabloxl Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Druś, serdeczne dzięki za świetną organizację i realizację. Kamizelka jest zajefajna
Sympatycy Cormoran Opublikowano 28 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Maja 2013 mam wszystko OK. Wrzoniu dla Ciebie mam wszystko i dla Jarka PL też mam jak by co
Druś Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Opublikowano 28 Maja 2013 Dzięki Druś, oby doszło przed zlotem. Pozdro !OK jak dasz adres do przesyłki to zapewne dojdzie, chyba, że jednak chcesz odebrać kamizelkę.
virus Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Kamizelka jest super. Jeszcze raz dziękuję!
Sympatycy Jaco Opublikowano 29 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 29 Maja 2013 Ale ja jestem pi.....a. A jak mogę odebrać osobiście, podaj miejsce i godzinę, przecież codziennie jestem w W-wie (praca). Dzięki.
Druś Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 jak ktoś chce odebrać z Warszawy Marynarska 15 zapraszam w poniedziałek godz 9-17 tylko dajcie znać wcześniej kto to mój plecaczek zabierze kamizelki do pracy. Nr tel wyślę na PW
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 30 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2013 Kamizelki dotarły. Dzięki Druś za ogarnięcie tematu. Cormoran i Maniek dzięki za dostarczenie.
Sympatycy Jaco Opublikowano 30 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2013 Będę w poniedziałek po 13. Dzięki
Sympatycy Worlan Opublikowano 31 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2013 Odbiorę na Marynarskiej w poniedziałek około godz. 16. Dzięki.
marcyś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Czy mam jeszcze szansę na kamizelkę z nickiem Marcyś i logiem w rozmiarze L odbiorę osobiście w poniedziałek. Jeśli biedzie problem z poniedziałkiem to każdy inny dzień najchętniej przed 7,06,2013
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 1 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2013 Jak nie zamawiałeś to nie masz szansy w tej transzy. Możesz sobie zamówić indywidualnie kamizelkę w firmie Jagatex , lub czekać na następną akcję na forum.
Druś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ale ja jestem pi.....a. A jak mogę odebrać osobiście, podaj miejsce i godzinę, przecież codziennie jestem w W-wie (praca). Dzięki. Masz jakąś blokadę czy co, nie można do Ciebie wysłać PW, Podaj ewentualnie maila albo numer telefonu to się umówimy jakoś.
Druś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 cieszę się, że kamizelki się podobają dziękuję. Worlan, Jaco, kufel69 - zgodnie z ustaleniami, dla was kamizelki jutro czekają na Marynarskiej 15. Dokładne koordynaty wysłane na PW.
Sympatycy Worlan Opublikowano 3 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2013 Odebrałem, bardzo miły kontakt , dziekuję. Kamizelka z białymi odblaskami jest zarąbista. Pasuje mi teraz do kasku. A od żółtego koloru to mi sie już chce
Sympatycy Jaco Opublikowano 3 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2013 Dziękujemy, są naprawdę wyczesane.
LEVY Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 czy ja mogę odebrać kamizelkę??? najchętniej też na marynarskiej. jak możemy się umówić?? Może namiary na pw??
Sympatycy irasko Opublikowano 3 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2013 Chciałem zapytać kiedy planujecie następną transzę kamizelek z logo klubu. Posiadam identyczną jak te klubowe - też z Jagatexu, ale z przyjemnością zamienię. Pozdrawiam wszystkich.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 4 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2013 A na co chcesz zamienić tą swoją kamizelkę? Jak chcesz naszywkę , którą mamy na plecach to mam jeszcze kilka szt.
Rekomendowane odpowiedzi