burgifan Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Ale frajda, ja pitole. Ale se spodnie do kitu kupiłem - za ciepłe Muszę ocieplacz ściągnąć, bo nie idzie wyrobić, hehe !
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2013 Ja już mam skuta w garażu - opona i hamulce naprawione (podziękowanie dla Moto-Garaż - trochę reklamy, bo ich lubię i mam szybko zawsze zrobione). Co do soboty rano do 15-tej w pracy (zapraszam), popołudnie już zapchane to może przynajmniej do pracy się kulne.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2013 Ja mam szkółkę jutro...
burgifan Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Opublikowano 2 Marca 2013 A ja zaraz jadę gdzieś się karnąć, piękna pogoda, słońce od rana daje...
KOT66 Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 witam:) w swinoujsciu tez pieknie jest dzisiaj:)...pozdrawiam:)
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2013 Dzień zaliczony. Ale jeszcze jest dość zimno...
wooferai Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 A ja w domu remoncik mały robię. W drodze powrotnej z Leroya widziałem Sambę na Chopina. Te rozwiane blondi ciężko pomylić z kimś innym. !OKK
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 3 Marca 2013 Teraz ja pakuje sie na skuta - tak ładnie słoneczko świeci
burgifan Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 Gdzie lecisz ? Może się uwolnię z chałupy
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 3 Marca 2013 Gdzie lecisz ? Może się uwolnię z chałupy Dzięki Maciek było SUPER
burgifan Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 Dzięki Maciek było SUPER Ja również dziękuję za miłą przejażdżkę
Samba Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 A ja w domu remoncik mały robię. W drodze powrotnej z Leroya widziałem Sambę na Chopina. Te rozwiane blondi ciężko pomylić z kimś innym. !OKK Tak to byłam ja. Wczoraj pojeździłam sobie trochę. Ogolnie zrobiłam około 30 km. i nawet nie zmarzłam.Mam tylko nadzieję, że żaden fotoradar mnie nie drapnął bo byłby to mało fartowny początek sezonu. Co chwile miałam 120 na budziku. Dlatego tez nie propomowałam nikomu wspólnej przejażdżki bo oprócz Arka to brak entuzjastów takiej jazdy wśród naszej paczki. Moja szaleńcza jazda zakończyła sie u drzwi serwisu Yamahy, gdzie odstawiłam Tmaxa na przedsezonowy przegląd.
kowal Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Witam, jakaś wypada w piątek lub niedzielę ? Piątek chętnie odwiedziłbym lidla w NRD. Tak przy okazji ktoś się wybiera na Burgmanię w tym roku ? Pamiętajmy też o rozpoczętym polowaniu ministra finansów na kierowców, ja kupuję cb-radio( do 4oo).W piątek polowali na Taczaka o godz.21 z minetami, ale ja z viktorią nie daliśmy się...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 5 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2013 (...) W piątek polowali na Taczaka o godz.21 z minetami, ale ja z viktorią nie daliśmy się... Z minetami?
burgifan Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Opublikowano 5 Marca 2013 No właśnie, możesz uświadomić co to jest mineta ?
kowal Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 ot myślimy, znak to niechybnie wiosna za pasem...to literówka - zamierzona czy nie osądźcie sami...
Samba Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 No właśnie, możesz uświadomić co to jest mineta ? Współczuję Twojej żonie
Klubowicze Ewik Opublikowano 6 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2013 Samba przeciez to żyłowa skała lamprofirowa (w Polsce obecna na Dolnym Śląsku); minetta mineta. Poniżej wyjasnienie z słownika sjp Słownik Języka Polskiego strona główna słowa komentarze więcej mineta dopuszczalne w grach ► mineta mineta występowanie: Słownik ortograficzny języka polskiego - wyd. Muza 2001, 2005, 2006 - T. Karpowicz odmienność: tak M minecie, minetą, minetę, mineto, minety N minetach, minetami, minetom n minet aktualizacja: tevex, 2012-03-02 znaczenie: 1. seks oralny polegający na pobudzaniu ustami kobiecych narządów płciowych; cunnilingus; 2. żyłowa skała lamprofirowa (w Polsce obecna na Dolnym Śląsku); minetta mineta dopuszczalne w grach ► minet minet występowanie: Praktyczny słownik współczesnej polszczyzny - wyd. Kurpisz 1994-2005 - H. Zgółkowa odmienność: tak N minetach, minetami, minetom O minecie, mineta, minetem, minetowi T minetów q mineci s minety aktualizacja: koalar, 2007-11-07 znaczenie: młody, delikatny chłopiec; młodzik, paniczyk
Samba Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 To był taki żarcik, ale dzięki za wyjaśnienia Ewik
Klubowicze bilety Opublikowano 6 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2013 Ewa widzę że kontrola jest
Klubowicze Ewik Opublikowano 6 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2013 Kontrola musi być A tak na poważnie lubię do Was zaglądać i poczytać
burgifan Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 Współczuję Twojej żonie Hallo, ale taka mineta którą masz na myśli to ja wieeem co to jest
Samba Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Burgifan, nie wątpiłam w Ciebie nawet przez chwilę
wooferai Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 O boziu ......przepraszam ......ale ja żonaty i pobożny jestem... i o "świństwach"(proboszcz mi zabronił) nie życzę sobie czytać na forum 2oo.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2013 Kontrola musi być A tak na poważnie lubię do Was zaglądać i poczytać Ewik, czytać - TAK, kontrolować - NIE! Dzieci przecież nie jesteśmy! Wooferai - tam zaraz świństwa. Jak Ewik napisała minet=młody, delikatny chłopiec; młodzik, paniczyk. A Kowal napisał, że stali z minetami, to może było ich kilku. Tych paniczyków i delikatnych chłopców. Tego się trzymajmy! Niestety zima wraca...
Rekomendowane odpowiedzi