jaro_4setka Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Zajrzałem do sąsiadów a tu proszę maxi do Hajnówki . Sory Maki ale nie mogłem się powstrzymać . Pozdrawiam chłopaki i aby do wiosny , jeszcze troszeczkę musowo wytrzymać . Upiorku,o co chodzi z tą Hajnowką...? ;-) Bo nagi burek stoi w ełckim garażyku :-) pozdrawiam,wiosna tuż tuż...
upiór Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Upiorku,o co chodzi z tą Hajnowką...? ;-) Bo nagi burek stoi w ełckim garażyku :-) pozdrawiam,wiosna tuż tuż... Nie tak tylko pisałem bo się marwię czy aby wszystko oki z CVT . .
Klubowicze MAKI Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2013 się marwię czy aby wszystko oki z CVT . . Chybaaa oooki - Narazie odpala a czy jeżdzi ? to się okaże jak poskładamy do kupy ,ale specyfik Mirka dla spokojności można by wymienić - co by lepiej spać.Sie zobaczy .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 30 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2013 Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary,nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja! Życzą Fundi i Sławka
michu Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Siemanko Właśnie oglądam. Voice of poland i co widzę ? Maki ....chlerka nic się nie pochwaliłoś
dr.big Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Michu, chwalił się, chwalił, przejrzyj ostatnie tematy w regionalnych ...
boochos Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Z tego co ja wiem, to Maki ma trochę większe plany niż jednorazowy występ przed kamerami.... Widziałem zapowiedź wiosennej ramówki TVP, ma się nazywać "MAK(s)I-SKUTERY": znany prezenter telewizyjny bardzo dokładnie i celnie podsumował prezentację naszego kolegi: pomimo, iż Maki naprawdę nie starał się specjalnie przymilać i wydawał obiektywne oceny, nie zawsze słodziutkie... ...to naprawdę są bardzo duże szanse, że już wkrótce, gdy tylko śnieg stopnieje, na naszych PLAZMACH i innych LCDekach będziemy często oglądać taki oto widok: Naprawdę - serce się raduje i w duszy gra...!!! PS. Krzychu - gratulacje z okazji córy - esemeski oczywiście będą szły w odpowiednim momencie...
Klubowicze MAKI Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Dzięki za gratki ! - a córa jak to zobaczyła !? to myślałem że z fotela spadnie .Chciała na fejsa przesłać ! Oczywiście wszystkim składa podziękowania i za tydzień zaprasza na kolejny odcinek . Ja i tak jestem z niej dumny , bo na ponad 500 kandydatów znalazła się w ścisłej 48 - a reszta ? czas pokaże . A dla tych co nie oglądali ? to proszę ! http://voice.tvp.pl/wideo/odcinki/przesluchania-w-ciemno-dolny-slask-10570705/
czaro69 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Maki, gratki z córeczki.. :msn-cry: .Popraw linka bo nie bangla
Arkadiusz Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 No, nie działa, nie działa !!! Maki wzywam Cię do odpowiedzialności rodzicielskiej.
jaro_4setka Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Maki jest zajęty rozdawaniem autografów, robię to za niego , miłego oglądania. ps.na filmiku Patrycja z Makim w tle występuje jako trzecia ( 13 minuta 22 sekunda ) ... http://voice.tvp.pl/...slask-10570705/
Rekomendowane odpowiedzi