Klubowicze bilety Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 O shit ! Chyba zasnąłem Normalnie położyłem się na chwilkę i miałem pilnować odpowiedzi od Ciebie i właśnie się obudziłem. Ale jestem wściekły na siebie ! My jeszcze siedzimy Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 29 Listopada 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Dzięki za mile spotkanko! Odnośnik do komentarza
kowal Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 ArtCho wielkie dzięki dzisiaj puszczę przelew Odnośnik do komentarza
SOVIETT Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Nie wiem czy ktoś zarejestrował taką ciekawostke a mianowicie: UM Szczecin wprowadził od pazdziernika 2012 (czyli po sezonie) opłaty w Strefie Płatnego Parkowania dla motocykli, na motofanatyku od pewnego czasu jest dyskusja na ten temat! Czy to nie przesada? Odnośnik do komentarza
Wojtecki Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 A gdzie i jak nalezy polzyc-przymocowac kwit potwierdzajacy wniesienie oplaty parkingowej? Odnośnik do komentarza
SOVIETT Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 sa podobno 2 opcje pierwsza ze gumką na lusterku albo druga ze strażnik czy jak on tam ma musi stac przy motocyklu i czekac az przyjdzie wlasciciel i pokaze mu opplacony bilet obie propozycje do D... Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Jestem ciekaw jaki będzie wynik tych działań i czy na sezon 2013 faktycznie moto będą płaciły za parkowanie w strefie? Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Napisałbym coś na ten temat, ale chwilowo nic cenzuralnego nie przyszło mi do głowy. http://www.chamsko.pl/28071/Nudne_miasto Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi