Gość Pitaspp Opublikowano 22 Maja 2006 Opublikowano 22 Maja 2006 Witam, ja dalej szukam skutera.. cięzko jest znale?ć co? poż?dnego i wartego ceny. Mam do kupienia Italjet Millenium 125, chłodzony ciecz? w 4 suwie. Konkretny model jest z roku 2003. Chciałbym się dowiedzieć jaki on posiada silnik, jakie jest spalanie oraz czy jest godzien polecenia i zainteresowania. W internecie nie mogę znale?ć zadużo rzeczy na jego temat. Wogóle wydaje mi się on rzadkim skuterem. Czy moga wst?pić jakies problemy z nim oraz jaki tak mniejwięcej v max jego wynosi. Czy posiada on dwie tarcze? Jeżeli kto? posiada jak?kolwiek wiedzę na temat owego skutera będę bardzo wdzięczny. Jestem już zdeterminowany poszukiwaniami....cierpliwo?ć popłaca? POzdrawiam Pitaspp
0 Gość Svempas Opublikowano 22 Maja 2006 Opublikowano 22 Maja 2006 Silnik z tego co wiem ten sam co Majesty 125- czyli jeden z popularniejszych silników klasy 125. "Opakowanie" do?ć oryginalne.. o gustach się nie rozmawia !w00t
0 drogowiec Opublikowano 22 Maja 2006 Opublikowano 22 Maja 2006 ...cierpliwo?ć popłaca? Popłaca. Najlepsze zkupy robi się, gdy przestaje Cię gonić czas... Pozdrówka
Pytanie
Gość Pitaspp
Witam, ja dalej szukam skutera.. cięzko jest znale?ć co? poż?dnego i wartego ceny.
Mam do kupienia Italjet Millenium 125, chłodzony ciecz? w 4 suwie. Konkretny model jest z roku 2003.
Chciałbym się dowiedzieć jaki on posiada silnik, jakie jest spalanie oraz czy jest godzien polecenia i zainteresowania.
W internecie nie mogę znale?ć zadużo rzeczy na jego temat. Wogóle wydaje mi się on rzadkim skuterem.
Czy moga wst?pić jakies problemy z nim oraz jaki tak mniejwięcej v max jego wynosi. Czy posiada on dwie tarcze?
Jeżeli kto? posiada jak?kolwiek wiedzę na temat owego skutera będę bardzo wdzięczny.
Jestem już zdeterminowany poszukiwaniami....cierpliwo?ć popłaca?
POzdrawiam Pitaspp
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi