Administrator Artix Opublikowano 17 Maja 2006 Administrator Opublikowano 17 Maja 2006 Witam No wlasnie, w dniu dzisiejszym dolaczylem do klubu ludzi C1 zakreconych. Lub tez poprostu stalem sie posiadaczem tego jak by nie patrzec dziwnego skutera. Jego wyposazenie moze zawstydzic nie jednego posiadacza auta. Jest to wersja executive 125 ccm. Posiadajaca ABS, podgrzewane manetki, siedzenie, zestaw audio, kufer, szyberdach, siatki boczne, siedzenie ze skory. Nie jest moze w stanie cukierkowym, ale to da sie zmienic, kupa na pewno tez nie jest. Wymaga dopieszczenia i przegladu, bo mimo swojego przebiegu 3 tys km chyba nigdy nie miala przegladu. No i jezdzi sie bez kasku co sprawilo mi dzis wiele frajdy Pozdrawiam
Gość majon Opublikowano 17 Maja 2006 Opublikowano 17 Maja 2006 Artixie tylko pogratulowac pozdr majon
Kubus Opublikowano 17 Maja 2006 Opublikowano 17 Maja 2006 WoW Gratulacje Artix Super zakup na dziesejsz? pogode ;]
Sympatycy Kubo Opublikowano 17 Maja 2006 Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2006 Halo... Po pierwsze gratulacje... W końcu Ci się udało... Druga sprawa... http://www.allegro.pl/item103413360_bmw_c1.html to t? zakupiłe?? Pasuje do opisu... Jesli tak to--> "Ta C1 to straszna kupa, odrazu widac ze cos z nia nie tak" nie będe mówił kto to pisał (je?li to tamten egzemplarz ). Pozdrówki i szeroko?ci życzę...
regis Opublikowano 17 Maja 2006 Opublikowano 17 Maja 2006 No jak to bedzie ten to.... i tak gratuluje zakupu A jak to nie bedzie ten.... to tez gratuluje zakupu! Pozdrawiam. BTW. czy to znaczy, ze burga wystawiasz pod mlotek? :)
rudy_56 Opublikowano 17 Maja 2006 Opublikowano 17 Maja 2006 Kuba obstawiam podobnie jak Ty No i gratuluje zakupu dla Artura.
Sympatycy spinka Opublikowano 17 Maja 2006 Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2006 Czyli jutro we młynie będzie o czym dyskutować
ortos Opublikowano 17 Maja 2006 Opublikowano 17 Maja 2006 ...to już staje się nudne ps. oczywi?cie gratuluję pozdr... ortos
pablos Opublikowano 17 Maja 2006 Opublikowano 17 Maja 2006 Ale was pokręciło ... pozytywnie .... gratulacje nabytku i kolejnego dopiska pod avatarem. Pozdrawiam
Lucjan73 Opublikowano 17 Maja 2006 Opublikowano 17 Maja 2006 Gratuluje, wirus C1 rosprzestrzenia się.....
Administrator Artix Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Administrator Opublikowano 17 Maja 2006 To zeby was nie meczyc, to powiem, tak jest to ta sama sztuka z Wolomina. Na koncu mojego tekstu w dziale allegro kupa byl emotikonek Zreszta trafia tam czasem nie zasluzenie pare sztuk. Sztuka mimo kilku wad byla warta zainteresowania. Owszem nie zaprzeczam ze skuter nigdy nie lezal, lezal i to pare razy, ale nigdy nie byl pokrzywiony, polamany etc. Zreszta i tak mam w planach zmiane lakieru,a raczej czesciowa zmiane lakieru. Mam juz swoja wizje jak chcial bym zeby wygladal. Pierwsze foty juz zrobione i niedlugo zostana opublikowane. Przebieg jest faktyczny, czego skutkiem byly zastale amortyzatory w przednim zawieszeniu bo poprostu stal 3 lata nie jezdzony, a jeszcze wczesniejszy wlasciciel kupil go poprostu just for fun. Pozdrawiam
michal_k Opublikowano 17 Maja 2006 Opublikowano 17 Maja 2006 Gratulacje ! Oby służył jak najlepiej Pozdrawiam Michał
Siodel Opublikowano 17 Maja 2006 Opublikowano 17 Maja 2006 Tylko pogratulować . Spełniłe? swoje małe marzenie, pozostaje tylko jeĽdzić Pozdrawiam
Gość adslandrzej Opublikowano 17 Maja 2006 Opublikowano 17 Maja 2006 Gratuluje!!! skuterek fajny, aczkolwiek dla mnie 2oo s? bez dachu!!! Miłych wrażeń z jazdy. Pozdro!
Gość MICHAŁ CHEMIK Opublikowano 18 Maja 2006 Opublikowano 18 Maja 2006 gratuluje zakupu bardzo fajna sztuka oby długo i bezawaryjnie służył pozdrawiam
Daro Opublikowano 18 Maja 2006 Opublikowano 18 Maja 2006 Artix, gratuluje zakupu C1, rzeczywi?cie na nasz klimat i ci?głe kaprysy pogody to jest to pojazd praktyczny, aby się sprawował bez zarzutu
drogowiec Opublikowano 18 Maja 2006 Opublikowano 18 Maja 2006 Gratulacje Artix. W końcu znalazłe? Go. Pozdrówka
Szaary Opublikowano 18 Maja 2006 Opublikowano 18 Maja 2006 Artix moje gratulacje Widzę że jak tak dalej będzie to niedługo C1 zaczn? przeważać w naszym klubie Pozdrawiam
Jerzyk Opublikowano 18 Maja 2006 Opublikowano 18 Maja 2006 Gratulacje z okazji nowej, wspaniałej „zabawki”. Życzę bezawaryjnej jazdy i mnóstwo frajdy.
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 18 Maja 2006 Administrator Opublikowano 18 Maja 2006 Art... chyba wszystko powiedziałem na ten temat w realu Na forum składam najszczersze gratulacje Szkoda, że nie zrobiłem Arturowi fotki w czasie jazdy, kiedy jechał swoj? ... banan, rogal, chiquita, arbuz, full happy... te okre?lenia nie oddaj? nawet w połowie jego szczę?cia Co do samego egzemplarza... ma swoje felery ale my?lę, że wszystkie się wyeliminuje. Największym plusem tego ezemplarza (jak się okazało znałem dobrze jego cał? historię od 2002 roku oraz wła?ciciela) jest jego osiowo?ć, nienaganna kondycja silnika, mały przebieg oraz prawie, że maksymalne wyposażenie, które nawet w niemczech trudno spotkać w Wczoraj cykn?łem kilka fotek telefonem. Oto one... Jedna na drodze wygl?da jak ufo ale dwie to jak zlot ufoludków
ŻABA Opublikowano 18 Maja 2006 Opublikowano 18 Maja 2006 Witam, Gratuluje zakupu Oto przykład, że liczba C1 w przyrodzie jest ograniczona
ciochin Opublikowano 18 Maja 2006 Opublikowano 18 Maja 2006 Hej, Artur gratuluje zakupu, fajny sprzęcik Wreszcie będziesz miał odpowiedni skuter do dojazdu do pracy i pasował będzie do garnitury jak w sam raz Pozdrawiam ciochin
Kasieńka Opublikowano 18 Maja 2006 Opublikowano 18 Maja 2006 Ja również gratuluje , tylko troszkę się martwię bo jak będziesz jeĽdził nowym nabytkiem to Gosi nam do Starego Młyna nie będziesz przywoził. A może czas aby Gosia zaczęła jeĽdzić na 2 kółkach. Kasia
Rekomendowane odpowiedzi