czaro69 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 http://www.forum.burgmania.net/topic/15943-jesien-na-mierzei-wislanej-12-14-pazdziernika-2012r/ Tu macie szczegóły, my odpadamy bo w tym terminie.....
Gość Bartheez5 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Pomysł dobry na zakończenie sezonu! A mierzeja to ta nad morzem. Tylko ciekawe jak pogoda dopisze ??? Skoro w Sierpniu już 15 Stopni Ja bym pojechał tylko czy bedzie z kim ................... Jak reszta ?????????????
boochos Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 ja z agnienią i starszą córką też byśmy byli chętni... to co - wpisujemy się do nich na listę?????? Bartheez - pogoda w Polsce inna niż w Chorwacji,hehe, a tak na serio - to: aby nie lało tylko - spacerek nad morzem, wdychanie jodu i sama impra!!! - uroki wyjazdu, myślę że będzie fajnie.
jaro_4setka Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Jarooo tak jak pisałem koszulka rozm. XXL kolor szary koloru nie pisałeś ,tylko rozmiar... a w swoim regionie nic nie bedziemy robili wcześniej... ? taka wyprawa nad morze to tylko 4oo , bo na maxi może być nieciekawie... jak większość pojedzie to ja też sie pisze...
boochos Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Jaro - zapraszam na pokład moich 4oo - po dojeździe do suwałk z białego.... W naszym regio - myślę, że wcześniej jakiś spot jeszcze będzie, tylko nie wiem czy z noclegiem???
jaro_4setka Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Jaro - zapraszam na pokład moich 4oo - po dojeździe do suwałk z białego.... namawiałeś,namawiałeś i namówiłeś
boochos Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 jaro - to wpisujemy się na listę??? co by miejsc starczyło...
jaro_4setka Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 to sie wpisujemy już sie wpisałem
Moplic Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witam! Moim osobistym zdaniem "zakończenie" sezonu dojazdem samochodem, to - nie ma sensu. Ja odpadam wolę pośmigać skutrem, choćby tylko z plecaczkiem.
boochos Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Lechu - prawdziwe zakończenie "skuterowe" możemy zrobic bliżej, a przede wszystkim wcześniej. Mierzeja - to pretekst na imprę nad morzem. Chodźcie z nami!!!!
Gość Bartheez5 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 A może we wrześniu u nas coś zrobić????????? CZaro podrzuć jakiś pomysł.....
jaro_4setka Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 przenieśmy dyskusje do cyklicznych spotów...
LWfilip Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Witayta Widzę tu jakieś przygotowania do zakończenia tego sezonu. Byłbym zainteresowany ale tylko opcją na !scooter , może być nad Bałtykiem czy coś tam. Byle w Waszym towarzystwie. Z terminem będę miał kłopoty ale jak coś padnie to się dostosuję.
boochos Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 LWfilip zajrzyj do wątku CYKLICZNE SPOTKANIA W-M i zapisz się!
Rekomendowane odpowiedzi