Gość Bartheez5 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Wkońcu przyszedł czas na odpoczynek po całorocznej pracy Już dziś startujemy z MAKIM w rejony południowej Chorwacji miało być na !scooterlecz z przyczyn obiektywnych musimy zadowolić się 4oo Oczywiście tym samym rozpoczynam miesiąc SIERPIEŃ w W-M
czaro69 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Szerokości po drodze i udanego urlopu. Uważajcie na siebie i czekamy na fotorelację
Klubowicze bargacz Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Czy ktoś się wybiera w Bieszczady? Bo my byliśmy już 3 razy i najprawdopodobniej pojedziemy
czaro69 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 My z wiadomych względów nie pojedziemy.....Może kiedyś się nam uda
Klubowicze Doktorek Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Ja nie stety jeszcze nie pojadę z Wami 2oo ale w przyszłym roku może ... do Was dołączę !YES
avanturnik Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Sorry za zamieszanie w temacie urlopowym, ale jednak założyłem nowy temat. http://www.forum.burgmania.net/topic/15963-kartaczewo-w-goldapi/ Pozdrawiam
czaro69 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 A jak tam nasi urlopowicze w Chorwacji??? Może jakieś żebyśmy trochę zazdrościli
jaro_4setka Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Mam takie pytanko , czy bedziemy planowali jakąś impreze kończącą wakacje, bo tu czas nieubłagalnie leci,jest połowa sierpnia ( prawie ) może powoli nad czymś pomyslimy... ps. troche zmieniłem swój wpis,nad zakonczeniem sezonu pomyslimy we wrześniu
Gość Bartheez5 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Mocze nogi w ciepłej wodzie piwko cienkie mi po brodzie do kilka las choinek KURDE to jest wypoczynek
jaro_4setka Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Mocze nogi w ciepłej wodzie piwko cienkie mi po brodzie do kilka las choinek KURDE to jest wypoczynek za dużo tego piwka,bo nie można zrozumieć co napisałeś...
czaro69 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Jaki bałkański poeta nam wyrósł :clapping:
boochos Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Przestańcie! Kolega ma zwykłe objawy udaru słonecznego, a Wy się śmiejecie. Proszę oto interpretacja diagnozy: "Moczę nogi w ciepłej wodzie..." - niestety, ale zdarza się, że podczas udaru człowiek oddaje mocz pod siebie, a wydaje się wtedy mu, że brodzi w przyjemnej fali "...piwko cienkie mi po brodzie..." - co prawda w Chorwacji piwo rzeczywiście jest bardzo cienkie, ale Bartheez pewnie chciał napisać CIEKNIE - kolejny objaw - toczenie piany z ust (UWAGA! - bardzo podobnie jest we wściekliźnie) "...do kilka las choinek..." - zapewne zobaczył gdzieś kilka choinek dających cień..., skojarzył to z lasem..., chciał się tam skryć..., zawsze należy szukać cienia w razie przegrzania organizmu...ale widać jak język mu się plącze - zapewne suchy jak wiór... "...KURDE..." - to mnie niepokoi!, czyżby nie dał już rady skryć się w cieniu??? czyżby nie starczyło mu sił, aby wezwać pomoc??? "...to jest wypoczynek" - tak..., niestety - Bartheez wyraźnie mówi, że już nie ma sił Bartheezku, Bartheezku!!! Odezwij się!!! Czy kompan MAKI Ci pomógł??? Dajcie oznakę istnienia!
jaro_4setka Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 dobrze,że jest lekarz wśród nas...
czaro69 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 I dalej z tej Chorwacji cisza. Mam nadzieję, że wszyscy cało i zdrowo wrócą do domków !OKK
Gość Bartheez5 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Pogoda super 40stopni no i aż żal wracać........
boochos Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 tak myślałem, że Was tam mocno smali z nieba...hehe-wracajcie, u nas przyjemny chłód i deszczyk jeszcze czasem kropi
czaro69 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Ale niedługo znowu ma być przyjemne ciepełko, zdążą się chłopaki zaaklimatyzować
jaro_4setka Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Rafał nadal wyrażasz chęć na koszulke? bo nie wiem jaką ilość podawać....
Gość Bartheez5 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Rafał nadal wyrażasz chęć na koszulke? bo nie wiem jaką ilość podawać.... Jaroooooo 1 szt w rozmiarze XXL gdyż XL po jednym praniu odsłania mi plecy
jaro_4setka Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Jaroooooo 1 szt w rozmiarze XXL gdyż XL po jednym praniu odsłania mi plecy mogę zapytać,czy mają body,wtedy plecy na pewno nie będą odsłonięte , jaki kolor chcesz,czarny,czy szary?
Klubowicze bargacz Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Mam takie pytanko , czy bedziemy planowali jakąś impreze kończącą wakacje, bo tu czas nieubłagalnie leci,jest połowa sierpnia ( prawie ) może powoli nad czymś pomyslimy... ps. troche zmieniłem swój wpis,nad zakonczeniem sezonu pomyslimy we wrześniu A może zakończenie na Mierzeji Wiślanej
czaro69 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Rafał, jesteście na wczasach czy już wróciliście? PS. Panowie jedna prośba: nie cytujcie bezpośrednio całych postów poprzedzających Waszą wypowiedź, to nie ma sensu a tylko zaśmieca wątek A każdy i tak wie o co chodzi
Gość Bartheez5 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Już jesteśmy w Ełku wróciliśmy wczoraj . Już dzisiaj głaskałem ZACNĄ w garażu heeee. Jarooo tak jak pisałem koszulka rozm. XXL kolor szary
boochos Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 A może zakończenie na Mierzeji Wiślanej w sumie nie głupia myśl... co na to reszta Braci W-M i GP ? możnaby zakończyć sezon w pięknym miejscu ... i odrazu obgadać-gdzie WIGILIA! PS. Ta mierzeja to nad morzem?
Rekomendowane odpowiedzi