michu Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Michu dawaj na Stegnę My dzisiaj lecimy i wracamy w niedziele oczywiście skuterem Kuszaca propozycja ale jutro jedziemy na parade weselną Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 UFFFFFF!!!!!!!! U mnie też urlopik od poniedziałku Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Dobrze wam... .Ja będe "budował dalej kolejną RP" Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Witam robaczki Robson napisz mi jakim cudem pali ci 4,7l na 100 km. Bo moja to już straciłam orientację, chla to paliwo jak wściekła! No cóż ktoś musi pracować żeby odpoczywać mógł ktoś Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Witam robaczki Robson napisz mi jakim cudem pali ci 4,7l na 100 km. Bo moja to już straciłam orientację, chla to paliwo jak wściekła! No cóż ktoś musi pracować żeby odpoczywać mógł ktoś Pozdrawiam Basiu pali mu 4,7 ale w garażu . Proszę jak Kolega nauczył się wkręcać Ty Ty . Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ta, Robson to jest przyczajony Tygrys ukryty, Lew !!! Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Ta, Robson to jest przyczajony Tygrys ukryty, Lew !!! Tak Arku jak Mu autostradę pobudowali to i ZACNA miej pali . Ciekawe od kogo nauczył się tak wkręcać , normalnie wkrętarka jak nic . No i jeszcze ten Gość z pod Grudziądza Ten od łańcucha jak wkręca , normalnie Letnie przesilenie , jak To Basia pisze robaczki wy moje normalnie szok strach coś napisać :) . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Baśka spoko musisz średnio liczyć 6 litrów/ 100 Km i gitara Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Siemka i tak właśnie liczę 6l na 100 kurczę ale upał masakra normalnie, za to jazda leśnymi drogami w ubiorze iście letnim, boska Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Basia, gdzie taki upał? To pojadę po odpoczywam z Wami w cieniu Zacnej !!! U nas mróz!!! Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Panowie to już jutro zaczyna się zabawa http://www.youtube.com/watch?v=mr1jWAfT3VQ http://www.zgp.tomaszewski.cz/ Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Tomek My z Jolką jutro ruszamy w bury Tucholskie i okolice , przy okazji odwiedzamy rodzinkę Pozdro Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Fajnie macie też bym tak chciał ,tylko nie zapomnijcie zameldować się na spocie w niedziele . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Fajnie macie też bym tak chciał ,tylko nie zapomnijcie zameldować się na spocie w niedziele . Jak nie jak tak . Dojedziemy z marszu Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Duchota jakaś czy co ? , pewnie padać będzie . Basiu mam nadzieję że wszystko cacy , pozdrawiam serdecznie . Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 A co mi tutaj taka absencja !!! Nie widzę wpisów, żadnych postów, toć to szok normalnie!!! Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Płacz i lament , przeca koniec wakacji 2012 . . Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Wicia, a Ty jeszcze do szkoły chodzisz? Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Nareszcie wróci normalność.Dzieciaki od rana do szkoły.....będą chodzić.I tak do nastepnych wakacji Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 1 Września 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Ja już tydzień temu skończyłem wakacje. Jak nigdy, w tym roku co tydzień miałem gości w domu po tygodniu. No ale w końcu wakacje i urlopy się kończą. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 A my cały czas na działeczce. Jeszcze trochę i znowu do miasta - łe tam Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Wicia, a Ty jeszcze do szkoły chodzisz? Czaro człowiek całe życie się uczy a i tak głupi ........ . P.S Pogoda u mnie cacy normalnie upał . Miłej niedzieli dla szanownych Państwa a dla tych co będą śmigać szerokości życzę . Czaro serdeczne pozdrowienia dla Ady , głowa do góry wszystko będzie cacy , MUSI być ja Wam to powiadam . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi