Kaśka Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Witeczka, jeszczr chwile jeszcze momencik i mam ....URLOP!!!! Hura...mam nadzieję ze dożyję, a pogoda Upiór ma być oki! Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Ty Ty w mini jak będziesz pisała takie rzeczy z tym czy ja dożyję , to ja ci dam pogodę , oj oj Ty nasza kruszynko skuterowa . Kasieńko proszę mi tu takich rzeczy nie pisać , bo pojadę nocą do Ciebie jak Marcin śmignie za granicę i będę cię straszył jak to robią upiory w nocy . Oj oj co prawda pogoda może będzie ale to jest jak na razie wielka niewiadoma , szaman musi zarobić a i ja też bym przytulił parę złoty , tak sobie myślę jakieś złoty dziesięć za dzień :laugh: . Kasieńko pozdrawiam i do niedzieli . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Etam urlop , lepiej do roboty hi,hi Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Etam urlop , lepiej do roboty hi,hi Ty Ty jak Ci mało pracy to wal do mnie jak w dym . . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Byłem dziś u Robsonka na wczasach. Inspekcja zaliczona. Myślałem, że chociaż raz nie zmoknę. Kur...... i tym razem się nie udało Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 No to nic nowego powinieneś już się do tego przyzwyczaić lub pogadać z Upiorem od serca Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 E... jak by nie padalo to by było nudno hi,hi Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 A ja cały czas sie urlopuję ... i dla odmiany wczoraj było rowerowo... z Zuzą ok 20 km i w słońcu i w deszczu... pozdrowionka Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Witajcie robaczki Kasiu odpoczywaj odpoczywaj należy ci się. A Ja pracuje normalnie w szał pracy jakiś wpadłam! Nie dość że zarobkuję to jeszcze dom do góry nogami przewracam ale jest dobrze nie narzekam i o to chodzi żeby człowiek był zadowolony Moto trzeba wypucować na niedzielę bo po tych codziennych deszczach bidulek mizernie wygląda Pozdrawiam cieplutko. Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Uuuuuu, mamy już 15 sierpnia, połowa miesiąca a tu widzę 9 postów, bryndza jakaś nastała ? Wiem, wiem śmigacie, to tu, to tam itd. Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 No właśnie, śmigam ile się da A do tego internet mi się skończył i mam słaby kontakt ze światem. Chwilowo przez modem w telefonie to się nie długo zmieni. Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Siemka no cóż cisza troszku widzę, w innych tematach piszą a tu się nie chce! U mnie czasu mało pracujemy i jeżdzimy, to i mniej zaglądam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Bo się jeździ co prawda puszką i przez to czasu brakuje niestety nie jest co komarek Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ale lato wraca , ma być znowu 30 stopni No i się pokulamy po jakiś jeziorkach Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Pisanie to od jesieni zaczniemy nadrabiać. Teraz trza się bawić, jeździć i pić, bo lato się szybko kończy Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Teraz trza się bawić, jeździć i pić, bo lato się szybko kończy Prawde kolega powiada to jest prawidłowe podejście Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Oj tam jak powiada Ten za autostrady jeśli trzeba budować to trzeba a Lato , ech co na to poradzić będzie następne . Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Widzę że wszyscy kulają kilometry , aż miło. Jutro kończę urlop i od nowa do fabryki . Zacna ma sie dobrze, spalanie spadło do 4.7l/100km ,za to jak się ochłodzi to 2-3 setki więcej będzie chciała, pijaczka jedna . Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Jutro kończę urlop i od nowa do fabryki . A co to jest urlop ? , bo fabryka no to rozumiem !!! Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 A co to jest urlop ? , !!! To jest takie coś jak manekiny na wystawach.Już chcesz dotknąć a tu przy zbliżeniu głowa trafia w szybę i napis" tylko dla wybranych" Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Tak Krzysiem, masz rację, to jest tylko dla wybrańców, dziobaków, lizusów itd. teraz to już wiem co to jest urlop. A mnie dali dopiero we wrześniu !!! Ale to nie urlop, ale wolne się nazywa. Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Arek, bo dobrzy ludzie dostają urlopy latem, a nie jesienią . Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Arek, bo dobrzy ludzie dostają urlopy latem, a nie jesienią . Lubisz ciepłą wódkę i spocone kobiety?Nie? to masz urlop zimą Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 A ja dzisiaj ostatni dzionek w fabryce i tydzień urlopiku . O jak dobrze Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Michu dawaj na Stegnę My dzisiaj lecimy i wracamy w niedziele oczywiście skuterem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi