ComoDo Opublikowano 19 Grudnia 2024 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Ja niestety odpadam . Druga zmiana w robocie .
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 19 Grudnia 2024 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 19 Grudnia 2024 No i spotkaniu, śmiechu było więcej niż zwykle, zawiasy jeszcze mnie bolą 🤣, ale niechcący udało się ustalić, że kolejne spotkanie odbędzie się 16.01.2025r. godzina 18.00 Karczma u Jana. @sławek1 proszę zapodać fotkę.
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sławek1 Opublikowano 19 Grudnia 2024 Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 Grudnia 2024 1 minutę temu, Saper napisał(a): No i spotkaniu, śmiechu było więcej niż zwykle, zawiasy jeszcze mnie bolą 🤣, ale niechcący udało się ustalić, że kolejne spotkanie odbędzie się 16.01.2025r. godzina 18.00 Karczma u Jana. @sławek1 proszę zapodać fotkę. A i proszę bardzo 🛵 3
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 19 Grudnia 2024 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 19 Grudnia 2024 Dziękuję.
Użytkownicy Robbi Opublikowano 20 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 20 Grudnia 2024 Siemka 🎄 dzięki za spotkanie było mega🤣🤣😂 śmiechu Podsumowanie sezonu oraz wstępne ustalenia na nowy sezon wykonane.🛵 Dzięki Wszystkim za życzenia świąteczne Ja również jeszcze raz Wam życzę wszystkiego co najlepsze.🎄 Pozdrawiam
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 13 Stycznia Użytkownicy+ Opublikowano 13 Stycznia Czołem ekipa. Kto się wybiera w czwartek ? Fajnie by było na spotkanie w większym gronie. Jest mały temat do omówienia.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Stycznia Autor Użytkownicy+ Opublikowano 13 Stycznia Będę, jak dożyję i wtedy przywiozę Roberta.
Użytkownicy Bienias Opublikowano 13 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 13 Stycznia My z Renią planujemy być chyba żeby wydarzyło się coś niespodziewanego. 👍😃
Użytkownicy Robbi Opublikowano 13 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 13 Stycznia Godzinę temu, Saper napisał(a): Będę, jak dożyję i wtedy przywiozę Roberta. 👍
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 14 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 14 Stycznia Będę, dojdę z Grzegorzem i Robertem. Już się nie mogę doczekać by zobaczyć wasze mordki 😜🤣🛵
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Stycznia Użytkownicy+ Opublikowano 14 Stycznia Godzinę temu, sławek1 napisał(a): .....dojdę z Grzegorzem ... 😜🤣🛵 🤔 taa.. wiem że za czołgiem to może biec i pluton piechoty, ale że za cytryną Grzegorza .... ? 🤣
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Stycznia Autor Użytkownicy+ Opublikowano 15 Stycznia 11 godzin temu, EndriuBis napisał(a): 🤔 taa.. wiem że za czołgiem to może biec i pluton piechoty, ale że za cytryną Grzegorza .... ? 🤣 No to wezmę Babcię Astrę , żeby nie musieli biegać ani za, ani przed.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Stycznia Autor Użytkownicy+ Opublikowano 16 Stycznia Frekwencja powaliła na kolana, takiej jeszcze nie było. Kolejne spotkanie planowane jest 13.02.2025r. godzina 18.00 Karczma u Jana.
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 16 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 16 Stycznia Dziękuje wszystkim za spędzony wspólnie czas. Frekwencja spora, śmiechu jak zawsze. Już czekam na następne 🛵
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 16 Stycznia Użytkownicy+ Opublikowano 16 Stycznia Dzięki za pogaduchy i kupę śmiechu 😁 Tylko ..... Ja to chyba na innej imprezie byłem 🤔 to Wy nic nie jedliście ? 🤪
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Stycznia Autor Użytkownicy+ Opublikowano 16 Stycznia 3 minuty temu, EndriuBis napisał(a): ... to Wy nic nie jedliście ? 🤪 Może myśmy nie przyjechali się najeść? 😛
Użytkownicy Nazir Opublikowano 17 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 17 Stycznia Przyznam, że te Wasze spotowe knajpy, to takie jakby ... luksusowe👌😁. Na pewno przytulne👍 Pozdrawiam. 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 Stycznia Użytkownicy+ Opublikowano 17 Stycznia @Nazir bo u nas "ilość" przeszła w "jakość" 🙂, raz w miesiącu ale na wypasie. 😜 2
Użytkownicy Bienias Opublikowano 23 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 23 Stycznia ComoDo . Czy dobrze widzę, takiego ładnego sprzęta się pozbywasz. Nic nie wspominałeś wcześniej. Na co chcesz zamienić 😒 Przepraszam kolegów napisałem nie w tej rubryce tematycznej w której powinienem napisać 😉
ComoDo Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 2 godziny temu, Bienias napisał(a): ComoDo . Czy dobrze widzę, takiego ładnego sprzęta się pozbywasz. Nic nie wspominałeś wcześniej. Na co chcesz zamienić 😒 Prawdopodobnie na NT1100 . Dlaczego ? Hmmm.. Długo by pisać. Przywiązałem się już do Forzy jeśli tak to można określić i nie myślałem że tak trudno mi będzie się jej pozbywać tym bardziej , że mam wiele fajnych wspomień z nią związanych. . Tak czy owak kiedyś pewnie jeszcze raz ją kupię (nową) jak już trochę na tyłku siądę ,a na razie mam sporo wyjazdów w planach i nie chciał bym jej zajeździć . W obecnym tempie za 3 lata miała by nastukane grubo ponad 100 tys km. . 1
Rekomendowane odpowiedzi