Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+
Opublikowano

Spotkanie przeszło do historii, kolejne zostało ustalone na:

09.05.2019 r. godz. 18.00 Czarny Sezam w Dębicy.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Dzięki za spotkanie. Skuterów może za wiele nie było ale za to jakaś różowa armatura zajechała ? do następnego razu.

Opublikowano

Czerwono-pomarańczowa. Nie różowa

Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Czerwono-pomarańczowa. Nie różowa

Jest i "szpieg"

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
  • Użytkownicy+
Opublikowano

Jeżeli nic nie pomyliłem  ?, bo to i wiek i ta ..., jak ją nazywają? ... no tak - skleroza, robią swoje ?, to wychodzi mi, że w najbliższy czwartek jest spotkanie.

Dnia 4.04.2019 o 21:40, Saper napisał:

Spotkanie przeszło do historii, kolejne zostało ustalone na:

09.05.2019 r. godz. 18.00 Czarny Sezam w Dębicy.

Więc, do zobaczenia.

Opublikowano
Jeżeli nic nie pomyliłem  , bo to i wiek i ta ..., jak ją nazywają? ... no tak - skleroza, robią swoje , to wychodzi mi, że w najbliższy czwartek jest spotkanie.
Więc, do zobaczenia.

Hej . Grzesiek . Mnie nie bedzie , a zaluje . Mam prace w tym tygodniu w domu przy "zielonej energii " . :)
Pozdrawiam i milego zycze ...

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
  • Użytkownicy+
Opublikowano

Ja planuję być, ale chyba 4oo ?   raz że roboty ful i nie zdążę do domu, dwa że pogoda na razie tako "ło" ?   

Godzinę temu, Saper napisał:

......   Więc, do zobaczenia.

a Ty Grzesiek, czym planujesz jechać ?

Opublikowano

jak pogoda pozwoli to 2 oo, Gawron wpadasz ??

Opublikowano

Nas znów nie będzie, cóż obowiązki klubowe, organizujemy  zawody u nas w automobilklubie i muszę być. Jak ktoś chętny zapraszamy , jest na co popatrzeć

https://www.pzm.pl/kalendarz/czw-09052019-0000/zabytki/i-runda-mistrzostw-polski-pojazdow-zabytkowych-pzm

https://www.pzm.pl/news/2019/mppz-pojazdy-zabytkowe/mppz-po-raz-20-ty-w-stalowej-woli.

Endriu , Saper dograjcie szczegóły Cusia zdzwonimy się po weekendzie. Interesuje mnie którędy będziecie jechać do Sandomierza 18 maja, dołączymy się po drodze.

• Użytkownicy+
Opublikowano
47 minut temu, EndriuBis napisał:

a Ty Grzesiek, czym planujesz jechać ?

Wszystko zależy od pogody, jeżeli pozwoli to "moplikiem", a jeżeli nie, to pogonię "Babcię Astrę".

• Użytkownicy+
Opublikowano
26 minut temu, tomekstw napisał:

..... Jak ktoś chętny zapraszamy , jest na co popatrzeć 

Pewnie że jest, ale dla mnie ciekawsze są stare motocykle, niestety większość imprez odbywa się gdzieś daleko w PL ? 

28 minut temu, tomekstw napisał:

Endriu , Saper dograjcie szczegóły Cusia zdzwonimy się po weekendzie. Interesuje mnie którędy będziecie jechać do Sandomierza 18 maja, dołączymy się po drodze.

Dam znać co i jak. Wstępnie mamy ustalone, to chyba dużych zmian nie będzie. 

Opublikowano

Cześć chłopaki

Chciałem wpaść na spota, ale niestety znowu praca...nie dam rady.

• Użytkownicy+
Opublikowano
3 godziny temu, Szymqw napisał:

Chciałem wpaść na spota, ale niestety znowu praca...nie dam rady.

No nie dobrze Szymon, nie dobrze ?  to już 3-cia nie obecność ?  nie usprawiedliwiona ?  na razie tylko obniżamy Ci ocenę za zachowanie, ale jak tak dalej pójdzie będziesz musiał odrabiać na wakacjach ?  

a tak serio - pracuj chłopie pracuj, tylko nie zapomnij o Burgmanii ?  

Opublikowano

stolik na wszelki wypadek zarezerwowany, na nazwisko Paśko

Opublikowano

chorym. Ale w sobotę to latałbym....

• Użytkownicy+
Opublikowano

Spotkanie w kameralnym gronie zakończone, kolejne zostało ustalone i odbędzie się:

13.06.2019 r. godzina 18.00 Karczma u Jana

Opublikowano
Dnia 8.05.2019 o 21:48, EndriuBis napisał:

No nie dobrze Szymon, nie dobrze ?  to już 3-cia nie obecność ?  nie usprawiedliwiona ?  na razie tylko obniżamy Ci ocenę za zachowanie, ale jak tak dalej pójdzie będziesz musiał odrabiać na wakacjach ?  

a tak serio - pracuj chłopie pracuj, tylko nie zapomnij o Burgmanii ?  

Andrzej, trudno się z Tobą nie zgodzić. Masz rację...ale spokojnie ?  nadrobimy niebawem.

• 1 miesiąc temu...
  • Użytkownicy+
Opublikowano

UWAGA !  UWAGA !  Nadchodzi ! ?

przypominam że w najbliższy czwartek 13-go spotkanie w regionie.  Spotykamy się w Karczmie u Jana o godz. 18:00, ale pomysł jest taki aby co najwyżej wypić kawkę i ruszyć się gdzieś w teren na przejażdżkę.  Szczególnie ostatnio ja i Grzesiek jesteśmy nie wyjeżdżeni i pasuje się gdzieś ruszyć. :scooter::scooter:  Jak ktoś chciałby coś zjeść to niech przyjedzie z 15 min. wcześniej to zdąży.

Kierunek wycieczki na razie do ustalenia, jak ktoś ma jakiś pomysł to proszę podawać do akceptacji. Decyzje jak zwykle podejmie demokratycznie Saper ? 

Opublikowano

O pięknie o wspaniale. Przybywam. Chyba że demokratycznie pojedziecie w moje strony to czekalbym u siebie na jakim wlocie.

miałem w życiu wielkie szczęście chodzić późno spać

Opublikowano

Ja już swoich nieobecności nie policzę. Ale w czwartek postaramy się być. O ile będzie czym.

• Użytkownicy+
Opublikowano

No jak to, przecież miał być biały.

Opublikowano

Saperku, fizycznie jeszcze nie mam, dziś jadę po odbiór.

• Użytkownicy+
Opublikowano

No to odbieraj, bo w czwartek obowiązkowo chcemy Mu skopać oponki, no i strzelić po bezalkoholowym, na rachunek nowego właściciela.

Opublikowano

macie jak w banku, ciekawe czy się kratka browca zmieści.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Pod kanapę wejdzie bez problemu, nie tylko krata. ?