lemik Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Andrzej, Grzesiek mogę po Was podjechać, wypieram się samochodem
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Kwietnia 2017 No to mamy plan na wieczór. Kierowca dyżurny - Michał
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Wieczór się skończył, śmiechu jakby mniej, kierowca dyżurny się sprawdził, dzięki Michał.Kolejne spotkanie ustalone zostało na:18.05.2017 r. godzina 18.00 - Karczma w Zawadzie.Może tym razem pogoda okaże się dla Nas łaskawa i w końcu uda się przyjechać na skuterach?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Śmiechu mało - bo wszyscy byli strasznie głodni, a pogoda była senna w dodatku co niektórzy dostali pierogi z kapustą Ja po powrocie do domu musiałem jeszcze zjeść zaległy obiad o matko - ledwie dałem rade A co do spotkania w Zawadzie - wydawało mi się że ustalaliśmy że jak będzie ładna pogoda to miejsce spotkania może ulec zmianie.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Może ulec zmianie, aleeeeeee... to dopiero się ustali, a na razie Karczma, żeby nie było, że nie ustalono.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 Maja 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 17 Maja 2017 A co tu taka cisza ? Jutro Zawada Nas miało nie być, ale ponieważ mnie "uziemiło" to będziemy tylko niestety puszką. Mój Burgman poszedł w "dzierżawe", albo jak kto woli w lizing. no cóż, silnik po remoncie, gwarancja ucieka - trzeba było coś przedsięwziąść. Jak pogoda dopisze lizingobiorca obiecał stawić się w Zawadzie.
Bogusz Opublikowano 18 Maja 2017 Opublikowano 18 Maja 2017 Witam . Ktos bedzie na spotkaniu w Zawadzie ?
gumis Opublikowano 18 Maja 2017 Opublikowano 18 Maja 2017 Reprezentacja Rzeszowa i ja, a może i BobbensWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Bogusz Opublikowano 18 Maja 2017 Opublikowano 18 Maja 2017 Ok. Dzieki za info . Postaram sie dotrzec na 2oo , choc nie ukrywam , ze bedzie to bardzo trudne - . Chcialbym byc . Pozdrawiam
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 18 Maja 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Maja 2017 Już myślałem że sami wypijemy herbatkę i pojedziemy z powrotem. Do zobaczenia.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 19 Maja 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Maja 2017 Panowie (i panie) , dzięki za wczorajsze spotkanie. Dawno się tak dobrze nie bawiliśmy a piwo po kilku tygodniach przerwy smakowało mi jak nigdy. Następne spotkanie w Rzeszowie. Grzesiek - Saper jak odpocznie po łażeniu po górkach napisze co i jak
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 20 Maja 2017 Jak Andrzej wspomniał - piszę "co i jak": Kolejne spotkanie ustalono (przeważającą większością głosów ) na: 22.06.2017 r. godzina 18.00 - Karczma u Jana. Przejażdżka niewykluczona.
gumis Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Widzimy się Panie i Panowie we czwartek.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Czerwca 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Czerwca 2017 A no widzimy się. Powiem więcej - to już po jutrze Ja oczywiście jeszcze tym razem będę 4oo i na pewno z żonką, a następnym razem się zobaczy.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 20 Czerwca 2017 Chcesz powiedzieć, że następnym razem będziesz bez żony? Ciekawe czy o tym wie.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 21 Czerwca 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 21 Czerwca 2017 Dnia 20.6.2017 o 08:24, Saper napisał: Chcesz powiedzieć, że następnym razem będziesz bez żony? Ciekawe czy o tym wie. Nie no ... tak to nie da rady. Zakładam że następnym razem będę już skuterkiem Dnia 20.6.2017 o 07:35, gumis napisał: Widzimy się Panie i Panowie we czwartek. No i wiem kto stawia lody Przedstawiciel Firmy "Lider Podkarpacia" . Ale Panie - tak bez krawata żeby wyróżnienie odbierać ?
tomekstw Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Nasza a raczej moja obecność mocno zagrożona, szansa ok. 5 %. Ale kto wie?
gumis Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 22 godziny temu, EndriuBis napisał: Nie no ... tak to nie da rady. Zakładam że następnym razem będę już skuterkiem No i wiem kto stawia lody Przedstawiciel Firmy "Lider Podkarpacia" . Ale Panie - tak bez krawata żeby wyróżnienie odbierać ? Przedstawiciel firmy budowlanej nie ma czasu nawet taczek załadować a ty mi tu o krawacie opowiadasz
Bogusz Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Witam . Wreszcie dzisiaj bedzie mi dane byc na spotkaniu . Pozdrawiam
gumis Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 25 minut temu, Bogusz napisał: Witam . Wreszcie dzisiaj bedzie mi dane byc na spotkaniu . Pozdrawiam super, do zobaczenia
tomekstw Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 niestety nas nie będzie, ale będę was obserwował z góry, z dachu garażu, będzie taplanie się w smole.
Bogusz Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Witam . Ja już w domu . Dzieki za bardzo miłe spotkanie Wszystkim . Jako " nowicjusz " dziękuje za miłe przyjęcie mnie do grupy . Pozdrawiam i do następnego . HejWysłane z iPad za pomocą Tapatalk Jeszcze raz dzięki Saper i EndriuBis . Jestem zobowiazany .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
gumis Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Ja już też W domku, serial i winko już wchodzi Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
bobbens Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Ale z tego co pamiętam, żadnych demokratycznych czy też nie kolejnych terminów spotkań nie ustalono.... Chyba że ten 02 lipiec, ale to wycieczka... Saper tyranie coś zarządź
Rekomendowane odpowiedzi