Użytkownicy Robbi Opublikowano 5 Września 2024 Użytkownicy Opublikowano 5 Września 2024 Siema no widzę spotkanie udane 👍🛵 Pozdrawiam wszystkich z Darłówka
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 5 Września 2024 Użytkownicy Opublikowano 5 Września 2024 2 minuty temu, Robbi napisał(a): Siema no widzę spotkanie udane 👍🛵 Pozdrawiam wszystkich z Darłówka Dzięki , wypoczywaj i nie zjedz wszystkich rybek 🤣
snajper-psg1 Opublikowano 5 Września 2024 Opublikowano 5 Września 2024 9 minut temu, sławek1 napisał(a): A tu kolega Saper robi przymiarkę Ale Tmax jest cichutki, bo chyba Ty mnie minąłeś na skręcie na Staromieście :) PCX polecam, dla długich chłopów jest przewidziane miejsce pasażera! Dzięki za dziś, i do zobaczenia 6-tego, oby pogoda dopisała.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 5 Września 2024 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 5 Września 2024 36 minut temu, Saper napisał(a): ... ognisko jesienne, wstępnie planowane na 06.10.2024r. jak zwykle w m. Czajkowa. Bardzo Was przepraszam, ale ognisko jest planowane na 13.10.2024r, gdyż 06.10.2024 jest zakończenie na Mierzei. Kolizja terminów.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Września 2024 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2024 14 minut temu, Saper napisał(a): ognisko jest planowane na 13.10.2024r, gdyż 06.10.2024 jest zakończenie na Mierzei. Kolizja terminów. I gitarra. Śląsk będzie myślał o 20.10.2024
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 5 Września 2024 Użytkownicy Opublikowano 5 Września 2024 29 minut temu, snajper-psg1 napisał(a): Ale Tmax jest cichutki, bo chyba Ty mnie minąłeś na skręcie na Staromieście :) Bo jechałem na luzie 🤣🛵
Użytkownicy Robbi Opublikowano 6 Września 2024 Użytkownicy Opublikowano 6 Września 2024 11 godzin temu, sławek1 napisał(a): Dzięki , wypoczywaj i nie zjedz wszystkich rybek 🤣 Wypoczywam wypoczywam jest super 🐟🏖️🐟
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Września 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Września 2024 Dzięki wszystkim za spotkanie, a i za to że chociaż raz udało się omówić tematy "ważne", a nie tylko błahe 😀 śmiechu było może trochę mniej, bo było "poważnie" ale fajnie się było spotkać. 🙂 13 godzin temu, snajper-psg1 napisał(a): ... Dzięki za dziś, i do zobaczenia 6-tego, oby pogoda dopisała. Faktycznie, daliśmy trochę ciała z tym terminem. 🫢 może jednak uda Ci się zmobilizować na 13-go. To jest termin wstępny, dużo będzie zależało od pogody. 2 godziny temu, Robbi napisał(a): Wypoczywam wypoczywam jest super 🐟🏖️🐟 Normalnie Ci się w głowie przewraca. Kto to widział cały miesiąc "nic nie robić" 😵 a przez ten czas to Ci w Burgmanie tarcze hamulcowe zardzewieją jak w tych samochodach co parkują u mnie na "łosiedlu". Miejsce parkingowe zajmują, a wyjeżdżają dwa razy w roku. Na przegląd i na Św. Krzysztofa do kościoła 😠
Użytkownicy Robbi Opublikowano 6 Września 2024 Użytkownicy Opublikowano 6 Września 2024 3 godziny temu, EndriuBis napisał(a): Dzięki wszystkim za spotkanie, a i za to że chociaż raz udało się omówić tematy "ważne", a nie tylko błahe 😀 śmiechu było może trochę mniej, bo było "poważnie" ale fajnie się było spotkać. 🙂 Faktycznie, daliśmy trochę ciała z tym terminem. 🫢 może jednak uda Ci się zmobilizować na 13-go. To jest termin wstępny, dużo będzie zależało od pogody. Normalnie Ci się w głowie przewraca. Kto to widział cały miesiąc "nic nie robić" 😵 a przez ten czas to Ci w Burgmanie tarcze hamulcowe zardzewieją jak w tych samochodach co parkują u mnie na "łosiedlu". Miejsce parkingowe zajmują, a wyjeżdżają dwa razy w roku. Na przegląd i na Św. Krzysztofa do kościoła 😠 Andrzejku jest ok🏖️temat na przyszły rok wstępnie dogadany ,a co do hamulców to posmaruje olejem i będzie 🛵🐟🐟🐟🐟🤣🤣
snajper-psg1 Opublikowano 6 Września 2024 Opublikowano 6 Września 2024 5 godzin temu, EndriuBis napisał(a): może jednak uda Ci się zmobilizować na 13-go. W końcu bym chciał, stąd liczę na niepracującą niedzielę, zobaczymy.
tomekstw Opublikowano 7 Września 2024 Opublikowano 7 Września 2024 Fajnie, że ogarneliscie merytorycznie tematy klubowe. Jestem z Was dumny. My hasamy po Kotlinie Kłodzkiej i powiem Wam jedno jakby ktoś się wybierał na drogę 100 zakrętów to niedaleko jest traska milion razy lepsza , bardziej techniczna i o idealnym asfalcie. A nie ten wyremontowany chłam koło Karłowa
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 17 Października 2024 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 17 Października 2024 UWAGA, uwaga. Podczas spotkania ogniskowego zostało ustalone kolejne spotkanie z tzw. cyklicznych i jest planowane: 14.11.2024r. godzina 18.00 Karczma u Jana.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 12 Listopada 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 12 Listopada 2024 Ktoś się wybiera w czwartek ? Bo coś tu cicho, a ja jak zawsze roboty mam sporo, a kawę to sobie mogę wypić w robocie 🙃
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 12 Listopada 2024 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 12 Listopada 2024 Jak kawę możesz pić w robocie, to znaczy, że Ci się nudzi. Szukasz pretekstu, żeby nie przyjechać?
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 12 Listopada 2024 Użytkownicy Opublikowano 12 Listopada 2024 Jedną wypij w robocie, a drugą czy tam kolejną u „Jana” 🤣Pogoda typowo kawowa.😂 Ja tam będę. Robert jeszcze po ognisku zobligował się że podjedzie po mnie. To jak mu nic nie wypadło innego to tak zrobi . Tylko godzinę muszę z nim ustalić bo przecież była zmiana czasu. A z tego co słyszałem to u niego trochę inaczej czas płynie 🤣 🛵
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 12 Listopada 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 12 Listopada 2024 😀 spoko, tak tylko pytam, bo jak bym miał samemu pić tę kawę, to wolę w robocie, zawsze jakiś temat pójdzie do przodu. 🙃 w takim razie planujemy być razem z Barbarą, tylko możemy się trochę spóźnić. Będziemy raczej bliżej 18:30. 2 godziny temu, sławek1 napisał(a): ...Ja tam będę. Robert jeszcze po ognisku zobligował się że podjedzie po mnie..... 🤔 hymm.. a to dziwne co piszesz. Grześ coś gadał, że tym razem to on jedzie po Roberta. Ale ja tam słabo słyszę, mogłem coś przekręcić 😜
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 12 Listopada 2024 Użytkownicy Opublikowano 12 Listopada 2024 17 minut temu, EndriuBis napisał(a): 😀 spoko, tak tylko pytam, bo jak bym miał samemu pić tę kawę, to wolę w robocie, zawsze jakiś temat pójdzie do przodu. 🙃 w takim razie planujemy być razem z Barbarą, tylko możemy się trochę spóźnić. Będziemy raczej bliżej 18:30. 🤔 hymm.. a to dziwne co piszesz. Grześ coś gadał, że tym razem to on jedzie po Roberta. Ale ja tam słabo słyszę, mogłem coś przekręcić 😜 Zmiany , zmiany, zmiany . Jest już wszystko dogadane. Czy z Robertem czy z Grzesiem ja mieszkam prawie po drodze. Więc No problem 🤣 Ważne by się spotkać, pogadać i pośmiać . Pogoda dołująca to spotkanie wskazane nawet terałypetyczne😂 🛵
snajper-psg1 Opublikowano 12 Listopada 2024 Opublikowano 12 Listopada 2024 Podrzućcie potem troszkę tego terapełtycznego dobrego działania, żeby odmienić oblicze ziemi, o której mówią żalesie. W sumie to jakiś słoneczny dzień na "jeszcze parę km" wystarczy. Ja zapewne pojawię się na spotkaniu przedświątecznym, jeśli też żadna delegacja nie wypadnie.
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 14 Listopada 2024 Użytkownicy Opublikowano 14 Listopada 2024 I po spotkaniu. A śmiechu jak zawsze tyle że przepony nieźle się napracowały .🤣 Wszystkim obecnym dziękuje za mile spędzony czas . Termin następnego spotkania ustalony na 19 grudnia 2024 2
Użytkownicy Robbi Opublikowano 18 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 18 Grudnia 2024 Siemka jak tam ekipa przygotowanie do jutrzejszego spotkanka 🎄🎄
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 18 Grudnia 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Grudnia 2024 Ja się przygotowuje. Od wczoraj nic nie jem 🤣 brzuch będzie mniej bolał od śmiechu 🤪
Użytkownicy Bienias Opublikowano 18 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 18 Grudnia 2024 Jeśli będę to sam bo Renata ma drugą zmianę ale jeszcze nie wiem jak mi się sprawy ułożą. Może uda mi się przyjechać.
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 18 Grudnia 2024 Jestem zwarty i gotowy😀 dodatkowo załapałem się na transport.To niema innej opcji . Do jutra 😀🛵
Rekomendowane odpowiedzi