czaro69 Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Brawo Nina i Moplic piękne koszulki mieliście, rozsławiacie takimi wycieczkami Burgmanię i region W-M
boochos Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 MOPLIC, Magda-zazdraszczamy Wam razem z Agnienią i jednocześnie gratulacje realizacji planów-przy super pogodzie. PS. Pięknie reprezentujecie barwy Braci W-M
avanturnik Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Leszek - jak się zdecydujecie na to Mrągowo to daj znać. Pokulamy od Giżycka z Wami. Może Roman z Anką też się zdecydują przylecieć "nad wielkie jeziora" jak będzie pogoda . W drodze powrotnej zaplanujemy wspólnie jakieś atrakcje...
Gość Bartheez5 Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Lechu fajnie by było jak byś dał cyne jak będziesz leciał na to mrągowo
Klubowicze MAKI Opublikowano 27 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Lipca 2012 A ja to co !!! - Od innej Matki Jestem !!!
Roman Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Ja Z Anną niestety nie damy rady przyjechać .Może za tydzień lub dwa coś się zorganizuje.Na razie życzę miłego turlania.
STALONE Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Ja też nie jestem od innej matki ??? Jak pogoda dopisze melduje się razem z Adasiem w Mrągowie. Fajnie bedzie sie spotkać.
Gość Bartheez5 Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Nooooooo ja odpuszczam te Mrągowo ..... Nieeee dam rady tym razem pozdro....................
avanturnik Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Chętnych na wspólne kulanie brak, więc do ewentualnego zobaczenia na miejscu
Moplic Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Witam! Po kilku przeprowadzonych rozmowach i przejrzeniu kilku filmików mimo wcześniejszego entuzjastycznego podejścia do parady w Mrągowie rezygnuję z udziału. Staram się nie brać udziału w imprezach, które mimo, że organizator stawia szereg warunków jakie należy spełnić by brać w niej udział "promują" złe zachowania.
avanturnik Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Mieliśmy z Wandą raczej na uwadze wspólną jazdę na skuterach oraz spotkanie w miłym gronie, a nie uczestnictwo w paradzie. W zasadzie okazja jak każda inna żeby się przejechać i spotkać. No szkoda koleżanki i koledzy... Pozdrawiamy
czaro69 Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Niestety my już nie damy rady (Ada w takiej temperaturze ledwo żyje), dobrej zabawy Wam życzymy i uważajcie na siebie.pozdrowienia
LWfilip Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 PILNUJCIE PORTFELA No to Kolega wykrakał. Właśnie w Giżycku i to w dzień przed moimi urodzinami, jakiś g..uj skubnął moje dokumenty razem z portfelem. Miałem pecha . Mimo to impreza w Twierdzy była wspaniała. Pozdrawiam.
Gość Bartheez5 Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 MOże ja w TOTKA powinienem zagrać hmmmmmmmm.........
jaro_4setka Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 MOże ja w TOTKA powinienem zagrać hmmmmmmmm......... jak bedziesz grał to przeslij mi liczby na PM
Klubowicze Doktorek Opublikowano 30 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2012 Żałuję bardzo, że z Wami się nie spotkałem !placz1 ale w niedzielę miałem wyjazd z kościóła ze Wspólnotą Neokatechumenalną (Wspólnota przy kścielna) do Stoczka Warminskiego, wyjazd ten był zorganizowany w celu podziękowania Maryi 40-to lecie powstania tej Wspólnoty i za łaski otrzymane za wstawiennictwem Maryi, zrozumiecie mnie dla czego tam pojechalem mam za co dziękować Bogu i Maryi, gdybym wiedział, że będziecie w niedzielę w Mrągowie to bym tam nie pojechał ...
jaro_4setka Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 może ktoś ma ochote na narty któregoś dnia, w drukiennikach? Latem jeszcze nie jezdziłem
boochos Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 propozycja gadna zainteresowania... PS. Jarek, otworzylem SIERPIEŃ.
jaro_4setka Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 zauważyłem,Ty sie lepiej pisz na koszulke... a z nartami to kwestia dogadania sie,ja pojade autem,bo na skuta nie wrzuce nart
Rekomendowane odpowiedzi