Arkadiusz Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam Serdecznie i mam ten zaszczyt i zaprosić na paradę - eskortę, pary młodej. Nasz kolega voy-ciach ślubował będzie w miejscowości Włodzimierzów (łódzkie) koło miejscowości Przygłowa. Plan jest taki: W dniu 16.06.2012 roku o godzinie 16:00 spotykamy się koło kościoła we Włodzimierzu, (jest tylko jeden) następnie, wyjeżdżamy po parę młodą, (rzut beretem) i po błogosławieństwie, eskortujemy ich do kościoła, gdzie o 17:00 odbędzie się ślub. Po ślubie eskortujemy parę młodą do domu weselnego (rzut beretem), gdzie ich pozostawiamy i niech balują do samego rana, a my możemy się gdzieś wspólnie kulną, porozmawiać itd. Na chwilę obecną Wojtek (Pan Młody) nie ma dostępu do internetu, będzie w sieci dopiero od środy, więc na pewno coś dopisze i zorganizuje jakąś mapkę, przejazdu eskorty z kościoła i do domu weselnego. Osoby zainteresowane udziałem w paradzie, w tym szczególnym dniu dla naszego kolegi, proszone są o liczne przybycie i potwierdzeniem przybycia pisząc post w tym temacie. Dziękuję za uwagę i zwracam się z prośbą do Roniego o nie zamykanie tematu. Ps. Arkadiusz (OBECNY) !!!! Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 4 Czerwca 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 OBOWIĄZKOWO OBECNY. Odnośnik do komentarza
Volvo Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Bardzo mi przykro ale będziecie musieli jakoś znieść moją obecność . Obecny !scooter Odnośnik do komentarza
Kulawy Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Wszystko zależy od mojej kulawej kulosy :-) Odnośnik do komentarza
VoYtaZ Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Tak jak rozmawialiśmy, postaram się przybyć :-) Odnośnik do komentarza
krzysiu Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Wszystko zależy od mojej kulawej kulosy :-) dasz rade trzymam kciuki do zobaczenia Odnośnik do komentarza
atpaw Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 I ja chętnie wezmę udział w eskorcie. Odnośnik do komentarza
KLIMEK Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 oczywiście jestem za jak się nic nie wydarzy w pracy to będę Arek o której ruszasz to może tam razem śmigniemy Odnośnik do komentarza
ŁukaszWP Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 będę i ja !scooter Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 5 Czerwca 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Dziękuję za uwagę i zwracam się z prośbą do Roniego o nie zamykanie tematu. Arek!!! takie tematy to się pielęgnuje a nie zamyka. Co prawda szykuje mi się mała impreza rodzinna w tym dniu ale postaram się być. W końcu daleko nie jest, a i tak mam coś do podania Voyciachowi. Odnośnik do komentarza
bogdan201 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 ,Jak nic się nie wydarzy do tego czasu nie przewidzianego to i ja także chętnie pojadę, życzenia złożę !flower Odnośnik do komentarza
romarjo Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 90%będę !scooter Odnośnik do komentarza
GRinKU Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 I ja też piszę się na tę szczególną wyprawę i mam nadzieję że nic mi w tym nie przeszkodzi Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Co prawda szykuje mi się mała impreza rodzinna w tym dniu ale postaram się być. W końcu daleko nie jest, a i tak mam coś do podania Voyciachowi. Roni, no Ty to raczej masz tak daleko, że ho, ho, możemy pójść na kompromis, wezmę Cię na plecaka, dla Ani też, się miejsce znajdzie . :Jumpy: Odnośnik do komentarza
Kordian Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Postaram się być , bo to zacna idea zrobić paradę dla kolegi !! Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Obecni Odnośnik do komentarza
sajd Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 No jak by to było .....oczywiście że jade Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 6 Czerwca 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 No i stało się. Problemy personalne w firmie wykluczają mnie z parady Voyciach wybacz Odnośnik do komentarza
PAW_KOR Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Prawie na pewno jestem obecny ! Pozdrawiam ALL ) Odnośnik do komentarza
ruslan007 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Grafik wypada pomyślnie, więc i ja dołącze do korowodu. Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 No i stało się. Problemy personalne w firmie wykluczają mnie z parady Zdun, za karę w drodze powrotnej stawiasz pizzę, za freeeeeeee Oczywiście Ty obsługujesz ? Odnośnik do komentarza
voy-ciach Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 W dniu 16 czerwca 2012 r. ŻENIĘ SIĘ Arek już wszystko pięknie opisał, ja dołączam mapkę http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,21,19.83177,51.35744?l=da26c7be14fbcb0c trasa rozpoczyna się spod Kościoła, skąd nastąpi przejazd po Pana Młodego, następnie po Pannę Młodą i do Kościoła. Odnośnik do komentarza
Drek Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 W dniu 16 czerwca 2012 r. ŻENIĘ SIĘ Gratulacje I bardzo dobrze, że się żenisz dlaczego masz mieć lepiej od nas Jak się wyrobię to będe. O i Zdunem pizze stawia Odnośnik do komentarza
ciesu Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Chętnie wziąłbym udział w takiej paradzie ale niestety w weekend 16/17.06 mam sesję w szkole, więc lipa Voy-ciach - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!! :-) Pozdrawiam wszystkich... Odnośnik do komentarza
Zyziek Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Bedę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi