Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...i 280 km nabite, trasa: Kr - Przytkowice, Andrychów - Kocierz i taras widokowy na szczycie z tyłu rest. Kocierz- tama na j.Żywieckim i Góra Żar - Szczyrk, dojazd zach. Strona jeziora - Gościniec Salmopolski a tu pstrągi i jesiotry pod każdą postacią i wędzarnia ryb na tarasie -

Wisła i wodospad w drodze do pałacu prezydenta RP, przed Wisłą skręt w lewo - przejazd lasem w kier Istebna - i znowu taras widokowy za Koniakowem po prawej w karczmie - i powrót przez Żywiec - Gilowice - Krzeszow - Stronie - Kalwaria - Krakow i cały dzień mega widoki... I po kilku postojach powrót o godz.... 18,trasę ta przejechałem po raz drugi ale tym razem skorygowalem ja o jazdę zadupiam i ta opcja jest zdecydowanie lepsza....Walducha, jak tam boczek z wędzarni,pewnie już po kolacji, dzięki za współudział w ekspedycji ;-))...

• Odpowiedzi 1.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bingo72

306

• Ghandi

286

• wladimir

173

• Radiolog

135

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Godz.9.00 KURKA kierunek południowy / dookoła Tatr/

Opublikowano

Dzieki Mirku za wspólną wycieczke,boczek I klasa,planuj nastepna wycieczke z takimi widokami... :clapping:

Opublikowano

Jakieś plany na jutro? Podobno pogoda ma być w miarę bez deszczu.

Opublikowano

Jakieś propozycje .. ?

Opublikowano

Jakieś plany na jutro?

Opublikowano

Jutro jak pogoda dopisze wybieramy sie :Dolina Popradu

-Kraków-Stary Sącz-Piwniczna Zdrój-Muszyna-Tylicz-Krynica Zdrój-Grybów-Zakliczyn-Jurków-Kraków

https://www.google.pl/maps/dir/Kraków/Stary+Sącz/Muszyna/Powroźnik/Tylicz/Krynica-Zdrój/Grybów/Zakliczyn/Jurków/Kraków/

Startujemy o 9.30 z stacja benzynowa Petro-Tar przed mostem na Rabie w kierunku Bochni

https://plus.google.com/101653019968661749263/about?gl=mx&hl=pl

Opublikowano

Spotkamy się (Bingo, Władimir i ja ) na ARGE na Zakopiańskiej o godzinie 10. Wybieramy się w kierunku Chrzanowa-Cieszyna.

Opublikowano

Melduję szczęśliwy powrót. Dzięki za miłą wycieczkę, pogoda dopisała. U mnie licznik pokazał równe 370 km.

Opublikowano

Cześć,

Jakieś plany na sobotę? Może jakiś poranny wyjazd gdzieś dalej?

Jest ktoś chętny? Co do trasy to ja gdziekolwiek byle wcześniej ruszyć.

Opublikowano

Hej. W niedzielę jedziemy w stronę Soliny. Spotykamy się na Arge przy Zakopiance. Czy godzina 9.00 Wam odpowiada?

Opublikowano

Jakieś muzeum po drodze? :)

Kiedyś huta - to może teraz muzeum Łukasiewicza?

http://bobrka.pl/

Nie wiem jak planowana była trasa bo to okolice Krosna. Są tam też myślę Ładne ruiny zamku w Odrzykoniu.

Tak tylko wspominam :)

To się przyłączę do wycieczki.

Duża ekipa?

Opublikowano

Na tą chwilę ja, Bingo i Władimir, jeszcze mlody.

Opublikowano

Jedziemy dzis dookola Tatr ktos chetny?

Bedziemy o 9.15 w Rabce na orlenie

Opublikowano

Jutro ta 9 aktualna? Ja będę.

Miłego wieczoru.

Opublikowano

Dzięki za miłą wycieczkę i spędzony wspólnie czas, u mnie wynik bodajże 643 km. Do następnego!

Opublikowano

Solina i Bieszczady są fajne na Moto, ale wyjazd 1 dniowy z KR tam i z powrotem to niezły hardcore ;-)) W Bieszcz. podstawa to mała i duża pętla + lokalne

leśne świeżo wyasfaltowane idealne na moto dukty jak Dwernik - Nasiczne, Cisna- Terka, w a i okolice Arłamowa są też ciekawe...

Polecam też coraz bardziej kultową Bieszczadzką Przystań Motocyklową w miejsc. Czarna, w miniony week. widziałem tam na noclegu chyba ze 100 szt. moto, prawie jak na zlocie...

a tymczasem w niedzielę 14 czerwca Podhale kusi.... Góralski zlot w okolicy Czarnego Dunajca...

http://motopodhale.info/zapraszamy-na-v-zjazd-motocyklowy-w-mietustwie/

a w nast. week. 19-21 czerwiec w Egerze HU, zlot Majesty Club Węgry, ciekawa impreza 330 km od Krakowa, jakby byli chętni,

to można pomyśleć wypadzie do Egeru.., tyle że tutaj raczej wyjazd z noclegiem, wieczorną degustacją wina i basenami termalnymi....

Opublikowano

Z Krakowa autostradą w Bieszczady? Zawsze jeździliśmy bocznymi, krętymi drogami, nie zawsze najkrótszą trasą ale najładniejszą zaliczając małą lub część dużej pętli. W tamtych okolicach mnóstwo ludzi żyje z turystyki więc można tam spędzić choć jeden nocleg. A autostradą w jeden dzień może do Berlina i z powrotem?

Opublikowano

Czy ktoś coś planuje na upalny weekend? Może jakiś wypad w góry bo tam chlodnoej, jazda przez las w cieniu i cel woda/jezioro co by się schłodzić... Może na Słowacji są jeszcze jakieś nieodkryte rejony...

Opublikowano

Jestem chętny na górki , jutro od południa a w niedziele to od rana.

Opublikowano

No to jest nas już dwóch. O której, gdzie i jaki kierunek na te górki?

Opublikowano

Jutro upały cały dzień i w Tatrach i na Słowacji, w niedzielę Małopolsce deszcze popołudniu, a na Słowacji w Niedzelę od rana mokro, także jeżeli w tamtą strona

to tylko jutro... Poniżej Popradu na mapie znajd. się jezioro i zapora w mIejsc. Dedinky, można by przez Limanową i Piwniczną tam dojechać i wrócić przez Poprad - Jaworzyna - Bukowina Tatrz., To kółko to ponad 400km, jeżeli będzie mało czasu, to można przez Piwniczną wjechać na SŁowację, i stąd na zach. wzdłuż granicy przez Lubowlę kierować się w stronę Jez. Czorsztyńskiego i powrót przez Ochotnica - Kamienica - Mszana - Kr. Są chętni...

Opublikowano

13.00 kurka, a górki znajdziemy raczej na południu.

Opublikowano

Jutro upały cały dzień i w Tatrach i na Słowacji, w niedzielę Małopolsce deszcze popołudniu, a na Słowacji w Niedzelę od rana mokro, także jeżeli w tamtą strona

to tylko jutro... Poniżej Popradu na mapie znajd. się jezioro i zapora w mIejsc. Dedinky, można by przez Limanową i Piwniczną tam dojechać i wrócić przez Poprad - Jaworzyna - Bukowina Tatrz., To kółko to ponad 400km, jeżeli będzie mało czasu, to można przez Piwniczną wjechać na SŁowację, i stąd na zach. wzdłuż granicy przez Lubowlę kierować się w stronę Jez. Czorsztyńskiego i powrót przez Ochotnica - Kamienica - Mszana - Kr. Są chętni...

Mirku kiedy ten wyjazd ?