Miras Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 ...i 280 km nabite, trasa: Kr - Przytkowice, Andrychów - Kocierz i taras widokowy na szczycie z tyłu rest. Kocierz- tama na j.Żywieckim i Góra Żar - Szczyrk, dojazd zach. Strona jeziora - Gościniec Salmopolski a tu pstrągi i jesiotry pod każdą postacią i wędzarnia ryb na tarasie - Wisła i wodospad w drodze do pałacu prezydenta RP, przed Wisłą skręt w lewo - przejazd lasem w kier Istebna - i znowu taras widokowy za Koniakowem po prawej w karczmie - i powrót przez Żywiec - Gilowice - Krzeszow - Stronie - Kalwaria - Krakow i cały dzień mega widoki... I po kilku postojach powrót o godz.... 18,trasę ta przejechałem po raz drugi ale tym razem skorygowalem ja o jazdę zadupiam i ta opcja jest zdecydowanie lepsza....Walducha, jak tam boczek z wędzarni,pewnie już po kolacji, dzięki za współudział w ekspedycji ;-))...
wladimir Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Godz.9.00 KURKA kierunek południowy / dookoła Tatr/
walducha Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Dzieki Mirku za wspólną wycieczke,boczek I klasa,planuj nastepna wycieczke z takimi widokami...
Bingo72 Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Jakieś plany na jutro? Podobno pogoda ma być w miarę bez deszczu.
FANDORIN Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 http://www.grupa-poludnie.info/phpBB3/download/file.php?id=11015&mode=view Kto jest chętny zapraszam do szkoły do Wieliczki, dać trochę radości dzieciakom. Spotykamy się o 17:30 na BP przed wjazdem do Wieliczki lub pod szkoła http://sp4wieliczka.pl/kontakt/ Informacja dodana trochę późno , ale może ktoś ma czas?
walducha Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Jutro jak pogoda dopisze wybieramy sie :Dolina Popradu -Kraków-Stary Sącz-Piwniczna Zdrój-Muszyna-Tylicz-Krynica Zdrój-Grybów-Zakliczyn-Jurków-Kraków https://www.google.pl/maps/dir/Kraków/Stary+Sącz/Muszyna/Powroźnik/Tylicz/Krynica-Zdrój/Grybów/Zakliczyn/Jurków/Kraków/ Startujemy o 9.30 z stacja benzynowa Petro-Tar przed mostem na Rabie w kierunku Bochni https://plus.google.com/101653019968661749263/about?gl=mx&hl=pl
Ghandi Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Spotkamy się (Bingo, Władimir i ja ) na ARGE na Zakopiańskiej o godzinie 10. Wybieramy się w kierunku Chrzanowa-Cieszyna.
Bingo72 Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 Melduję szczęśliwy powrót. Dzięki za miłą wycieczkę, pogoda dopisała. U mnie licznik pokazał równe 370 km.
_KeriM_ Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Cześć, Jakieś plany na sobotę? Może jakiś poranny wyjazd gdzieś dalej? Jest ktoś chętny? Co do trasy to ja gdziekolwiek byle wcześniej ruszyć.
Ghandi Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Hej. W niedzielę jedziemy w stronę Soliny. Spotykamy się na Arge przy Zakopiance. Czy godzina 9.00 Wam odpowiada?
_KeriM_ Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Jakieś muzeum po drodze? Kiedyś huta - to może teraz muzeum Łukasiewicza? http://bobrka.pl/ Nie wiem jak planowana była trasa bo to okolice Krosna. Są tam też myślę Ładne ruiny zamku w Odrzykoniu. Tak tylko wspominam To się przyłączę do wycieczki. Duża ekipa?
Ghandi Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Na tą chwilę ja, Bingo i Władimir, jeszcze mlody.
walducha Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Jedziemy dzis dookola Tatr ktos chetny? Bedziemy o 9.15 w Rabce na orlenie
_KeriM_ Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Jutro ta 9 aktualna? Ja będę. Miłego wieczoru.
Bingo72 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Dzięki za miłą wycieczkę i spędzony wspólnie czas, u mnie wynik bodajże 643 km. Do następnego!
Miras Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Solina i Bieszczady są fajne na Moto, ale wyjazd 1 dniowy z KR tam i z powrotem to niezły hardcore ;-)) W Bieszcz. podstawa to mała i duża pętla + lokalne leśne świeżo wyasfaltowane idealne na moto dukty jak Dwernik - Nasiczne, Cisna- Terka, w a i okolice Arłamowa są też ciekawe... Polecam też coraz bardziej kultową Bieszczadzką Przystań Motocyklową w miejsc. Czarna, w miniony week. widziałem tam na noclegu chyba ze 100 szt. moto, prawie jak na zlocie... a tymczasem w niedzielę 14 czerwca Podhale kusi.... Góralski zlot w okolicy Czarnego Dunajca... http://motopodhale.info/zapraszamy-na-v-zjazd-motocyklowy-w-mietustwie/ a w nast. week. 19-21 czerwiec w Egerze HU, zlot Majesty Club Węgry, ciekawa impreza 330 km od Krakowa, jakby byli chętni, to można pomyśleć wypadzie do Egeru.., tyle że tutaj raczej wyjazd z noclegiem, wieczorną degustacją wina i basenami termalnymi....
Zbychu Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Z Krakowa autostradą w Bieszczady? Zawsze jeździliśmy bocznymi, krętymi drogami, nie zawsze najkrótszą trasą ale najładniejszą zaliczając małą lub część dużej pętli. W tamtych okolicach mnóstwo ludzi żyje z turystyki więc można tam spędzić choć jeden nocleg. A autostradą w jeden dzień może do Berlina i z powrotem?
Miras Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Czy ktoś coś planuje na upalny weekend? Może jakiś wypad w góry bo tam chlodnoej, jazda przez las w cieniu i cel woda/jezioro co by się schłodzić... Może na Słowacji są jeszcze jakieś nieodkryte rejony...
wladimir Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Jestem chętny na górki , jutro od południa a w niedziele to od rana.
Bingo72 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 No to jest nas już dwóch. O której, gdzie i jaki kierunek na te górki?
Miras Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Jutro upały cały dzień i w Tatrach i na Słowacji, w niedzielę Małopolsce deszcze popołudniu, a na Słowacji w Niedzelę od rana mokro, także jeżeli w tamtą strona to tylko jutro... Poniżej Popradu na mapie znajd. się jezioro i zapora w mIejsc. Dedinky, można by przez Limanową i Piwniczną tam dojechać i wrócić przez Poprad - Jaworzyna - Bukowina Tatrz., To kółko to ponad 400km, jeżeli będzie mało czasu, to można przez Piwniczną wjechać na SŁowację, i stąd na zach. wzdłuż granicy przez Lubowlę kierować się w stronę Jez. Czorsztyńskiego i powrót przez Ochotnica - Kamienica - Mszana - Kr. Są chętni...
wladimir Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 13.00 kurka, a górki znajdziemy raczej na południu.
walducha Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Jutro upały cały dzień i w Tatrach i na Słowacji, w niedzielę Małopolsce deszcze popołudniu, a na Słowacji w Niedzelę od rana mokro, także jeżeli w tamtą strona to tylko jutro... Poniżej Popradu na mapie znajd. się jezioro i zapora w mIejsc. Dedinky, można by przez Limanową i Piwniczną tam dojechać i wrócić przez Poprad - Jaworzyna - Bukowina Tatrz., To kółko to ponad 400km, jeżeli będzie mało czasu, to można przez Piwniczną wjechać na SŁowację, i stąd na zach. wzdłuż granicy przez Lubowlę kierować się w stronę Jez. Czorsztyńskiego i powrót przez Ochotnica - Kamienica - Mszana - Kr. Są chętni... Mirku kiedy ten wyjazd ?
Rekomendowane odpowiedzi