Gość Bartheez5 Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 TO chyba już tradycja, iż przystało mi rozpocząć nowy miesiąc w reg. Braci W-M Jak w temacie trwają już przygotowania do wyjazdu na najważniejszą imprezę w roku Burgmanię 2012 w Żywcu Z tego co mi wiadomo nasz region będzie reprezentowało 4 os. Może ktoś jeszcze skusi się na wyjazd
Klubowicze robson Opublikowano 10 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2012 Kiedy ruszacie?, ja prawdopodobnie w czwartek, gdyż droga daleka - będę jechał wolno, żeby na paliwie zaoszczędzić .
Gość Bartheez5 Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Start mamy w planach również we czwartek wieczorkiem , co by od piątku z rana zrobić rozpoznanie terenu w Żywcu
jaro_4setka Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Ja teraz przed burgmania wieczorkami bede robil rozeznanie w żywcu !piwko ,może nawet niejednym,zeby na czerwiec byc w formie :-)
boochos Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Jarek, jako Twój kolega !kisss , radzę - zaczynaj od barwy słomkowej zmierzając w stronę ciemniejszej !piwko . Porter jest pyszny, lecz zepół dnia następnego niweczy całą przyjemność robienia rozeznania...
Gość Bartheez5 Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Jarek, jako Twój kolega , radzę - zaczynaj od barwy słomkowej zmierzając w stronę ciemniejszej . Porter jest pyszny, lecz zepół dnia następnego niweczy całą przyjemność robienia rozeznania... Skoro tak, to jedyna rada nie dopuszczać do syndromu dnia drugiego , to postaramy się nie dopuścić do tego złego stanu
boochos Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Bartheez5 - dobrze, że macie kierowcę("ochotnika"), który dowiezie Was na Burgmanię, bo inaczej to ciężko by było... !w00t
jaro_4setka Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 A kto jest tym kierowcą ochotnikiem? czyżby Maki sie zadeklarował !OKK
boochos Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 A kto jest tym kierowcą ochotnikiem? czyżby Maki sie zadeklarował !OKK u nas chodzi taka FAMA, która tak głosi ... Czy mam jej powiedzieć, gdy ją spotkam, że jest głupia i vice versa
czaro69 Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Grunt to dobra organizacja, mam nadzieję, że kierowcy to wynagrodzicie !piwko !piwko
Gość Bartheez5 Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Bartheez5 - dobrze, że macie kierowcę("ochotnika"), który dowiezie Was na Burgmanię, bo inaczej to ciężko by było... Szymonie z uwagi na fakt, że zestaw którym będziemy zmierzali do Żywca będzie ZACNYCH rozmiarów VW T5 + 4,5 metra przyczepy to pierwsze 700km pokonam jako kierownik tego zestawu a później to czas pokarze kogo wyłoni szczęśliwy LOS
czaro69 Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Dużego wyboru nie będziesz mieć - Jaro lub Maki !OKK Dacie radę bez problemu !YES Ten, kto będzie wracać jako kierowca, niech zrobi parę fot z Burgmanii !piwko
Gość Bartheez5 Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Dużego wyboru nie będziesz mieć - Jaro lub Maki Dacie radę bez problemu Ten, kto będzie wracać jako kierowca, niech zrobi parę fot z Burgmanii CZaro mniemam, iż jak by dobrze pokombinować to i dla twojej Zacnej znalazło by się miejsce na przyczepie
czaro69 Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Propozycja bardzo kusząca !piwko ale z wiadomych przyczyn nie dam rady
boochos Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Panowie, wielki zestaw macie, wielka trasa przed Wami i Grande impreza, więc i na wiele fotek liczymy...
Klubowicze MAKI Opublikowano 11 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2012 Noooo widzę że robi się problem z kierownikiem 4oo na Żywiec !! Trudno - zagramy w marynarza albo ciąganie zapałek . Albooo każdemu przypadnie po250 na głowę ( nie mylić z promilami ) mam na myśli 250 km. A zpowrotem??? coś się wymyśli !! - za dalekie plany
czaro69 Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Na drogę powrotną wygra casting kierownik z wynikiem 0.00 !piwko Albo ruszycie w niedzielę wieczorem i po problemie !w00t
jaro_4setka Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Nie ma problemu,ja z powrotem moge kierować, na takich zestawach bus +przyczepka ( wydaje mi sie,ze to byl dłuższy niz rafal proponuje :-) ) zaczynalem prace... :-) , w sobote na pewno byloby gorzej,ale w niedziele bede świeżutki... ps. Przynajmniej mamy o czym dyskutowac,w rozpoczetym przez Rafala temacie majowym,a tak to cisza byla ;-)
Gość Bartheez5 Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Przykra sprawa że w tak licznym gronie Braci W-M tylko we 4-kę będziemy na Burgmanii I opiekuna nie będzie,no ale nic postaramy się dzielnie reprezentować nasz REG.
czaro69 Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Znasz sytuację, więc nie podpuszczaj mnie !wchair
Gość Bartheez5 Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Ooooooooj tam ajjjjjjj tam dla chcącego nic trudnego przecież to tylko 2 dni
Klubowicze robson Opublikowano 12 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2012 Czaro nie daj się prosić, tylko pakuj d**e na Zacną i w drogę !YES . U Ady załatwimy Ci odpust , przecież to ostatnie chwile żeby z bracią się spotkać .
Gość Bartheez5 Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Czaro nie daj się prosić, tylko pakuj d**e na Zacną i w drogę . U Ady załatwimy Ci odpust , przecież to ostatnie chwile żeby z bracią się spotkać . Robson - już ja mu nawet miejsce na przyczepie obok swojej Zacnej zrobię żeby sam nie jechał to zobacz ja się uparł
Klubowicze bargacz Opublikowano 15 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2012 Ja planuję wyjazd w środę po poludniu do Warszawy i w czwartek na Żywiec, żeby zdążyć na wycieczkę piątkową. Do zobaczenia.
Rekomendowane odpowiedzi