cukier Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Witam mam takie pytanie gdzie znajduje sie regulator w skuterze gilera nexus 125 z 2007 roku ? Dzisiaj ściągnołem prawie wszystkie plastiki i klops nie znalazłem (nie rzucił mi się w oczy) Odnośnik do komentarza
0 Patryk-undof3 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 jeżeli szukasz regulatora napięcia to znajduje się on w czaszy. musisz zdjąć czache i będziesz miął wszystko na wierzchu Odnośnik do komentarza
0 cukier Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Dziekuję za błyskawiczną odpowiedź .Tylko czachy nie ściągałem ,znów czeka mnie rozkrecanie !sciana Odnośnik do komentarza
0 Patryk-undof3 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 no jest troche zabawy ale powodzenia Odnośnik do komentarza
0 cukier Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Niedawno rozebrałem czache i okazało sie że regulatora tam niema ale po intensywnych poszukiwaniach znalazłem go pod chłodnicą ,zaraz za jej osłoną na dole . Odnośnik do komentarza
Pytanie
cukier
Witam mam takie pytanie gdzie znajduje sie regulator w skuterze gilera nexus 125 z 2007 roku ? Dzisiaj ściągnołem prawie wszystkie plastiki i klops nie znalazłem (nie rzucił mi się w oczy)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi