Klubowicze Patryk Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2014 Tłusty czy chudy czwartek - nie ważne. Spotkanie - najważniejsze. ps. i tak wiemy kto najwięcej je.
Sympatycy Anton Opublikowano 25 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2014 Tłusty czy chudy czwartek - nie ważne. Spotkanie - najważniejsze. ps. i tak wiemy kto najwięcej je. Nie wskazując palcem. No i posil się potem człowieku! Do tyłka by Ci tacy zajrzeli, co wczoraj na kolację jadłeś. Nie biorę żadnych "magazynków" - umrę z głodu (knajpa spalona), ale na taką uciechę podglądaczy - NIE NIE NIE!
Klubowicze Patryk Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2014 Zenek - ja zostawię moje plecaki, torby, termosy na parkingu! Nie ma problemu. Przeładujemy We wsi spaliła mi się knajpa i muszę kombinować Brało się na zeszyt (na krechę) i całą knajpe spalił.
Sympatycy Anton Opublikowano 25 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2014 Brało się na zeszyt (na krechę) i całą knajpe spalił. No i warto to "przyjacielowi" w zaufaniu coś powiedzieć? Przyjacielowi w cudzym słowie! Był do teraz. Już nie jest! Jak ta moja kaczka na podwórku - dziub, dziub a potem PULT! Ach . szkoda gadać! Niektórzy nie potrafią dzióba zamknąć. I nic PAN nie zrobisz.
Klubowicze ziga Opublikowano 25 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2014 Jak ,,KRÓL'' zaprasza to nie wypada ...............-postaram się być .
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2014 I Ja będę, mogę zabrać ze sobą Wiesię jak pozwolicie upiecze faworki Faworki TAK , TAK i jeszcze raz TAK Tłusty czy chudy czwartek - nie ważne. Spotkanie - najważniejsze. Patryczku tylko żeby Ci się znowu karteczka z "przypominajką czwartkową " nie odkleiła
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 26 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 26 Lutego 2014 Witejcie roztomili , jak mi się uda to tyż byda , przyjadę nowym sprzętem .
Jaki 40 Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 To Andrzeju będzie w co kopnąć na szczęście ma się rozumieć.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2014 Bydymy kopać że ho ,ho. PS A ja znam jeszcze jednego WIELBICIELA PĄCZKÓW co ma swoje święto 28.02 Tylko czy przyjedzie ? Czasem czyta ale się nie odzywa , szkoda.
Grześ Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Noto i ja postaram się być. Andrzej wezna obuwie robocze i prziwala Ci w tyn nowy sprzynt zobocza czy się spocisz !!! a juto od rana nic nie jem bo zapowiada sie wyżerka ze ho ho ho
franio212 Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Dlaczego wszystko jest w czwartek- tłusty czwartek Chudów w czwartek Szałas w czwartek Zarząd LOK w czwartki Strzelnica otwarta w czwartek Spotkania PZŁ w czwartek A tydzień ma siedem dni-bawcie się dobrze pozdrawiam franio
GadekW Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Szykuje się niezła wyżerka z kopaniem opony. Jak można to opuścić. Powinienem być...lubie tez faworki Wiesi
Jaki 40 Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Ja już dojechałem OBŻARTY, UŚMIECHNIĘTY od ucha do ucha towarzycho liczne. Kopnąłem sobie w nowiutki motorek Andrzeja na szczęście. Ale i tak wszyscy przyjechali na pączki i również pyszne faworki Wiesi. Izę pozdrowiłem .
lukassx Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Ja też już w domu, dzięki za świetne spotkanie ; )
Sympatycy pawel883 Opublikowano 27 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 27 Lutego 2014 Dzięki za super spotkano ,a faworki palce lizać. Dzięki za super spotkano ,a faworki palce lizać.
GadekW Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Dziękuję wszystkim za miłe i jakże liczne spotkanie. Pączki pycha, faworki superowe, a i kiełbaski jakieś duże dzisiaj dawali... Andrzejku nowe moto super, kopnąłem sobie w obie oponki co by Ci się lepiej jeździło.
Sympatycy Anton Opublikowano 27 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 27 Lutego 2014 Dziękuję Wam, że jesteście. Wyżerka jak na urodzinach. Stoły zastawione jak na weselu. Ludzi jak w LIDLu. (przecena) Flesze błyskały jakby wszyscy za szybko jechali! A larma w pjerony! A Paweł po powrocie z Baden-Baden ... no i tak mu już zostało Albo .......... to myszka zrobiła (?). Już mieliśmy taki przypadek.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 27 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2014 faworki były ( Wiesia się napracowała a Zenek jej nie przeszkadzał ): i pączki były ( i to wcale nie my z Ewą zjadłyśmy ) : i czterech dzielnych jeźdźców było ( reszta w ilości 19 to mamlasy w puszkach ) niektórzy się ukrywali : ale wszyscy świetnie się bawili : https://picasaweb.go...feat=directlink ps.: a "firma szałas" chyba nas polubiła i nasze czwartkowe najazdy, bo talerz pączków gratis dostaliśmy
SEBA 500 Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Dla odmiany wspomnę że dzięki za kawę,pączki,faworki no i towarzystwo !!!
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 28 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Lutego 2014 Oj działo się, działo....Faworki przepyszne pączki też (szkoda,że tylko raz w roku jest TŁUSTY CZWARTEK) Dzięki Wiesia. AndrzejMysłowice na motorze jesteś równie atrakcyjny jak na Maxi Paweł te raz ściśnięte, raz poluzowane pośladki intrygowały mnie przez resztę wieczoru Artur dzięki, że mnie zabrałeś
Lion Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Jo tyż dziękuje za obfity poczęstunek w postaci jedzonka i picia czarnej fusiastej. Miło było was wszystkich zobaczyć i pogaworzyć. Andrzej nowy nabytek super sprzęcik. Pozdro
Sympatycy krys70 Opublikowano 28 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Lutego 2014 Dziekuje za super spotkanie (tak licznej grupy w szalasie to ja jeszcze nie widzialem) Moto "roztomilego" extra,tylko trzeba by buciki na wyzszej podeszwie Andrzejkowi sprezentowac P.S. Pije poranna kawe i ...... szamam przepyszne faworki Wiesiu dziekuje
Sympatycy krys70 Opublikowano 28 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Lutego 2014 Dziekuje za super spotkanie (tak licznej grupy w szalasie to ja jeszcze nie widzialem) Moto "roztomilego" extra,tylko trzeba by buciki na wyzszej podeszwie Andrzejkowi sprezentowac P.S. Pije poranna kawe i ...... szamam przepyszne faworki Wiesiu dziekuje
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 28 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Lutego 2014 Przepraszam . Właściwie tym razem: Migu dziękuję, że mnie zabrałeś
Rekomendowane odpowiedzi