Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2014 a będą frytki ??? a jak znowu nie zapomnę ( bo ostatnio zapomniałam ) to przywiozę i pokażę Wam ciekawostkę z suzuki
Jaki 40 Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 Tylko frytki i frytki a ja w pracy jestem i co raz większego głoda mam a jutro żałuje ale PRACA do nastepnego Pozdrawiam.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2014 Będą frytki i będzie EWA
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2014 i taka wersja Arturze bardzo mi się podoba
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 19 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2014 Kurcze błagałam, błagałam i wybłagałam ( Artura oczywiście).... udało się ...jadę, tzn zabierze mnie ze sobą ( Artur - Król Miłościwy), więc do zobaczenia
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2014 ale on łaskawy, ten nasz Król Artur
Klubowicze Patryk Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Lutego 2014 Spadła mi kartka z drzwi garażowych "Dzisiaj już czwartek" i zapomniałem. Dopiero teraz do mnie dotarło jak wszedłem na forum. Wielki żal i smutek dopadł mnie z tego powodu.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 20 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Lutego 2014 Nie becz,jak Gadek wygra konkurs obiecał wszystkim loda w czwartek.
GadekW Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Tak tak. Będziesz miał okazję się zrewanżować za tydzień. Dziękuję wszystkim za miłe spotkanko i do następnego...loda
ja-rek Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 Tak, tak właśnie zagłosowałem... dla mnie zmarznięta przyjemność X 2 . ja-rek.
Sympatycy Anton Opublikowano 21 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 21 Lutego 2014 Gadek - loda. Artur - pączek. Zabieram lodówkę, bo żołądek za mały
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 21 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2014 Dzięki za spotkanie, miło było Was zobaczyć, posłuchać, pośmiać się z Wami. Pamiętajcie za tydzień jemy PĄCZKI
Jaki 40 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Ewa niestety mnie nie było ale za tydzień będę a może i Iza bo PĄCZKI no i lody chyba
Sympatycy Anton Opublikowano 25 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2014 Kto się wybiera w czwartek na Arturowe pączki? Szkoda by było, by je wiózł do B-B No a urodzinowe świnki już w marynacie!
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2014 No Anton toś teraz narobił. Teraz nikt nie przyjedzie bo będą się bali że powiemy że to ŁASUCHY i tylko na paczki przyjeżdżają a nie na spotkania. No trudno najwyżej sam zeżrę te wszystkie pączki.
Jaki 40 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Ja tam się nie boję wezmę sobie łyżkę '' prezent od Ani i Krzysia'' bo nią pączka nabiorę i trochę łapami też oczywiście.
Sympatycy Anton Opublikowano 25 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2014 No Anton toś teraz narobił. Teraz nikt nie przyjedzie bo będą się bali że powiemy że to ŁASUCHY i tylko na paczki przyjeżdżają a nie na spotkania. No trudno najwyżej sam zeżrę te wszystkie pączki. A to Ty na spotkania? Oj - to faktycznie narozrabiałem Ja tak tylko sądziłem według siebie.
Moni82 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 To i my przyjedziemy na pączki od Króla Artura <lol>.. w Tłusty Czwartek wszyscy są łasuchami Królu:)
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2014 frytki, pączki, szaszłyki, kiełbasa, rosół, marlenki czekoladowe lub orzechowe, kawy, herbaty, cola, woda .... nie da się ukryć, że jesteśmy żarłoki więc i mnie nie może zabraknąć w tłusty czwartek
Sympatycy Anton Opublikowano 25 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2014 frytki, pączki, szaszłyki, kiełbasa, rosół, marlenki czekoladowe lub orzechowe, kawy, herbaty, cola, woda .... nie da się ukryć, że jesteśmy żarłoki więc i mnie nie może zabraknąć w tłusty czwartek Przy takiej ofercie (MENU) Asi nie może mnie nie być! To się nazywa service! Zabieram plecak, torbę i termos 50-cio litrowy na golonkę urodzinową. Przecież tego w czwartek wszystkiego nie zeżrę! Będzie na cały miesiąc. Przyniosłem termos do pracy. - A co to masz? - termos. - A co to takiego? - Wlejesz gorące - masz przez 24 h gorące. Włożysz zimne - masz przez 24 h zimne. - Acha. Na drugi dzień kolega przyniósł również termos. - Co masz? - pytam. - Gorącą kawę z lodami!
zenon Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 I Ja będę, mogę zabrać ze sobą Wiesię jak pozwolicie upiecze faworki jeżeli obsługa "Szałasu" pozwoli ach tam niech upiecze będzie jedzonko przecież tłusty czwartek będzie.MENU będzie większe
Sympatycy Anton Opublikowano 25 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Lutego 2014 Zenek - ja zostawię moje plecaki, torby, termosy na parkingu! Nie ma problemu. Przeładujemy We wsi spaliła mi się knajpa i muszę kombinować
Rekomendowane odpowiedzi