Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 7 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Maja 2015 No i nie wiemy czy Antoniusz dojechal .
Klubowicze kenobi Opublikowano 7 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2015 Dzięki za spotkanie i za poczęstunek. Na barszczyku nie byłem, za to w drodze powrotnej razem z Pawłem zgubiliśmy Antonka. Antoniuszu...dojechałeś? Bo mnie goniłeś! Dzięki wszystkim, jak zwykle było niezwykle.
Klubowicze KasiaP Opublikowano 7 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2015 Dziękujemy za dzisiejsze spotkanie. Za poczęstunek również No i do następnego spotkania w Twinpigs Kasia i Marek
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 8 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2015 Dzięki - jak zawsze było miło.... Kasia sadzonki dowieźliście?
Marcin 78 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Dziękujemy za miłe spotkanie, pomysł z Rajculą to strzał w 10 bynajmiej można było dłużej posiedzieć Marcin78 Wielkie dzięki za pomoc w dostarczeniu kamizelek... Cieszę się że mogłem pomóc
Klubowicze MarP Opublikowano 8 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2015 Kasia sadzonki dowieźliście? No jak nie jak tak! Sadzonki są całe i zdrowe Nawet jeden listek im nie spadł z łodyżki. Po przeniesieniu do domu zostały podlane i czekają teraz na przesadzenie w miejsce docelowe
Klubowicze KasiaP Opublikowano 8 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2015 Dzięki - jak zawsze było miło.... Kasia sadzonki dowieźliście? Tak, dowiezlismy w całości
Klubowicze AREQ Opublikowano 8 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2015 Dzieki na wczorajsze spotkanie . Do zobaczyska zaś
Moni82 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 My również dziękujemy za miłe jak zwykle spotkanie Do następnego. Pozdrawiamy
Klubowicze MarP Opublikowano 8 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2015 @ niceman To fotka dla Twojej Żony na dowód, że dziewczyny rządzą na naszych spotkaniach
Klubowicze nietoperz Opublikowano 8 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2015 Byłem dzisiaj w twinpiksie. Motocykli trochę było ale szału nie ma. Myślę że można by tam wpaść większą grupą i pokazać że maxi skutery są wszędzie.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2015 @ niceman To fotka dla Twojej Żony na dowód, że dziewczyny rządzą na naszych spotkaniach oj tam, oj tam .... od razu rządzą ... cichutko siedzą z boku Byłem dzisiaj w twinpiksie. Motocykli trochę było ale szału nie ma. Myślę że można by tam wpaść większą grupą i pokazać że maxi skutery są wszędzie. no to wpadniemy tam w przyszły piątek i zrobimy rozróbę
niceman Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Zaiście wspaniały widok. Mimo że "zboczku" ale rządzą Szefowo Dziękuję za wsparcie i nie tylko !scooter
Gość Chop Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 "zostawili emeryta , sami odjechali i jeszcze sie pytaja " dojechales Antoniuszu " ." no i co dojechał Anton? Bo zaczynam się martwić
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 10 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2015 Dojechal !.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 10 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2015 Nikt go nie zostawił.Anton lubi latać swoimi drogami i to tyle.
Shinji Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Witam wszystkich ! Nie chcialem zakladac nowego tematu, by nie zasmiecac forum. Bede z Wami na zlocie, ale nie przyjade na dwoch kolach - wzgledy czasowe i finansowe wygraly Kask i ciuchy przywioze i mam pytanie, kto by mnie wzial na plecaka ? Jestem na zlocie od piatku - wolalbym z kims doswidczonym pojechac i do tego na wiekszym sprzecie niz 125 / 250 cm - a to z wiadomych wzgledow Dorzuce sie na paliwo, no i przywioze cos irlandzkiego do rozgrzania dla calej slaskiej ekipy Pozdrawiam Lukasz
Moni82 Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Hejka:) Możesz jechać z Robertem (tylko, że ruszamy w czwartek), bo ja jadę autem to mogę ci zabrać bagaż jakby co:) ps. nasz motor na pewno Was uciągnie
Shinji Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Moni: dzieki wielkie. Pisze sie na to. Jedyny problem to zakwaterowanie od czwartku - bo ja mam od piatku... ktos mnie przygarnie, albo da sie cos zalatwic na miejscu.
Sympatycy krys70 Opublikowano 12 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2015 Dasz rade na miejscu,a jak nie to będziesz spal w nogach
Sympatycy robert1973 Opublikowano 12 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2015 Shinji daj znać organizatorowi jeszcze dzisiaj ludzie zmieniają przyjazd z piątku na czwartek więc chyba nie ma problemu.... zwłaszcza że wyżywienie zapewniasz sobie sam a jedynie płacisz za nocleg 25 PLN-ów , co do zabrania CIebie nie widzę problemu jak lubisz wycieczki po Polsce a bambetle to albo do Moni albo do kufrów... mnie to bez różnicy a mojemu moto również PS nie zapewniam transportu w czasie Parady
Ania Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Czy ktoś będzie w Chudowie w czwartek??? Bo widzę, że wybieracie się do Żor w piątek i zastanawiam się czy to zamiast Chudowa czy tak dodatkowo.. pozdrawiamy :-)
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2015 hej Ania dla jednych dodatkowo dla innych zamiast
Klubowicze MarP Opublikowano 13 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2015 Ostatnio umawialiśmy się, że zamiast Chudowa. (widzę, że napisaliśmy z Joasią w tej samej chwili ) No oczywiście jak Szefowa pisze, zakazu przyjazdu do Chudowa nie ma
Rekomendowane odpowiedzi