Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Bez względu na klimat my i tak się spotykamy. Większość przyježdża samochodami - z małymi wyjątkami. Są teź tacy co próbują pociągiem :-)
kamil1984 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Dziękuję za miłe jak zawsze spotkanie i wesołych świąt oraz pogody na 12.04
Sympatycy Anton Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Wesołych świąt życząc, dziękuję za następny w mym życiu miły wieczorek i oczywiście za maszkety .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2015 dzięki za super spota:) chwile żartów, zadumy, wspomnień i planów wakacyjnych a wszystko to okraszone pysznymi ciastkami i babeczkami Wesołych Świąt Wielkiej Nocy
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Wszystko bylo pieknie tylko nie doczekalismy sie karmienia z piersi nowego burgmaniaka .
GadekW Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Dziękuję za spotkanie, pogaduchy i pyszne słodkości. Cieszę się, że poznałem najmłodszego Burgmaniaka-gratulacje dla rodziców. Życzę wszystkim Wesołych Świąt i do następnego...
Ania Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 My również dziękujemy za spotkanie i te pyszne babeczki od Moniki oraz najróżniejsze ciasteczka od Ewci no i nie mogłabym pominąć Patrykowych wafli :-) wszystko było pyszne zresztą jak zawsze :-) Pozdrawiamy Ania i Kristof oraz Olivierek :-) Ps. Specjalne podziękowania dla Basi za zabawianie Olivierka :-)
Marcin 78 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Dziękujemy za fajne przed świąteczne spotkanie z jajeczkami i pysznymi słodkošciami .Aniu przyznam że Basia była szczęśliwa że mogła zająć się Oliwierem i przynajmniej nie marudziła w drodze powrotnej że za długo byliśmy w szałasie Jeszcze raz życzymy wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt i do następnego
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Buziaki dla Wszystkich - dzięki za spotkanie i miłe atrakcje... Pyszności jak zawsze - super Kwiaty i jaja juz w kompozycjach świątecznych Dzięki i do zobaczenia po świętach ..... już się nie mogę doczekać
Klubowicze kenobi Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Próbowałem wczoraj dojechać do Szałasu na skróty, przez las-(wiozłem też dla Was napoje). Niestety- w połowie drogi drzew było za dużo... :mad2: Życzę wszystkim Wesołych Świąt, mokrego jajka i smacznego dyngusa.
Sympatycy Anton Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Niestety w połowie drogi drzew było za dużo... :mad2: OJ! Ale Ty cały! Albo? .....
Lion Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ja również dziękuję za spota i wszystkie słodkości, milo było zobaczyć młodych rodziców i maleństwo. Podobny do mnie, bardzo grzeczny I jeszcze raz dla obecnych na wczorajszym spotkaniu i dla reszty bandy nieobecnej Zdrowych i Wesołych Świąt życzy Lion
Miro71 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 I ja zycze Wam Wesolych Swiat smacznego jajka i obfitego dyngusa
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2015 nie marudziła w drodze powrotnej że za długo byliśmy w szałasie JAK ZA DŁUGO ?????????????? Nigdy nie jest za długo
Marcin 78 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Fakt nigdy nie jest za długo, dlatego z Arturem lubimy posiedzeć do północy i nawet trochę dłużej . Dla Basi jednak w tygodniu 22 to magiczna pora snu
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2015 doceniamy to, że wytrzymała z nami tak długo
Klubowicze Patryk Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Nie zdążyłem wczoraj złożyć wszystkim życzeń w związku z mym koniecznym zniknięciem więc:
Ania Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 My również życzymy Wszystkim zdrowych i spokojnych rodzinnych świąt Wielkanocnych Ania Kristof i Olivierek :-)
marco Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Życzę wszystkim zdrowych, radosnych świat oraz mokrego dyngusa marco
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witejcie roztomili , rowniez zycze wszystkim wesolych i zdrowych Swiat Wielkanocnych , mokrego dyngusa oraz wiosennego nastroju . Aniu i Kristof macie fajnego bajtla , dbajcie o niego .
Ania Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Andrzej dbamy dbamy..Olivierek to nasze najcenniejsze oczko w głowie :-)
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Spotykamy się jutro? Czy wytrzymamy do niedzieli?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2015 a ja to mogę przyjechać , bo jak w niedzielę będzie padało to nie pojedziemy w niedzielę
Rekomendowane odpowiedzi