Sympatycy krys70 Opublikowano 26 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 26 Lutego 2015 No ja nie wiem... Szaro,buro i ponuro.Do tego auto mam umyte i może się pobrudzić... A po za tym, pewnie mało ludzi będzie i nuda. Musze to przemyśleć,czy warto
Marcin 78 Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Oczywiscie że będę No ja nie wiem... Szaro,buro i ponuro.Do tego auto mam umyte i może się pobrudzić... Krzysiu jak trzeba to nawet przyjade po Ciebie
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2015 A ja zrobię wam wszystkim na złość i też przyjadę
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2015 A po za tym, pewnie mało ludzi będzie i nuda. a to wobec tego ja przyjadę
Klubowicze Patryk Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2015 To skoro Kszyśka nie będzie, to będzie trochę miejsca na ławce pod oknem więc trzeba je wykorzystać. Przyjeżdżam! No ja nie wiem... Szaro,buro i ponuro.Do tego auto mam umyte i może się pobrudzić... A po za tym, pewnie mało ludzi będzie i nuda. Musze to przemyśleć,czy warto ******************************** Arturo! co taką "pustkę" zostawiasz w swoim poście? Szkoda miejsca. Nie lepiej zamieścić jakieś ładne zdjęcie.
Sympatycy Anton Opublikowano 26 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 26 Lutego 2015 ... Arturo! co taką "pustkę" zostawiasz w swoim poście? Szkoda miejsca. ..... Czuję się zobowiązany naszego Króla wziąć w obronę. Patryk - Arturo posłał zdjęcie anemika na sali szpitalnej. Może dlatego nie widzisz.
Miro71 Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 jako że co niektórzy się do mnie w zeszły czwartek dobijali...... więc i ja będę od 20-stej
Klubowicze kenobi Opublikowano 26 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2015 Niestety...work...
Miro71 Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 a Wy co??? Laptopy Tablety Smartfony w domu pozostawiali czy co ???? ....... i sie nie doczekalem :-( wczesniej akku siadlo a ladowarka w pracy .....
Sympatycy pawel883 Opublikowano 26 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 26 Lutego 2015 Dzięki za spotkanko jak zawsze super,solenizantowi jeszcze raz 100latek.DZiołszkom za wyciskanie dzięki wielkie. Ps.Miruś słabe łącze było.
Klubowicze Patryk Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2015 a Wy co??? Laptopy Tablety Smartfony w domu pozostawiali czy co ???? ....... i sie nie doczekalem :-( wczesniej akku siadlo a ladowarka w pracy ..... Zajęci byliśmy składaniem życzeń Solenizantowi i obcałowywaniem Żony Solenizanta ........oczywiście za pyszne ciacha jakimi nas częstowała :-) Dziękuję za miłe i głośne spotkanie. zdjęcia później
Marcin 78 Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 "Marian" i Basia dziękują wszystkim za miłe spotkanie ,a solenizantowi za pyszne słodkości i jeszcze raz życzymy wszystkiego naj... Paweł nie wiem co Ci dziołszki wyciskały aleś bynajmniej uśmiechnięty wracał ps.Ewa ale Ty masz piękne .... ?. ?
Sympatycy robert1973 Opublikowano 26 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 26 Lutego 2015 Dzięki Wszystkim za spotkanie za pogaduchy i śmiechy solenizantowi jeszcze raz 100 lat i..... Ana przednie ciasta Ci wyszły mniam palce lizać ( bo z zakalcem tak jak lubię )
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 26 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 26 Lutego 2015 Dzieki za czwartek , solenizantowi zeby lat przybywalo w zdrowiu , super ciacha . Mirek nie wierz Pawlowi ze byly slabe lacza on po prostu zapomnial bo dzisiaj wysciskal wszystkie dziewczyny i to dlatego .
Sympatycy krys70 Opublikowano 26 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 26 Lutego 2015 Ja tez podziękuje za życzenia,buziaki i podarunki ,ciesze się ,ze mogę się z WAMI spotykać P.S Ana kołocze Ci wyszły fest.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 26 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2015 Super spotkanie i pogaduchy. Jak zwykle śmiechu całe mnóstwo i dobrej zabawy. Do zobaczenia następnym razem.
Klubowicze MarP Opublikowano 27 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2015 Dziękujemy wszystkim za miłe towarzystwo i jak zawsze wspaniałą atmosferę. Krzyśkowi życzymy jeszcze raz 100 lat i spełnienia marzeń!!! Ania, ciasta były pyszne! Kasia i Marek
zenon Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 I Ja podziękować chcę za spotkanie,fajnie jest być z Wami.Jeszcze raz Krzysiu STO LAT. Aniu Wiesia dziękuje za ciacho,było mniam mniam
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 27 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2015 Dzięki za spotkanie , Krzysiu jeszcze raz STO LAT , Ania ciasto pyyycha a ten sernik to mistrzostwo
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 27 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2015 To już powiedziane było wszystko Ciacha pyszne te oficjalne - te nieoficjalne do samochodu przemycone jeszcze lepsze - dzięki dla Szymona 150 lat dla Jubilata Dzięki Wam za miłe towarzystwo Do następnego - mam nadzieję
Klubowicze Patryk Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2015 To już powiedziane było wszystko Ciacha pyszne te oficjalne - te nieoficjalne do samochodu przemycone jeszcze lepsze - dzięki dla Szymona 150 lat dla Jubilata Dzięki Wam za miłe towarzystwo Do następnego - mam nadzieję To, że różne cuda działy się pod stołem - to wszyscy zauważyli, ale żeby ciasto przemycać cichaczem "pod stołem" to ............. nieładnie :-)
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 27 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2015 ale żeby ciasto przemycać cichaczem "pod stołem" to ............. nieładnie :-) ...to nie było pod stołem... i nie tak cichaczem widziałeś kiedyś żeby Artur robił coś cichaczem?....
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 27 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2015 zdjęcia później już jest później
Klubowicze kenobi Opublikowano 27 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2015 Eh...ile to człowiek traci przez tą pracę...
Jarek_PL Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 już jest później powiem nawet za późno
Rekomendowane odpowiedzi