krzysiu Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 W poniedzialek odbieram burka z naprawy lozyska, kiszka, szkoda bo to fajna trasa
gazda Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zapraszam chętnych którzy lecą wieczorem na Czarnocin do mnie na 20:00 na szybkie , spontaniczne ognisko ! Julo z Romario będą startować z Łodzi , mają być u mnie ok.20:00 ( wiedzą jak dojechać ). Ok.21:30 wystartujemy przez Brzeziny , Koluszki , Rokiciny do Czarnocina ! My już w domciu ! Dziękujemy za odwiedziny i wspólną nocną jazdę CZARNOCIN zaliczony !!!
Julo Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Dzieki Jacek i Ania za goscine, wasz kacik robi wrazenie i juz sie wpraszam na nastepne ognisko. Co do Czarnocina to impreza ciekawa, szczegolnie jazda noca w kilkaset motorkow jest widowiskowa. Do zobaczyska LWG.
gazda Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Kochani pogoda jak marzenie - a tu nikt dzisiaj nie ma zamiaru polatać ? My jesteśmy chętni , może jakieś propozycje...
Julo Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Ja dzis w domku, mloda wrocila i takie tam porzadki.
tarzan Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 My dziś turlanko po Łodzi. Napewno jakaś kawa lub może lody w manufakturze. jak ktoś chce nas spotkać to tel na profilu :-)
resenok Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Dla tych co byli i dla tych, których nie było ☺ w Czarnocinie http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/4859341,flm-night-osada-czarnocin-nocny-zlot-motocyklistow-zrzeszonych-wokol-forum-lodzkich-motocyklistow,id,t.html
gazda Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 A my dzisiaj skromne 165 km nakręcone... Odwiedziliśmy dom Reymonta w Lipcach Reymontowskich następnie kąpiel w wodach Rydwanu , obiad w skansenie w Maurzycach , kawa z szarlotką w Stadninie Koni w Walewicach a na koniec lody w Głownie ( piknik western ).Wszystko super , tylko szkoda że nie było nikogo chętnego by nam towarzyszyć...
RONIN Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Trzeba było dzwonić Jacek. My dzisiaj zaliczyliśmy rybkę na grobli za Bełchatowem.
niko02 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Powtarzam się, żeby komuś nie umknęło. , a dodatkowo znalazłem informacje, o których wiedziałem ale nie było ich w necie. Szadek zaprasza na degustację mięsa wieprzowego 8 sierpnia warto wybrać się do Szadku, gdzie odbędzie się promocja polskiego mięsa wieprzowego. Impreza zostanie zorganizowana na terenie gminnego targowiska przy ul. Sieradzkiej. Oprócz darmowej degustacji mięsa przewidziano wiele dodatkowych atrakcji. Stadion sportowy: 12:00 - rozpoczęcie turnieju piłki nożnej dla dzieci i młodzieży szkół podstawowych i gimnazjum. Targowisko Gminne "Mój Rynek" (ul. Sieradzka 18): 12:00 - oficjalne rozpoczęcie imprezy bezpłatna degustacja wyrobów przygotowanych w tradycyjny sposób z mięsa wieprzowego; pokazy kulinarne; warsztaty kulinarne; warsztaty kulinarne dla najmłodszych; Wydarzenia towarzyszące: gry i zabawy sportowe dla dzieci i młodzieży; koncert i występ zespołów muzycznych. Impreza jest finansowana z Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego.
Julo Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 O której z łodzi ruszamy i kto jedzie do Szadku?
Bulba Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Bulby beda na sto procent tylko jeszcze nie wiem czy bzykiem i czy bedziemy jechac z lodzi
gazda Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 My również chętni...tylko ta pogoda aż prosi się aby pojechać gdzieś nad wodę !!!Podajcie godz. i miejsce zbiórki bo w firmie do godz.14 jestem -teoretycznie ?
Julo Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Trzeba jechac przez Konstantynow, wiec moze tam w rynku sie spotkamy. Ja bede jechal od Chocianowickiej.
Julo Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Niko, tam przy tym prosiaku jakas miejscowke dobra zalatw, co bysmy na same kosci nie przyjechali.
gazda Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Po wczorajszym dniu zaczynam wymiękkać jeśli chodzi o sobotni Szadek...Boję się o utratę każdego ważnego grama tłuszczu magazynowanego na zimę...?a wczorajszy dzień już zrobił swoje!!!Dlatego zastanawiamy się z Anią czy nie wybrać jednak opcji z akwenem wodnym :jeziorem, rzeczką , strumykiem czy chociażby z jakąś kałużą.
romarjo Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Ja jadę dzisiaj do Sielpi gdzieś tak o 11-tej jak są chętni to zapraszm
Bulba Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Caly czas bije sie z myslami. 9 rano a ja mam juz 32 w cieniu. Jezeli sie zdecydujemy to jednak puszka. Ps. Niko zabierac ze soba miernik ? Ps2. Zadzwon do kogos zaufanego i dowiedz sie konkretnie o godzine rozpoczecia bo podane sa dwie 12 i 14
Sympatycy Volvo Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Sierpnia 2015 W Szadku byłem znajomych Burgmaniaków spotkałem i łapkę im podałem .
niko02 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Był Tomek, Irek z żoną, potem Gazda z żoną. ostatecznie byłem do 18, dłużej nie wytrzymałem ale parada była spoko. Motocykli było dużo, nawet się nie spodziewałem, że przy tej temperaturze tyle będzie. Na paradzie Burek wskazywał 50stC, potem wyszedł poza zakres i pokazywał HI.... Po paradzie 43,5stC Prosiaczek też był
gazda Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Parada w Szadku w ukropie ZALICZONA !!!! Prosiak skonsumowany-dla nieobecnych powiem że ...kiepski .Niko dzięki za towarzystwo,szkoda że Burgmaniaków wystraszyła pogoda i było nas skromnie 2 maszyny ! Tomuś , a ty poczekac na nas niemogles
romarjo Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Parada w Szadku w ukropie ZALICZONA !!!! Prosiak skonsumowany-dla nieobecnych powiem że ...kiepski .Niko dzięki za towarzystwo,szkoda że Burgmaniaków wystraszyła pogoda i było nas skromnie 2 maszyny ! Tomuś , a ty poczekac na nas niemogles bo on już w innych barwach jeżdzi
Rekomendowane odpowiedzi