PAW_KOR Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Obojetnie co moze byc i moja dzialka Ale ja jestem w Lodzi
Julo Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Ja obiecalem dzis dzieciakom rowery po pracy, no a potem meczyk jest. Milego kulania.
PAW_KOR Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Chyba nic z tego nie bedzie . jade gdzies sam a na noc ide do roboty.
Leppe Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Może ma ktoś ochotę na jakiś wypadzik popołudniu na tamę do Sulejowa lub Uniejowa.
Julo Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Tak 15:30 - 16:00 jestem chetny na mala wycieczke. Ewentualnie moge gdzies dojechac, jak byscie chcieli wczesniej jechac.
PAW_KOR Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Jestem chetny. Mozemy sie spotkac o 15:30 np. Gdzies w centrum . ja dzis zapisalem sie na jazde harleyem w Liberty Motors od 14 do 15 a potem jestem otwarty na propozycje. Jaj cos to bede na telefonie
RONIN Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Paweł przejedziesz się za mnie? Podjechałbym ale właśnie tankuję ⛽ na stacji w Osijeku i mam trochę nie po drodze ?.
Leppe Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dzięki wszystkim za spotkanko i miłą wycieczkę.
Julo Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Sporo dzis tych km bylo, a powrot w tepie pendolino. Pawel miejscowka pierwsza klasa, no to do czwartku.
PAW_KOR Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dzieki za mile spotkanko i wspolne km. Do następnego.
Julo Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Byłby ktoś chętny w Niedziele (zależne od aury) na jakiś konkretny wyjazd całodniowy?. Przeglądałem w którymś z wątków "Sapera" zdjęcia z wycieczki na zamek "Krzyżtopór" i powiem szczerze, że się najarałem strasznie. Z Łodzi jakieś 190 km., więc akurat tak na jeden dzień bez pośpiechu, a i po drodze można w Świętokrzyskim zahaczyć o coś ciekawego. Jeśli ktoś reflektuje to proszę o odpowiedzi, może będzie kilka osób chętnych to wtedy założę oddzielny temat z listą uczestników.
PAW_KOR Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Julo , Ja jestem ZA. Tylko powiedz mi o której byś mniej więcej planował wyjazd, bo chciałbym się troszkę drzemnąć po arbeit - cie. Obok w małej miejscowości Kurozwęki , jest piękny pałac ze stadniną koni i bizonów - z Kurozwęk pochodziła "kasztanka" J.Piłsudskiego.
Sympatycy Volvo Opublikowano 19 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ja też jestem chętny ale wszystko zależy od aury Pogadam z Marzenką i damy znać.
Bulba Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2015 To sie spieszcie, bo wlasnie w telewizorze mowia ze bizony zostana z tamtad wyjumane bo zagrazaja zubrom, ktorych w calym wojewodztwie nie ma ))) Ps. Gdyby aura nie pozwolila na dalsza wycieczke to zapraszam do domu dziecka nr.8 Bedziemy wozic dzieciaki z DD2 i DD8 Tym razem lokujemy się w Domu Dziecka nr 8 przy ul. Zuchów 4 w Łodzi. Impreza ma charakter otwarty i integracyjny, więc zapraszamy Was z pociechami, niech dzieciaki poznają się wzajemnie bo nikt tu nie jest gorszy ani "inny". Tym bardziej, że wychowankowie przygotowali specjalne programy artystyczne. Przewidziane atrakcje to: - występ hip-hopowych chłopaków KAWY, ZALESA I REEPSA prosto z Płocka - konkursy z nagrodami dla dzieci i dorosłych - prawdziwa scena i oprawa muzyczna - zagrają dj's Greg Sin Key, Nefti oraz Oneplayz, a także inni - grillowanie - kaszanki, kiełbaski i inne pyszności dla wszystkich - imprezę poprowadzi Michał Czerny z Re-Up i Planet ARTE - Akademia Rozwoju i Twórczej Edukacji - tańce, hulanki, swawole - lekcje i pokazy makijażu - malowanie dziecięcych buziek - plecione kolorowe warkoczyki - zumba dla dzieci - customowe rowery Termin: 21.06.2015 Start o godzinie: 16.00
PAW_KOR Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 27 czerwca w Rzgowie jest fajna impreza motocyklowa. http://motocykle-lodz.pl/topic/9656-fłm-day-2015-4-urodziny-forum-łódzkich-motocyklistów-27062015/ Z prognozy pogody wynikA, ze jutro po poludniu przelotne opady plus mozliwe burze więc. Nie wiem czy wycieczka w kieleckie jest wskazana.
Julo Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Ponoc tak jak dzis ma byc, zobaczymy co jutro dzien przyniesie.
PAW_KOR Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Tak sobie mysle. Ze moze pojedziemy jednak z Bulbą do dd.
Klubowicze Marzena Opublikowano 20 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2015 A może do Wylkowyj po mamrota.A dokładnie do Jeruzalem pod Warszawą.
PAW_KOR Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Uwaga. Robi sie pogoda i jestem w kropce. No to pojezdzilismy sobie.
Julo Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Teraz znów sie popsuło, zaraz będzie chyba padać Teraz trochę lepiej, słoneczko się pokazało.
Rekomendowane odpowiedzi