Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

My chętni.

• Sympatycy
Opublikowano

my obecnie lecimy puszka na mazury,szczeka boli

Musisz zmienić gumę do żucia. :}

p.s Wszystko Ok ?

Opublikowano

Na pogotowiu strwierdzili pekniecie lewej żuchwy, w szpitalu gdzie mnie odesłano nie potwierdzili choć tomograf w WAM nie dzialał ale badał mnie dobry specjalista którego znam sprzed roku i mu ufam wiec skonczyło sie na powierzchownym rozcięciu i sporej opuchliźnie.

Opublikowano

Jurczas, co za przygodę miałeś? :-(

Opublikowano

W czwartek pojechalismy na kebaba do Pabianic a potem po lasach przy kolumnie i wjechałem w kałuże i zaliczyłem glebe. Kierownica uderzyła mnie w podbródek ot i cale zdarzenie rozciecie i chyba nic wiecej. Ale jak pech to pech znowu sierpien wywrotka jak w zeszłym roku.

Opublikowano

Ronin, to co lecimy dzisiaj na ten Uniejów ? Pogoda chyba będzie sprzyjała ? Są chętni dołączyć ?

Opublikowano

U nas teraz pada, według prognoz koło południa możemy startować. Tylko gdzie się spotkamy? My jeździmy przez Szadek, lepsza droga, przez Aleksandrów jest fatalna.

Opublikowano

Ja będę startował z Brzezin! Gdzie i o której mam podjechać ?

Wysłałem Ci na WP nr tel. do mnie !

Opublikowano

W czwartek pojechalismy na kebaba do Pabianic a potem po lasach przy kolumnie i wjechałem w kałuże i zaliczyłem glebe. Kierownica uderzyła mnie w podbródek ot i cale zdarzenie rozciecie i chyba nic wiecej. Ale jak pech to pech znowu sierpien wywrotka jak w zeszłym roku.

No to przykra sprawa - wracaj chłopie szybko do zdrowia!!!

My jeździmy przez Szadek, lepsza droga, przez Aleksandrów jest fatalna.

Maciek, Ty mi tu nie rób negatywnej reklamy dla Aleksandrowa - tu drogi lepsze niż w Łodzi, a zła nawierzchnia jest już kilka km dalej :-)

• Klubowicze
Opublikowano

Ciesu dlaczego pijesz do naszej drogi w kierunku Poddębic,niu niu.

Opublikowano

ja właśnie się pakuję i jutro z rana lecimy z rodzinką do naszych bratanków wymoczyć się na basenach :group:

Opublikowano

Przecież drogi w Poddębicach też są OK - to ta pomiędzy Aleksem a Poddębicami jest do bani hehe

Opublikowano

Ja już w domu , Eliza ,Ronin dzięki za sympatycznie spędzoną niedzielę oraz za indiańskie tańce...Volviaki jeśli na zapiekanki to TYLKO do Was...tzn. do Poddębic.

Opublikowano

My też już w domu. No zapiekanki pierwsza klasa.

Opublikowano

My oblecielismu Olsztyn , Mragowo , Warszawa starówka i super kebaby na Grójeckiej 20. W sumie 4 dni super wekend

Ciesu dzieki jako jeden z niewielu za zainteresowanie moim zdrówkiem Moja pani powiedziała ze w sierpniu nie wolno wsiadac mi na moto Coż chyba cos w tym jest

Ja urodziłem sie w sierpniu, matka urodziła sie w sierpniu córka urodziła sie w sierpniu, ojciec zmarł w sierpniu matka zmarła w sierpniu cholera co w tym chyba siedzi

Opublikowano

Jurczas - ten sierpień u Ciebie to ze skrajności w skrajność!!! :-)

• 2 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

A Ja ? Co Ja mam powiedzieć? Może ktoś weźmie mnie na plecaczka ? Obiecuję że dużo miejsca mi nie potrzeba.

• Klubowicze
Opublikowano

Zlot Motocyklowy w Poddębicach

31 sierpnia 2014

http://poddebice.net...y-w-poddebicach

A ja k........a m......ć bez sprzetu :mad2:

A my mamy sprzęt Bulbuś (rowery).:(

Opublikowano

Ktoś coś dzisiaj wieczorem chętny do polatania? Oczywiście z tych co im rumaki działają ;-)

Opublikowano

Podlosc ludzka nie ma granic :)

Ps. Zdunie a tobie co sie stalo ?

Opublikowano

Oddał w dobre ręce ;-)

• Klubowicze
Opublikowano

Haha Zdun na pewno sprzedał ale zapomniał się pochwalić.

Opublikowano

A czym tu się chwalić? Jak kupi to się pochwali ;-)

Opublikowano

Właśnie.