Sympatycy zdun13m Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 15 Sierpnia 2014 my obecnie lecimy puszka na mazury,szczeka boli Musisz zmienić gumę do żucia. :} p.s Wszystko Ok ?
jurczas Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Na pogotowiu strwierdzili pekniecie lewej żuchwy, w szpitalu gdzie mnie odesłano nie potwierdzili choć tomograf w WAM nie dzialał ale badał mnie dobry specjalista którego znam sprzed roku i mu ufam wiec skonczyło sie na powierzchownym rozcięciu i sporej opuchliźnie.
ciesu Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Jurczas, co za przygodę miałeś? :-(
jurczas Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 W czwartek pojechalismy na kebaba do Pabianic a potem po lasach przy kolumnie i wjechałem w kałuże i zaliczyłem glebe. Kierownica uderzyła mnie w podbródek ot i cale zdarzenie rozciecie i chyba nic wiecej. Ale jak pech to pech znowu sierpien wywrotka jak w zeszłym roku.
gazda Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ronin, to co lecimy dzisiaj na ten Uniejów ? Pogoda chyba będzie sprzyjała ? Są chętni dołączyć ?
RONIN Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 U nas teraz pada, według prognoz koło południa możemy startować. Tylko gdzie się spotkamy? My jeździmy przez Szadek, lepsza droga, przez Aleksandrów jest fatalna.
gazda Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ja będę startował z Brzezin! Gdzie i o której mam podjechać ? Wysłałem Ci na WP nr tel. do mnie !
ciesu Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 W czwartek pojechalismy na kebaba do Pabianic a potem po lasach przy kolumnie i wjechałem w kałuże i zaliczyłem glebe. Kierownica uderzyła mnie w podbródek ot i cale zdarzenie rozciecie i chyba nic wiecej. Ale jak pech to pech znowu sierpien wywrotka jak w zeszłym roku. No to przykra sprawa - wracaj chłopie szybko do zdrowia!!! My jeździmy przez Szadek, lepsza droga, przez Aleksandrów jest fatalna. Maciek, Ty mi tu nie rób negatywnej reklamy dla Aleksandrowa - tu drogi lepsze niż w Łodzi, a zła nawierzchnia jest już kilka km dalej :-)
Klubowicze Marzena Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ciesu dlaczego pijesz do naszej drogi w kierunku Poddębic,niu niu.
ŁukaszWP Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 ja właśnie się pakuję i jutro z rana lecimy z rodzinką do naszych bratanków wymoczyć się na basenach
ciesu Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Przecież drogi w Poddębicach też są OK - to ta pomiędzy Aleksem a Poddębicami jest do bani hehe
gazda Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ja już w domu , Eliza ,Ronin dzięki za sympatycznie spędzoną niedzielę oraz za indiańskie tańce...Volviaki jeśli na zapiekanki to TYLKO do Was...tzn. do Poddębic.
RONIN Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 My też już w domu. No zapiekanki pierwsza klasa.
jurczas Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 My oblecielismu Olsztyn , Mragowo , Warszawa starówka i super kebaby na Grójeckiej 20. W sumie 4 dni super wekend Ciesu dzieki jako jeden z niewielu za zainteresowanie moim zdrówkiem Moja pani powiedziała ze w sierpniu nie wolno wsiadac mi na moto Coż chyba cos w tym jest Ja urodziłem sie w sierpniu, matka urodziła sie w sierpniu córka urodziła sie w sierpniu, ojciec zmarł w sierpniu matka zmarła w sierpniu cholera co w tym chyba siedzi
ciesu Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Jurczas - ten sierpień u Ciebie to ze skrajności w skrajność!!! :-)
Bulba Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zlot Motocyklowy w Poddębicach 31 sierpnia 2014 http://poddebice.net...y-w-poddebicach A ja k........a m......ć bez sprzetu
Sympatycy zdun13m Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Sierpnia 2014 A Ja ? Co Ja mam powiedzieć? Może ktoś weźmie mnie na plecaczka ? Obiecuję że dużo miejsca mi nie potrzeba.
Klubowicze Marzena Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zlot Motocyklowy w Poddębicach 31 sierpnia 2014 http://poddebice.net...y-w-poddebicach A ja k........a m......ć bez sprzetu A my mamy sprzęt Bulbuś (rowery).
RONIN Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ktoś coś dzisiaj wieczorem chętny do polatania? Oczywiście z tych co im rumaki działają ;-)
Bulba Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Podlosc ludzka nie ma granic Ps. Zdunie a tobie co sie stalo ?
Klubowicze Marzena Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Haha Zdun na pewno sprzedał ale zapomniał się pochwalić.
RONIN Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 A czym tu się chwalić? Jak kupi to się pochwali ;-)
Rekomendowane odpowiedzi