ravw Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Wszystko znajdziecie na poniższej stronie: http://gl.rafka.pl/
romarjo Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 fajne foty, ale kto tego kunia w prowadził do groty
jurczas Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 fajne foty, ale kto tego kunia w prowadził do groty Ten kuń już tam był, naprawdę to nie my
Sympatycy Volvo Opublikowano 3 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 3 Marca 2014 Jurczas ale prosiłem niemów nic o kuniu a o diable wcale.
romarjo Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Jurczas ale prosiłem niemów nic o kuniu a o diable wcale. tak myślałem że to twoja sprężyna
Sympatycy Volvo Opublikowano 3 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 3 Marca 2014 Wcale nie to Ravw z Jurczasen i Julek troszkę ja nie na pewno nie.
jurczas Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Jurczas ale prosiłem niemów nic o kuniu a o diable wcale. Uderz w stół a nożyce sie odezwą
jurczas Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 A może teraz koleżeństwo z Poddębic pokaże nam okolice, Jeziorsko, Kalisz itp. VOLVO 673- Marzenka pomyślcie, sobota lub niedziela :-)
Klubowicze Marzena Opublikowano 8 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2014 Jurczas przez te parę latek na burgmani,nasze okolice zostały zwiedzone we wszystkie strony.Jeśli chodzi o Kalisz to nie nasza działka już jest,my nie znamy tamtych okolic.Ale jeśli macie ochotę zawitać w nasze skromne strony serdecznie zapraszamy,przy okazji kawka będzie.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 8 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2014 Jestem na Drewnowskiej jakby co.
Sympatycy Volvo Opublikowano 8 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Marca 2014 Jestem w Bałdrzychowie jakby co.
ravw Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Panowie pewna propozycja: Sobota lub Niedziela Lotnisko wojskowe w łasku - co o tym sądzicie, ponoć ruch tam jak na odpuście.
Julo Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 W niedzielę chętnie, sobota w robocie. Podjedźcie w czwartek pod Manu, kto tylko może, uzgodnimy coś z naszym jajeczkiem. Właśnie czytam, że od soboty zapowiadają deszcze, no ale bądźmy dobrych myśli. Sorki chodziło mi o czwartek, już poprawione.
ravw Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 W niedzielę chętnie, sobota w robocie. Podjedźcie jutro pod Manu, kto tylko może, uzgodnimy coś z naszym jajeczkiem. Właśnie czytam, że od soboty zapowiadają deszcze, no ale bądźmy dobrych myśli. W środe nie mogę - dentysta
jurczas Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Lotnisko wojskowe w łasku - co o tym sądzicie, ponoć ruch tam jak na odpuście. A z jakiego powodu ten ruch odpustowy, baloniki jakieś sprzedają czy F-16 oglądają
Julo Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Na sobotę zapowiadają +18, może jakaś wycieczka całodniowa?. Myślałem o Ślesinie, obejrzeć jeziorko i okolicę, w Poddębicach byśmy podebrali Volviaków, a może i Świderki by dołączyli po trasie. Co wy na tą propozycję?
Sympatycy Volvo Opublikowano 18 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 18 Marca 2014 Jak pogoda dopisze to się wstępnie piszemy. Będę jutro dzwonił do Świderka może się przyłączy.
ravw Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Zajebiście - ja niemoge nie mam lusterka i nie zanosi sie na to aby udalo sie je kupic gdziekowleik w najblizszym czasie. Jezeli ktos podjal by sie przeróbki moich lusterek na zwykle na kierownice bede wdzieczny. Okazuje sie ze lusterko w motorlandzie moga zamowic i juz za 6 tyg bedzie za 590 zl - chyba ich poj....o
RONIN Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Na sobotę na szczęście zapowiadają deszcz http://tvnmeteo.tvn24.pl/pogoda/lodz,22283/dlugoterminowa,1/ żeby mi smutno nie było w pracy ;-). Ravw zmień kymko na gilerę i wtedy bez problemu masz lusterka po 130 pln. ;-)
Bulba Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Opublikowano 18 Marca 2014 Tak tez mi pasuje. Jak sie nabombluje w piatek po szalenstwach przy 21*C upale http://pogoda.onet.pl/prognoza-pogody/dzis/europa,polska,lodz,9205.html to w sobote moze padac caly dzien. Bedzie mi na bank wszystko jedno
Rekomendowane odpowiedzi