jurczas Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Moze wyschnie ale dziś nie moge(rodzinka)
RONIN Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Jest ciepło i nawet słońce wyszło zza chmur. Trzy godziny w terenie minęły zanim zorientowałem się, że już zaczyna się ciemno robić ;-) Jutro też śpicie???
krzysiu Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Oddam głos na skuter stycznia na tą fote
romarjo Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Sezon 2014r został otwarty 96km disiaj, nad zalewem sulejowskim,a zima w tym roku dopiero będzie w grudniu
Julo Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ja dzis dwie godzinki, oblatalem wszystkie statoile i przy okazji poodwiedzalem ludzi.
krzysiu Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Jest ciepło i nawet słońce wyszło zza chmur. Trzy godziny w terenie minęły zanim zorientowałem się, że już zaczyna się ciemno robić ;-) Głos oddany
jurczas Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Ktoś chętny polatać w niedziele? Ma być ok 8 st C
RONIN Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Jurczas sprawdź czy ci odpali rano? ;-) ja dzisiaj kontrolnie odpaliłem. W nocy ma padać, ale jak będzie sucho to czemu nie. Rano się odezwij.
jurczas Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Od grudnia stał i w czwartek odpalił od 1-szego razu ale profilaktycznię ładuje akum. Więc chyba nie powinno być problemu Za jakąś godzinkę podłączę i odpalę
Julo Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Ja wczoraj odpalilem i chcialem zrobic kursa, jednak na mojej ulicy lod trzyma sie dobrze i nie wyjechalbym na miasto. Chyba zainwestuje w sol i sam zabiore sie za oczyszczanie. Jednak kocie lby skutecznie trzymaja ujemna temperaturke.
jurczas Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 To dawaj Julo dzisiaj powolutku, to sobie pogadamy o planach:-) Ja wyjeżdzam za pół godz, bedę dostępny na tel wpadne jeszcze do córki i od godz 12 mogę polatac jak by co jestem gotów
RONIN Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Jurczas ustrzelony róg Jana Pawła i Wróblewskiego. Niestety u mnie przy bloku lód lub błoto, muszę poczekać na wyjazd.
jurczas Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Ronin dobrze strzelasz byłem tam w sumie ok 4 godz dzis polatałem
Sympatycy Volvo Opublikowano 16 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 16 Lutego 2014 A czego szkoda że jest jeszcze smarkaty -wyrośnie.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 16 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Lutego 2014 Jurczas śmignąłem dzisiaj parę km ale nie mam do Ciebie telefonu to niestety sam.Volvy dzięki za kawkę.
Bulba Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 W tym tygodniu zapowiadają wiosne. Nie wiem czy dam rade utrzymać koze w zamknieciu
RONIN Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Ja nie dam rady, jutro wyciągam, mam dużo jeżdżenia po mieście.
Rekomendowane odpowiedzi