Gość Bartheez5 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Tradycyjnie zaczynam nowy miesiąc Jak tam Brać Warmii_Mazur obudziliście już swoje Ze snu zimowego??????? Uwagi Spostrzeżenia ..............etc.. P.s. ja wczoraj już ZAcną obudziłem , mruczała ponad godzinkę w garażu
Jurek_mwo Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 No witam! moja jeszcze śpi ) ale,lada moment ja obudzę,jak tylko pod koniec mniesiaca się tam pojawię !OKK Żona mi chopy wyobrazcie sobie,Garaż wynajeła na moja Suzii
Gość Bartheez5 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Eeeeee no to Juras wielki podziw i szacun dla małżonki , że tak dba o twoją drugą M....
Jurek_mwo Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Sam byłem w szoku,jak z zoncia pisałem to mówiła,ze głownie jej chodziło o moja Suzii !OKK Garazyk czeka na mnie,a moja Suzii na nowe miejsce hehe. !OK
Klubowicze MAKI Opublikowano 1 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2012 Sam byłem w szoku,jak z zoncia pisałem to mówiła,ze głownie jej chodziło o moja Suzii Garazyk czeka na mnie,a moja Suzii na nowe miejsce hehe. No u mnie niestety odwrotnie , jak Jej (mojej małżonce ) pokazałem listę , jakie do czerwca chciałbym poczynić zakupy na sezon 2012 dla swego Buraczka - Toooooooooo!!!! ++++ ,, Ja przez 18 lat małżeństwa na taką kwotę prezentów od Ciebie nie dostałam , a Ty na motor chcesz na raz wydać ???!!! - NEWA - a jak nie To szukaj miejsca obok Buraczka w Garażu !! NO i coo !! wywaliłem skuliłem kitę , iiii--- i się obudziłem A jak się okaże że to będzie real ??? Nic jak tylko się
Gość Bartheez5 Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Maki to ty się jeszcze nie nauczyłes przez tyle lat małżeństwa że pani domu jak mniej wie to ją mniej glowa boli
Jurek_mwo Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Dokładnie,tak jak Rafał napisał,kupójesz graty nie od razu wszystkie powoli,ale zawsze cos zbierasz,i wtedy muza gra:)
Gość Bartheez5 Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Dokładnie,tak jak Rafał napisał,kupójesz graty nie od razu wszystkie powoli,ale zawsze cos zbierasz,i wtedy muza gra:) Zawsze to kolega może z twojego konta zamówić część do Juras musisz koledze wytłumaczyć parę kwestii
Tomekgdz Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Witam a Ja mam skromne pytanie !winkiss jak kolega z waszego regionu Bargacz ? !w00t Wszyscy pitu pitu !yawn a kolega cicho może jakieś szczegóły !YES Czy zdrowy?
jaro_4setka Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Hej. w sobote,czyli juz jutro mam zamiar włożyc akumulator,odpalic,zrobic kółko po osiedlu !scooter ma byc słoneczna pogoda ,a czy mi sie uda to zobaczymy,pamietajcie o propozycji spotkania marcowego,bo cos ucichło...
Gość Bartheez5 Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Witam a Ja mam skromne pytanie jak kolega z waszego regionu Bargacz ? Wszyscy pitu pitu a kolega cicho może jakieś szczegóły Czy zdrowy? Wszystko w jak najlepszym porządku Kolega celebruje otwarcie nowego AQua Parku w Olsztynie czego mu zazdroszczę
Klubowicze MAKI Opublikowano 2 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2012 Maki to ty się jeszcze nie nauczyłes przez tyle lat małżeństwa że pani domu jak mniej wie to ją mniej glowa boli Oczywiście to był tylko żart ,- czy bedzie w prawo czy bedzie w lewo to i tak na moje bedzie . W końcu pasek na brzuchu to Ja w tym domu noszę
Gość Bartheez5 Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Jaka cisza zapadła w Regionie W-Mazur Panowie i Panie Budzimy się Patrząc na meteo na weekend Zamierzam przegonić ZACNĄ w niedziele Ktoś się pisze z braci na małe kulanko????
jaro_4setka Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 Jaka cisza zapadła w Regionie W-Mazur Panowie i Panie Budzimy się Patrząc na meteo na weekend Zamierzam przegonić ZACNĄ w niedziele Ktoś się pisze z braci na małe kulanko???? Rafał wpadaj do białego,ja już w sobote bede śmigał... !scooter
Gość Bartheez5 Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Jaroooooooooo jeszcze nic nie wiem , ale jak się rozpędzę to kto wieeeeeee czy do Białego na kaweczke nie zachaczę!!! Namawiam Lecha , lecz ten coś mi nosem kręci zobaczymy. Jeśli wszystko pójdzie wg. planu to niedziela zapowiada się na
Jurek_mwo Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Widzę że brac WM juz obudzona? a ja nie stety, jescze 1,5 tygodnia i dopiero wtedy swoja Suzii dotknę !sciana No ale obowiazkowo jakieś kółeczko zrobię !OKK
jaro_4setka Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Mój maxi odpalony,przegoniony,ciemno było,ale pierwsza jazda zaliczona... !scooter
Jurek_mwo Opublikowano 16 Marca 2012 Opublikowano 16 Marca 2012 Jaroo widzę że nie próznujesz? i bardzo dobrze,bo reszta to tylko mniemam banan na twarzy?
Klubowicze MAKI Opublikowano 16 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2012 Jaroo widzę że nie próznujesz? i bardzo dobrze,bo reszta to tylko mniemam banan na twarzy? Juras ja już tydzień temu nie wytrzymałem. Po zimie udało mi się Burka obudzić i niestety wyprowadziłem go ze stajni .Ze 30 km nim pokulałem po mieście. No ale czeka mnie jeszcze przeglądzik i wymiana szyby ,, turystyk '' która czeka już w garażu - i mogę zaczynać sezon 2012.
Jurek_mwo Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Mogę wam pozazdroscic tylko,no ale i ja się doczekam !scooter Maki a jak? Król po zimowym snie odpalił??
Gość Bartheez5 Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Pierwsze testy już za mną i muszę przyznac że jest Roleczki zmienione , olej i pas NEEEW , szyba przód NEEEW , małe Prycho na myjni i można śmiało rozpoczynać kulanie Jutro zaczynamy wielkie Kulanie
Jurek_mwo Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Rafał teraz to cię nie poznamy na Zacnej tyle żes zmienił !OKK Ja tez bedac w domku zmieniam vario,mimo iz te jets ok,ale zmieniam hehe taki juz jestem:) Jeśli na moje poprzednie by byl chetny to oczywiscie jest do oddania za flaszkę
jaro_4setka Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Chopy jak bedziecie jutro jechać do białegostoku,to wezcie aparat fotograficzny,żeby uwiecznic nieoficjalne rozpoczecie sezonu
Gość Bartheez5 Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Jaroooo zobaczymy jak sie ogarniemy i o której wylecimy z Ełku Tak jak rozmawialiśmy jesteśmy umówieni na tel.
Rekomendowane odpowiedzi