szamot Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 No ja wczoraj polatałem byłem za Świeciem na grochówce ale namiot nam zamknęli przed nosem. bylo super tylko ruch spory.
Tomekgdz Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Panowie jest kryzys jak tak dalej Pójdzie sprzedam skuter !placz1 Dzisiaj byłem w garażu maszynka odpaliła od ręki !OKK Przypomnę, że postawiłem Ją na sen zimowy w październiku !YES a teraz idę na 100 gram !piwko mam doła
michu Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Panowie jest kryzys jak tak dalej Pójdzie sprzedam skuter !placz1 Dzisiaj byłem w garażu maszynka odpaliła od ręki !OKK Przypomnę, że postawiłem Ją na sen zimowy w październiku !YES a teraz idę na 100 gram !piwko mam doła Jak możesz miec doła jak taka śliczna pogoda !OKK ,wskakuj na ZACNĄ i zaraz Ci przejdzie Mi to pomaga !OKK
krzys-68 Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 No ja wczoraj polatałem byłem za Świeciem na grochówce ale namiot nam zamknęli przed nosem. bylo super tylko ruch spory. Nie wiem czy wiesz ale tam plują do garnka...
michu Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 Siemanko , dzisiaj wiosna pełną gębą a oto dowód !OKK
Baśka13 Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Witam robaczki e tam wiosna wczoraj to normalnie lato było żeby dnia 17 marca w krótkim rękawku chodzić to jakoś nie sięgam pamięcią.U mnie sezon już otwarty od jakiegoś czasu, ale tak konkretnie to moto wypucowane wczoraj na błysk i można było pozwiedzać okolice Tomeczku głowa do góry nie damy się kryzysom!
Klubowicze fundi600 Opublikowano 20 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2012 Arku pogoda nastała i śmigamy
krzysurban Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Właśnie obejrzałem pogodę Panowie i Panie i będzie czas w weekend na śmiganie !scooter !scooter
upiór Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 A co taki nie nasycony , był czas przywyknąć , że jak Prezes i ZACNA wyruszają to szaman musi pogodę zapodać . Mało Szamanowi nagadałem do łepetyny , przecież ZACNA nie będzie się brudzić i moknąć w jakiś tam wiosenny deszczyk . Od i wszystko w temacie .
Arkadiusz Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Arku pogoda nastała i śmigamy Ja zobaczę w sobotę jak Wy śmigacie, ja zobaczę, Kontrola będzie !winkiss Cieszę się, że budujący ten kraj mieli czas napisać. Ps. Kiełbachy do przeglądu :lol:
krzysurban Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Po jednym nasyceniu na Królu !scooter do dzisiejszego dnia nie mogę dojść do siebie... A Szaman niech działa w dobrej sprawie a nie mi tutaj lekkie choroby narzuca....
Rekomendowane odpowiedzi