wooferai Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 No i nowy rok przed nami, oby pogoda nam dopisała. I żeby wszyscy szczęśliwie !scooter dojechali i spotkali się na Burgmanii 2012. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Stycznia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 ...i żeby sezon rozpoczął się jak najszybciej i trwał jak najdłużej !scooter Odnośnik do komentarza
Bob Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Sezon trwa jutro +11 Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Stycznia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 I ja życzę zdrowia i oczywiście wszystkiego naj naj naj.... jak również wczesnego rozpoczęcia, długiego i zakończenia szczęśliwie sezonu 2012 Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Stycznia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Panie i Panowie, dziś jedziemy do Rzela na 20.00 (CPN na Kolumba, dla niewtajemniczonych, a chcących dołączyć). Tzn. Marek i ja. Rzelu, pasuje? Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Jestem od 19. Zapraszam. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Stycznia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Jestem od 19. Zapraszam. Odbój alarmu. Właśnie dowiedziałem się, że Rzelu nie może... Może "inną razą"... Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Nie tyle "nie może" co w posylwestrowym !holiday zamieszaniu pomylił mi się grafik. Przepraszam i zapraszam we wtorek/środę/czwartek. Chyba że w piątek zorganizujemy jakieś spotkanko. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Stycznia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Nie tyle "nie może" co w posylwestrowym !holiday zamieszaniu pomylił mi się grafik. Przepraszam i zapraszam we wtorek/środę/czwartek. Chyba że w piątek zorganizujemy jakieś spotkanko. Spoko W praktyce oznaczało, że nie możesz Ja dopiero w przyszłym tygodniu chyba znajdę trochę czasu. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Stycznia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Artur dzięki za pogaduchy i faworki. Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Mój kolega wciągnął ostatecznie tego Silverwinga z Gdańskiej, więc gang nam się powiększy Pozdrawiam wszystkich. Jestem w pracy pon-środa. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Stycznia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Mój kolega wciągnął ostatecznie tego Silverwinga z Gdańskiej, więc gang nam się powiększy Pozdrawiam wszystkich. Jestem w pracy pon-środa. To gratulacje dla kolegi i zapraszamy na forum. Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 No to gratulacje dla kolegi. !OK Odnośnik do komentarza
KOT66 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 witam:)ja tez ,ja tez chcem dolaczyc:)...naj,naj w nowym roku:)ale gdzie ja chce dolaczyc??...bo sam/a juz nie wiem co chcem...:)serdecznosci:) Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Artur, czy to nie Twoja Honda jest w ofercie Garaż Motor? http://www.garazmotor.pl/komis.php?s=2&sort=1 Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Stycznia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Artur, czy to nie Twoja Honda jest w ofercie Garaż Motor? Moja :-) Chcesz kupić? Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Stycznia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Co myślicie, może środa u Rzelu w pracy? Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Nie dam rady dojechać w środe kończe o 15:00 Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Stycznia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Co myślicie, może środa u Rzelu w pracy? Ja będę poza Szczecinem... Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Stycznia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Nie dam rady dojechać w środe kończe o 15:00 Włodek oczywiście że dasz radę na 21-wszą bez obawy kawa będzie czekać. Odnośnik do komentarza
kowal Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Witam, gdyby ktoś słyszał o maszynce do sprzedaży to proszę o info, tak w granicach 8-9 tys. Będę także wdzięczny za rady w tej materii.Planuję kupno ok. 20 marca. W kwestii logo, gdzie można kupić gryfa w formie naklejki? Takiego na kufer. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 13 Stycznia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Witam, gdyby ktoś słyszał o maszynce do sprzedaży to proszę o info, tak w granicach 8-9 tys. Będę także wdzięczny za rady w tej materii.Planuję kupno ok. 20 marca. W kwestii logo, gdzie można kupić gryfa w formie naklejki? Takiego na kufer. Ja zwykle kupuje gryfa w kiosku kolo zamku - na poczatku tej uliczki prowadzacej do bramy zamkowej, przy ktorej stoja tzw. domy profesorskie. Mysle, ze mozna rowniez dostac w sklepiku informacji turystycznej o Szczecinie - tuz przy dworcu PKP, gdzie staja busy na lotnisko i do Berlina Follow Me. Odnośnik do komentarza
kowal Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Dzięki za szybki odzew, na pewno skorzystam z informacji. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 13 Stycznia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Dzięki za szybki odzew, na pewno skorzystam z informacji. Prosze bardzo. Z innej beczki: jestem jeszcze w REGIOexpress Mewa ze stolycy do nasz, mam 25 minut spoznienia, ale odkrylem, ze jest WiFi w wagonie. Ale czad - 21 wiek! Troche wolny, ale jest. Za darmo Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 A może tak niedzielne spotkanie na południową kawkę? Tam gdzie ostatnio czyli w kawiarni naprzeciwko centrum Turzyn. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi