Baśka13 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Łoo matko co was tak naszło :)Upiorek plusik za wiersz
Tomekgdz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Witek !w00t zapraszam kolegę do Grudziądza na wieczór poetycko literacki, który odbywa się w muzeum !YES lub Bydgoszcz http://visitkujawsko-pomorskie.pl/akant-wiecz%C3%B3r-poetycki-bydgoszcz-,178,503,2715.html
Arkadiusz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 No Witek takie wiersze? I jeszcze jak czyta się na bloku porodowym. Ps. Tętno maleństwa 140/min skurczów brak.
Tomekgdz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Znaczy się, że zostajesz tatusiem brawo, !OKK kiedy pępkowe !piwko
michu Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 No Witek takie wiersze? I jeszcze jak czyta się na bloku porodowym. Ps. Tętno maleństwa 140/min skurczów brak. Arek daj nam od razu znać jak młody burgmaniak pojawi się na świecie !OKK
Tomekgdz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Proszę koleżeństwa dawno Nas tam nie było !YES http://www.raciaskimlyn.las.pl/ jakieś plany Tak jakoś mnie naszło na wspomnienia
Jolka Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Tomek Jestem za spotkaniem najlepiej w lutym moze byc 11-12tego tylko brak organizatora !winkiss
Arkadiusz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Arek daj nam od razu znać jak młody burgmaniak pojawi się na świecie !OKK Dobra spoko dam znać, na razie wróciliśmy do domu powrót na oddział dopiero we wtorek !winkiss kiedy pępkowe !piwko No po urodzeniu
Sympatycy siemik Opublikowano 22 Stycznia 2012 Sympatycy Opublikowano 22 Stycznia 2012 Siemka. Wicia plusik poszedł, wierszyk świetny.
Bobas Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Arek, Chojnice też trzymają kciuki za *lekki * porodzik. Jak coś nie będzie szło to dzwoń. Ciąłem już 3 pępowiny- będę mógł pomóc !YES Raciąski mogę załatwić, ale połowa lutego może być już zajęta. Jak tam inni wyglądają z czasem ? Może marzec i rozpoczęcie sezonu ? W marcu to na !scooter można by jechać.
szamot Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Tomek Jestem za spotkaniem najlepiej w lutym moze byc 11-12tego tylko brak organizatora Niestety ale nam ten termin nie pasuje
Arkadiusz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Jak coś nie będzie szło to dzwoń. Ciąłem już 3 pępowiny- będę mógł pomóc !YES O to to jest pomoc, !OKK Bobas na Ciebie zawsze można liczyć, !piwko A ten nasz forumowy szaman vel Upiór zamiast tą pogodą się zająć, to za pisanie wierszy się wziął, :laughing: tylko by nam tu nie zaczął serenady pisać
upiór Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2012 O to to jest pomoc, !OKK Bobas na Ciebie zawsze można liczyć, !piwko A ten nasz forumowy szaman vel Upiór zamiast tą pogodą się zająć, to za pisanie wierszy się wziął, :laughing: tylko by nam tu nie zaczął serenady pisać No jeszcze tego by brakowało . P.S Ty Ty oj oj lepiej pilnuj ZACNEJ bo upiory nocą grasują !vampire . 1
michu Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 no to może pojedziemy całym regionem pępowinę odcinac :lol:
upiór Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2012 Michale czy Ty to pamiętasz . P.S Było to jakoś tak jadziem czy nie , no to jadziem . A potem trzy godziny w zatoce czekałem ( czekaliśmy ) Ten gość na pewno się odezwie :lol: . No Duninów . Tylko jedno pytanie do kogo . Czy do Iwonki czy do Arka !w00t. Jak nie jak tak tylko na porodówkę wszystkich nas tam nie wpuszczą . No chyba że PREZESA to zmienia całkowicie sprawę !OKK !OK .
krzys-68 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 tylko by nam tu nie zaczął serenady pisać byle nie zaczął śpiewać
Arkadiusz Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Jak nie jak tak tylko na porodówkę wszystkich nas tam nie wpuszczą . Oj tam, oj tam zaraz nie wpuszczą, trzeba tylko znać hasło "ZACNA" i wystarczy :lol: Ps. Jak na razie bez zmian STOP, jak będzie coś wiadomo dam znać STOP,
krzysurban Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Arek oddychaj, Głęboko oddychaj...
Arkadiusz Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Arek oddychaj, Głęboko oddychaj... Krzysiek, zapamiętaj sobie raz na zawsze, KOBIETY RODZĄ, nie mężczyźni :lol:
krzysurban Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Arek, ja się martwię o Twą żonkę i o Ciebie. O Ciebie, bo jak nie będziesz oddychał to zemdlejesz z przejęcia. Iwonka zobaczy jak Ciebie oblegają pielęgniarki ze sztucznym oddychaniem, A tu ni stąd, ni zowąd i nie zdążysz się obudzić i maluszek będzie już krzyczał ZAaacnaaa...
Bobas Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 A tu ni stąd, ni zowąd i nie zdążysz się obudzić i maluszek będzie już krzyczał ZAaacnaaa... DOBRE !!!! Ta Zacna to jakaś epidemia chyba
upiór Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2012 Bobasku zaraz tam epidemia , to jest jak ktoś napisał zauroczenie całkowite !OK . P.S A tak swoją drogą Bobasku czy jest ZACNA z jednym garkiem . Ty wiesz o co chodzi oj oj !YES .
krzysurban Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 DOBRE !!!! Ta Zacna to jakaś epidemia chyba Ja tam tej epidemi nie mam... Całe szczeście. I niech upior nie mówi,że kiedyś mnie najdzie....
Arkadiusz Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Ja tam tej epidemi nie mam... Całe szczeście. I niech upior nie mówi,że kiedyś mnie najdzie.... Wyrzekała się żabka błotka :lol: Bobasku wyobraź sobie, że niedługo będę miał bobaska !winkiss
upiór Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2012 I niech upior nie mówi,że kiedyś mnie najdzie.... :rolleyes A to się jeszcze okaże . No a na razie niech Ci Melanie z rodziną zaśpiewa i widoczki wystarczą . http://www.youtube.com/watch?v=NscKxHfPFSo&feature=related Arku nie mam nic więcej w temacie żabek !OKK . Co ten Gość może wiedzieć o życiu żabek :lol: .
Rekomendowane odpowiedzi