Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Stycznia 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Tylko "Zacna" i "Zacna"........a u większości z Was na ścianie wisi piękny Tmax yellow. 2 Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Worlanie Ty to wiesz jak towarzycho zdołować Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Grzesiu, takie ładne foto zrobiłeś i Twój T-max cieszy też moje oko !OKK Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 20 Stycznia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Fajnie że można się nawet dobrze bawić pisząc i czytając nasze posty. Honda czy "KRÓL" to nic w porównaniu z naszą przyjaźnią. ps. Nie bierzcie wszystkiego dosłownie co piszemy. !TAZ !TAZ !TAZ I to w tym wszystkim chodzi !OKK . Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Po głębokim zastanowieniu i przeanalizowaniu zalet Hondy SW oraz zapewnieniach Kolegów jaki to świetny skuter. Postanowiłem sprzedać swoje dwa Burgmany 650 i kupić (bez zwłocznie a na pewno bez zbędnej zwłoki tylko choróbsko wylezie ze mnie ) !scooter No to żeś mnie zaskoczył Mareczku... ja wszystko rozumiem ale żeby odrazu brać się za hurtową sprzedaż? Nie wiem czy otomoto jest wstanie wchłonąć tyle 650'tek !w00t OK, teraz bez jaj: chcesz o tym porozmawiać? 1 Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Ło Matko i Ojciec Dyrekto i Doktory i w ogóle, ile tu Zacnych osób bierze udział w tym regionie, nawet właściciele KRÓLI itd. Myślę że ten region zasłużył na miano ZACNEGO REGIONU po prostu. !OKK !OKK !OKK Prezes ZACNEJ gdzieś Ty, widzisz i nie grzmisz ? !w00t !w00t Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Po głębokim zastanowieniu i przeanalizowaniu zalet Hondy SW oraz zapewnieniach Kolegów jaki to świetny skuter. Postanowiłem sprzedać swoje dwa Burgmany 650 i kupić (bez zwłocznie a na pewno bez zbędnej zwłoki tylko choróbsko wylezie ze mnie ) >> Hondę SW http://moto.allegro....2059359602.html Kolega Kisiel nie będzie miał do mnie pretensji gdyż nie będę pisał w tematach Technicznych a tylko w Serdecznościach , Regionalnych, i ten o wszystkim i niczym czyli ( Off topic... czyli rozmowy na tematy nieskuterowe.)Honda jest Zapewnia Prezesa Zacnej Marki Upiura , Ojca Dyrektora jak i Kolegi Zagranicznego Dr.Big i całego rejonu Kujawsko-pomorstiego upewniła mnie że moja decyzja jest trafna jeżeli pozostali Koleżanki i Koledzy popieracie moja decyzję …….. kliknijcie na plusik(+) obok >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Rozumie że jeszcze nie wyzdrowiałeś i na mózg z płuc Ci przeszło bo inaczej byś takich bredni nie wypisywał. Dobrze że nie można dawać minusów bo kilka byś ich załapał Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Dobrze że nie można dawać minusów bo kilka byś ich załapał Debeciki by były :) (-) to jest to !OKK bo (+) nie som modne już !NOT Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Tylko "Zacna" i "Zacna"........a u większości z Was na ścianie wisi piękny Tmax yellow. I będzie wisiał jeszcze tylko przez jeden miesiąc Zacna za to przez trzy miesiące Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Stycznia 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zacna za to przez trzy miesiące Tmax też trzy, tylko jedno zdjęcie będzie grupowe (oczywiście bez Zacnej) Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Tylko "Zacna" i "Zacna"........a u większości z Was na ścianie wisi piękny Tmax yellow. Nie tylko na ścianie !w00t , jak napisałem, chętnie bym kupił Zacną, ale na razie muszę zjeździć żółtka !TAZ ... Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 To ja już z kolegami nie będę jeździł !sciana , bo to wtedy będzie wstyd... Wszyscy będą myśleli,że to jakiś tani skuter,że tylu ich jeździ.... Zacna i Zacna, a nikt nie widzi korzyści z Burgmana.... !placz1 Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 To ja już z kolegami nie będę jeździł !sciana , Krzycho nie obiecuj , nie obiecuj :P Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 To ja już z kolegami nie będę jeździł !sciana , bo to wtedy będzie wstyd... (...) Jaki wstyd? Król i.... poddani !pomidor Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Więc teraz jeśli poddani to już lepiej. Więc z przodu będą dwie zacne prowadziły KRÓLA Ja w Środku i reszta z tyłu dla bezpieczeństwa,żeby nikt mi w tyłek nie wjechał. Na takie co mogę się zgodzić !winkiss Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Więc teraz jeśli poddani to już lepiej. Więc z przodu będą dwie zacne prowadziły KRÓLA Ja w Środku i reszta z tyłu dla bezpieczeństwa,żeby nikt mi w tyłek nie wjechał. Na takie co mogę się zgodzić !winkiss Krzysiu eskorta musi byc .. co by się Król nie rozleciał :P Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 No witam z wieczora , wszyscy no prawie na imprezach to ja jako Prezes ZACNEJ coś napiszę ZACNA wżycie moje wsiąkła Jest westchnieniem i marzeniem Snem w noc ciemną ,życiem w dzień Porankiem szczęścia sensem życia Kiedy ja śpię Ona śpi Kiedy płaczę Ona płacze Jak ja żyję Ona żyje Wiec dlaczego to tak jest Tyle szczęścia dała mi Chwil radosnych i uśmiechu Wspomnień marzeń i wiele radości Niech na zawsze pozostanie w serduszku mym . 10 Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Stycznia 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 ...... chętnie bym kupił Zacną, ....... Bigu, czy Ty przypadkiem nie miałeś kontaktu z Mareczkiem? Te objawy jakieś podobne. Epidemia czy co? Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 No nie mów że Ciebie zacna nie pociąga ? Ja kiedyś będę SW w końcu miał !OKK . Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ja kiedyś będę SW w końcu miał !OKK . Do takich decyzji nie dojrzewa się z dnia na dzień, tu muszą zadziałać ukryte zmysły i.... zdrowy rozsądek. Wtedy budzi się dzika rządza i chęć posiadania! !vampire Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 21 Stycznia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Po przeczytaniu wiersza Upiorka słów mi po prostu zabrakło ... . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Upiorek, nie wiedziałem, że Ty taki poeta skuterowy jesteś (+ ) Brawo !!!! !OKK Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 No to nas malutki zaskoczyl . Taki talent.... !YES P.S Witek oczywiscie (+) poleciał Odnośnik do komentarza
Jolka Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Upiorku Widzę,że zainspirowała Cię ta Twoja ZACNA czy to przypadkiem nie milośc !kiss Pozdrawiam i plusik poleciał Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Witek, masz ukryty talent Ja też posłałem reputka !YES Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi