Skocz do zawartości
Forum Burgmania

STYCZEŃ

upiór

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze

Fajnie że można się nawet dobrze bawić pisząc i czytając nasze posty.

Honda czy "KRÓL" to nic w porównaniu z naszą przyjaźnią.

ps. Nie bierzcie wszystkiego dosłownie co piszemy. !TAZ !TAZ !TAZ

I to w tym wszystkim chodzi !OKK :ph34r: .

• Administrator

Po głębokim zastanowieniu i przeanalizowaniu zalet Hondy SW oraz zapewnieniach Kolegów jaki to świetny skuter. Postanowiłem sprzedać swoje dwa Burgmany 650 i kupić (bez zwłocznie a na pewno bez zbędnej zwłoki tylko choróbsko wylezie ze mnie ) !scooter

No to żeś mnie zaskoczył :lol:

Mareczku... ja wszystko rozumiem ale żeby odrazu brać się za hurtową sprzedaż? Nie wiem czy otomoto jest wstanie wchłonąć tyle 650'tek !w00t

OK, teraz bez jaj: chcesz o tym porozmawiać? :ph34r:

Ło Matko i Ojciec Dyrekto i Doktory i w ogóle, ile tu Zacnych osób bierze udział w tym regionie, nawet właściciele KRÓLI itd.

Myślę że ten region zasłużył na miano ZACNEGO REGIONU po prostu. !OKK !OKK !OKK

Prezes ZACNEJ gdzieś Ty, widzisz i nie grzmisz ? !w00t !w00t

Po głębokim zastanowieniu i przeanalizowaniu zalet Hondy SW oraz zapewnieniach Kolegów jaki to świetny skuter. Postanowiłem sprzedać swoje dwa Burgmany 650 i kupić (bez zwłocznie a na pewno bez zbędnej zwłoki tylko choróbsko wylezie ze mnie ) scooter.gif >> Hondę SW

http://moto.allegro....2059359602.html

Kolega Kisiel nie będzie miał do mnie pretensji gdyż nie będę pisał w tematach Technicznych a tylko w Serdecznościach , Regionalnych, i ten o wszystkim i niczym czyli ( Off topic... czyli rozmowy na tematy nieskuterowe.)Honda jest thumbup.gif

Zapewnia Prezesa Zacnej Marki Upiura , Ojca Dyrektora jak i Kolegi Zagranicznego Dr.Big i całego rejonu Kujawsko-pomorstiego upewniła mnie że moja decyzja jest trafna jeżeli pozostali Koleżanki i Koledzy popieracie moja decyzję …….. kliknijcie na plusik(+) obok winkiss.gifwinkiss.gifwinkiss.gif >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Rozumie że jeszcze nie wyzdrowiałeś i na mózg z płuc Ci przeszło ;) bo inaczej byś takich bredni nie wypisywał.

Dobrze że nie można dawać minusów bo kilka byś ich załapał

:)

• Klubowicze

Tylko "Zacna" i "Zacna"........a u większości z Was na ścianie wisi piękny Tmax yellow. ;)tomato.gif

I będzie wisiał jeszcze tylko przez jeden miesiąc

Zacna za to przez trzy miesiące toot.gif

Tylko "Zacna" i "Zacna"........a u większości z Was na ścianie wisi piękny Tmax yellow. :)tomato.gif

Nie tylko na ścianie !w00t , jak napisałem, chętnie bym kupił Zacną, ale na razie muszę zjeździć żółtka !TAZ ...

To ja już z kolegami nie będę jeździł !sciana , bo to wtedy będzie wstyd... Wszyscy będą myśleli,że to jakiś tani skuter,że tylu ich jeździ.... Zacna i Zacna, a nikt nie widzi korzyści z Burgmana.... !placz1

Więc teraz jeśli poddani to już lepiej.

Więc z przodu będą dwie zacne prowadziły KRÓLA :)

Ja w Środku i reszta z tyłu dla bezpieczeństwa,żeby nikt mi w tyłek nie wjechał.

Na takie co mogę się zgodzić !winkiss

Więc teraz jeśli poddani to już lepiej.

Więc z przodu będą dwie zacne prowadziły KRÓLA whist

Ja w Środku i reszta z tyłu dla bezpieczeństwa,żeby nikt mi w tyłek nie wjechał.

Na takie co mogę się zgodzić !winkiss

Krzysiu eskorta musi byc .. co by się Król nie rozleciał :):P :P

No witam z wieczora , wszyscy no prawie na imprezach to ja jako Prezes ZACNEJ coś napiszę

ZACNA wżycie moje wsiąkła

Jest westchnieniem i marzeniem

Snem w noc ciemną ,życiem w dzień

Porankiem szczęścia sensem życia

Kiedy ja śpię Ona śpi

Kiedy płaczę Ona płacze

Jak ja żyję Ona żyje

Wiec dlaczego to tak jest

Tyle szczęścia dała mi

Chwil radosnych i uśmiechu

Wspomnień marzeń i wiele radości

Niech na zawsze pozostanie w serduszku mym .

• Sympatycy

...... chętnie bym kupił Zacną, .......

Bigu, czy Ty przypadkiem nie miałeś kontaktu z Mareczkiem? Te objawy jakieś podobne. Epidemia czy co? :lol:w00t.gif

• Administrator

Ja kiedyś będę SW w końcu miał !OKK .

Do takich decyzji nie dojrzewa się z dnia na dzień, tu muszą zadziałać ukryte zmysły i.... zdrowy rozsądek.

Wtedy budzi się dzika rządza i chęć posiadania! !vampire