Klubowicze bilety Opublikowano 15 Grudnia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Witam, ponieważ zostałem wywołany do tablicy, raz jeszcze witam wszystkich wielbicieli maxi w zachodniopomorskim. Nie wychylam się zbyt mocno, bo do czerwca 2012 będę ujeżdżał małego chinola. Planuję zakup na lipiec ( ciągle nie wiem 400 czy 650 - ten kusi i tamten nęci )To tyle, pędzę na pocztę bo chyba przyjechał kalendarz.Szerokości dla wszystkich. Wywołany i jest witamy ciebie w gronie Zachodniopomorskim !OKK Dzisiaj 22.12.2011 wigilia w Moto-Garaż czy ktoś przyjedzie? Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 (...) Dzisiaj 22.12.2011 wigilia w Moto-Garaż czy ktoś przyjedzie? Ja będę !holiday Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Mnie nie będzie. Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Ja niestety też nie będę. Młody ma zajęcia pozalekcyjne, a ja jestem jego kierowcą. Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Ja w pracy. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 22 Grudnia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 A ja z Arturem byłem !!!!!! Było miło i przyjemnie prawie jak w domu Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 A ja z Arturem byłem !!!!!! Było miło i przyjemnie prawie jak w domu Było ognicho, ciacho, śledzik i napoje dla dorosłych i dla dzieci No i sporo ludzi. !scooter Dzięki Marek za gadulca! Aby do wiosny! Odnośnik do komentarza
kowal Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Witam, pewnie to już było...Ale cóż zaryzykuję, chodzi mi po głowie nieskrystalizowany do końca pomysł na nasze zachodniopomorskie logo.Taki wyróżnik spośród innych burgmaniaków.A tak przy okazji decyzja zapadła, maszynka na Wielkanoc i w czerwcu do Żywca ( o ile życie nie zdecyduje inaczej ) Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Grudnia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Witam, pewnie to już było...Ale cóż zaryzykuję, chodzi mi po głowie nieskrystalizowany do końca pomysł na nasze zachodniopomorskie logo.Taki wyróżnik spośród innych burgmaniaków. Ja jestem za, jak masz jakiś pomysł to dawaj. (na kamizelkach mamy Grupa Zachodniopomorska, lecz nie wszyscy mają lub chcą kamizelki) Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ja jestem za, jak masz jakiś pomysł to dawaj. (na kamizelkach mamy Grupa Zachodniopomorska, lecz nie wszyscy mają lub chcą kamizelki) Myślę, że to doskonały pomysł. Ja nie bardzo mam zdolności do tworzenia ciekawych logotypów, ale jakoś chodzi mi po głowie skrzyżowanie herbu Szczecina z logo Burgmanii (wiem, wiem - nic odkrywczego...). Coś w tym stylu: prosto, Burgmania i Szczecin: Albo zamiast gryfa szczecińskiego gryf zachodniopomorski: Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ja też od razu pomyślałem o Gryfie. Bo co innego? Paprykarz Szczeciński? Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ja też od razu pomyślałem o Gryfie. Bo co innego? Paprykarz Szczeciński? Paprykarz też jest dobry! !OKK Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 NO no chłopaki. Macie talenty graficzne i pomysły. Paprykarz . Kowal, dawaj swój pomysł na zachodniopomorskie logo. I gratuluję decyzji o zakupie i Żywcu. !OK Odnośnik do komentarza
kowal Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Myślę, że skrzyżowanie logo Burgmani i symbolu zachodniego pomorza to jest ten kierunek, może kontur mapy województwa ? Pamiętajmy, że zachodniopomorskie to nie tylko Szczecin. Niestety rysownik ze mnie marny... Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 E tam, zobacz wyżej, Artur Ci pomoże. A taki szkic, typu proste wklejanki, to w 5 minut można zrobić. Mapa Polski i podkreślone gdzie w tej polsce te Zachodniopomorskie. Gryf na tymże miejscu. A cała Polska to jedna wielka Burgmania. Oczywiście to tylko szkic. Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Obawiam się że im więcej elementów tym grafika mniej czytelna. Ja bym zostawił skuter z Gryfem. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Obawiam się że im więcej elementów tym grafika mniej czytelna. Ja bym zostawił skuter z Gryfem. Zgadzam się z Rzelem... Wczoraj próbowałem coś zrobić, ale wychodził obrazek przeładowany grafiką. Mnie się marzy taki prosty (próbowałem coś zrobić z samym zarysem województwa, ale jest mało charakterystyczny, mimo wyspy Wolin i Uznam). Dziś wieczorem jeszcze coś spróbuję podziergać Odnośnik do komentarza
Sent Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 No Artur wszystkiego najlepszego !holiday !happybth !happybth !happybth !happybth !happybth Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Wszystkiego najlepszego Artur. !tut !happybth !happybth !tut !happybth !happybth !tut Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Mnie nie podobają się Wasze prototypy loga. Moim zdaniem wstawianie skutera burgmanii to oklepany pomysł, a paprykarz lub gryf w czapce jaracza ze skrętem w dziobie to lekka przesada. Proponuję coś całkiem innego. Mam na myśli zachód słońca nad morzem a na tym napis Grupa Zachodniopomorska. Ten motyw nawiązuje do regionu nadmorskiego i zachodzącego słońca. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 (...), a paprykarz lub gryf w czapce jaracza ze skrętem w dziobie to lekka przesada. Samba, nie myślisz chyba, że to było na serio! Odnośnik do komentarza
kowal Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Bardzo ciekawa propozycja Samba ,a w kwestii praktycznej, gdzie coś takiego można wykonać. Rozumiem ,że była by to kolorowa naklejka? Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 No Artur wszystkiego najlepszego !holiday !happybth !happybth !happybth !happybth !happybth Wszystkiego najlepszego Artur. !tut !happybth !happybth !tut !happybth !happybth !tut Raz jeszcze Wam dziękuję! Już się nie mogę doczekać sezonu. Wczoraj wsiadłem na pięćdziesiątkę syna i zrobiłem kilkanaście kilometrów. Ale fajnie! (duży jest zadołowany na zimę...) Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 No ja korzystając ze sprzyjającej dzisiaj aury, szybko "obudziłem" ze snu zimowego Morphousa i nawinąłem jakieś 50 km . Micha się uchachała ... Odnośnik do komentarza
22hubert Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 No ja korzystając ze sprzyjającej dzisiaj aury, szybko "obudziłem" ze snu zimowego Morphousa i nawinąłem jakieś 50 km . Micha się uchachała ... A co w kamieniu jestes? bo ja dzisiaj tez zrobilem z 50 km pogoda byla calkiem przyjemna poza lekkim wiatrem. ps. wszystkim kierownikom 2 kolek zycze szczesliwego nowego roku udanej zabawy sylwestrowej i kupy km bezstresowej jazdy w nadchodzacym roku. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi