Sympatycy orzech Opublikowano 30 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 30 Listopada 2011 Mało kto czyta ten wątek i wogóle ogarnia się z tematem. Czytając posty wielu osób widać, że nie dotarło do nich, że mają w polu skuter "BRAK"
Sympatycy Kisiel Opublikowano 30 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 30 Listopada 2011 Wątek ma 500 wyświetleń więc jednak ktośtam zagląda. Rozumiem problem i w związku z tym podwiesiłem we wszystkich działach ogłoszenie w tej sprawie. Nie wiem jaka będzie skuteczność ale na pewno do kilku osób extra to dotrze.
GrzechoCnik Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Czy admini mają narzędzie do grupowego mailingu? Można krótką notkę wysłać na PM do wszystkich o tych 2 polach. Informacja o przychodzącym PM pojawia się też w podanym emailu, więc jest szansa że dużo ludzi się zainteresuje.
boochos Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Mało kto czyta ten wątek i wogóle ogarnia się z tematem. Czytając posty wielu osób widać, że nie dotarło do nich, że mają w polu skuter "BRAK" Szczerze mówiąc, to widząc tytuł kilkakrotnie - myslałem, że chodzi o jakieś wyścigi - coś jakby POLE POSITION - jednak dziś wszedłem i się ździwiłem, a wcześniej różnicy w moiom profilu nie spostrzegłem
Sympatycy Kisiel Opublikowano 19 Grudnia 2011 Sympatycy Opublikowano 19 Grudnia 2011 Z myślą (głównie) o naszych dziewczynach dodałem nową opcje w polu wyboru skutera. Opcja ta to pasażer/pasażerka wydaje mi się że to fajniej niż BRAK Proszę plecaczki o przejście do profilu i dokonanie zmiany. Zwracam uwagę że pozwoli to przefiltrowanie użytkowników również po tej zmiennej i np: umówienie się na plotki
dr.big Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Dzięki Dreku za zwrócenie uwagi . Do pola "maxiskuter" dodałem coraz częściej pojawiającą się Integrę. PS. Gdyby ktoś nie znalazł swojego skutera (który nie jest "wynalazkiem"!) to proszę o PM.
czaro69 Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Pisałem o tym w kwietniu http://www.forum.burgmania.net/topic/12284-nowe-forum/page__pid__289813__st__240#entry289813
dr.big Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Spoko Czarku, ja tego nawet nie czytałem i nie widziałem ...
Rekomendowane odpowiedzi