Carl Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 No to szykuje się mały zlot. Jak będę mógł to też chętnie przybędę (przybędziemy).
Kulawy Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Ja też chętnie wciągnę Piotrkowego placka bo naprawdę niezły jest
Krzewik Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Hej Piter masz tyle stolików? bo zapowiada się nie lada niezłe spotkanie .
ciesu Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Ciekawy jestem ciesu czy cię znam z widzenia? Okaże się hehe:-) Myślę że jak dotrą kalendarze do cisa to wtedy obierzemy konkretny termin na spotkanie i myślę że fajnie byłoby się spotkać wraz z małżonkami a nawet dziećmi,a co niech wszyscy mają radochę Dokładnie, termin będziemy ustalać, jak kalendarze przyjdą!!!! Ale się spotkanko szykuje:-))) Pozdrawiam wszystkich.
T-Rex Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 To może ja przyjadę z rodziną i wezmę prababcię? Zembuf ni ma ale tortillę jakoś zdusi. Jak ma być fajnie to czemu dla niej nie? A dziadka podczepię do skutera !wchair To kiedy? Zdun kombinuj dmuchany namiot! !w00t
ciesu Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Witam wszystkich!!! Mam informację od Orzecha, że dziś wysyła do mnie kalendarze:-) Zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami będą one dla: T-REX x 1, Zdun13m x 1, Krzewik x 1, Kulawy x 2, Ciesu x 1. Razem 6 sztuk. Jak uważacie: czy chcecie odebrać kalendarze przy okazji wigilii, jaka ma się odbyć w piątek za tydzień, czy może aby ich później nie pogubić ustalimy jakiś inny termin odbioru??? Co do mojego udziału w wigilii, to ja jeszcze się nie zadeklarowałem, gdyż nie wiem jak będę pracował 09.12, ale gdyby miało mnie nie być to kalendarze mogę przekazać Zdunowi, a on zabierze je dla Was na wigilię. No i drugia kwestia: czy wszystkie w/w osoby będą na wigilii??? Dajcie znać może w tym wątku, czy będziecie i czy szykować dla Was na wigilię te kalendarze...? Pozdrawiam!!!!
Bulba Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ja bym nie marnowal jednak okazji na dodatkowe spotkanie Tortilla u Zduna w naszym gronie bezcenna !V
ciesu Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ja nie mam nic przeciwko - chętnie spotkam się i w Łodzi na wigilii (jak będę mógł) i w Aleksie na tortilli:-)
Sympatycy zdun13m Opublikowano 2 Grudnia 2011 Sympatycy Opublikowano 2 Grudnia 2011 W niedziele najbliższą jestem cały dzień w knajpie. To ja chętnie odbiorę w ten dzień. Jeżeli ciesu masz czas aby się spotkać?
ciesu Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zdun, ale kalendarze przyjadą do mnie dopiero w poniedziałek:-))) No chyba, że wpadnę na pizzę bez kalendarzy hehe.
T-Rex Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Jak uważacie: czy chcecie odebrać kalendarze przy okazji wigilii, jaka ma się odbyć w piątek za tydzień, czy może aby ich później nie pogubić ustalimy jakiś inny termin odbioru??? Ty masz kalendarze, Ty rządzisz.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 4 Grudnia 2011 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zdun, ale kalendarze przyjadą do mnie dopiero w poniedziałek:-))) No chyba, że wpadnę na pizzę bez kalendarzy hehe. Ale w poniedziałek też jestem cały dzień w knajpie.
ciesu Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Moi drodzy mam już kalendarze - SĄ SUPER!!!!:-) Zachęcam do odbioru - dla osób, które nie mają do mnie namiaru (chyba tylko Krzewik ma) podam numer telefonu na PW. Pozdrawiam. PS: Nadal jeszcze nie wiem, czy będę na wigilii, ale jeżeli ktoś byłby chętny na odbiór tam, a mnie by miało nie być, to podrzucę kalendarze Zdunowi i On je Wam przekaże.
Rekomendowane odpowiedzi