Arkadiusz Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Witek czego się najarałeś? hi hi Zaraz, zaraz mamy wolny kraj, niech robi co chce, niech bierze co chce, ale jak zacznie pisać, że kupuje Króla, to podejmuję interwencję od razu ----------------------------------------------------------------------------------------------- Edytowane 06.11.2011 godz. 21:10 Uuuu widzę, że tu cisza ? Nikt nie pisze A ja Wam kiełbaski przyniosłem
Bobas Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Oglądaliście walkę Salety z Najmanem ?
LWfilip Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Mimo, że nie jestem fanem tego sportu to widziałem bo krótka była to nawet nie zdążyłem się zdenerwować.
Baśka13 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Pewnie że oglądaliśmy,lubię takie walki ale tu króciutko było, Najman niech się zbieraniem grzybów zajmie.
szamot Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 A może by sie przyłączyć do akcji Motomikołaje 2011 ? ktora ma być 4.12.11 na Starym rynku
michu Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 A może by sie przyłączyć do akcji Motomikołaje 2011 ? ktora ma być 4.12.11 na Starym rynku Czemu nie...pogadamy o tym na spotkaniu !OK
szamot Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 4.12 to są Barbary imieniny:rolleyes: imieniny imieninami ale o 14 to chyba nie bedzie kolidowało
krzys-68 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 imieniny imieninami ale o 14 to chyba nie bedzie kolidowało Masz teściową Barbarę?Ja tak a w kpl teścia Andrzeja !holiday
szamot Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Masz teściową Barbarę?Ja tak a w kpl teścia Andrzeja Nie mam, to faktycznie masz problem Nikt nikogo nie zmusza,rzuciłem temat i to wszystko pozdro
krzys-68 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Nie mam, to faktycznie masz problem Nikt nikogo nie zmusza,rzuciłem temat i to wszystko pozdro Problem jest błahy -zawsze ten weekend lub najbliższy tej dacie jest zarezerwowany
szamot Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 W InterCarsie jest wyprzedaż ciuchów kasków itp. np rekawiczki od 36 zl, kurtki spodnie po ok 200 sie zaczynaja zreszta jest gazetka a tam wszystko ,pisza ze nawet 80%, jak patrzylem na foto to by sie zgadzalo
michu Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 W InterCarsie jest wyprzedaż ciuchów kasków itp. np rekawiczki od 36 zl, kurtki spodnie po ok 200 sie zaczynaja zreszta jest gazetka a tam wszystko ,pisza ze nawet 80%, jak patrzylem na foto to by sie zgadzalo Warto zajżec !OKK , dzięki za info !OK
krzys-68 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Wyprzedaż jest w sklepie internetowym !winkiss ,na Fordońskiej pusto... BTW.Czekam od nich na przesylkę już ponad dwa tygodnie bo mimo oferty na stronie sklep w Łodzi który to obsługuje ma braki w towarze !sciana
szamot Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Wyprzedaż jest w sklepie internetowym ,na Fordońskiej pusto... BTW.Czekam od nich na przesylkę już ponad dwa tygodnie bo mimo oferty na stronie sklep w Łodzi który to obsługuje ma braki w towarze Na miejscu malo co mają ale trzeba zobaczyc w gazetce Co do braków to sie wszedzie zdarzaja tym bardziej ze troche sklepow maja i sciagaja z oddzialow ,po prostu pech Bylem kupilem rekawiczki za 46 zloty [Adrenaliny] zamówilem spodnie jensy na sakwy na boki zobacze czy da sie je zamontowac na komarka
krzys-68 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Ja czekam spokojnie.Opcja odbiór za pobraniem w domu więc jak spóźnią jeszcze tydzień to !vampire .
upiór Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 Witam . To pomału co nie którzy sezon zamykają , ale pogoda ma jeszcze dopisać szczególnie , po 20 listopada nawet ma przekroczyć 15 stopni na plusie . To dla tych z za autostrady ,Robert trzymaj się , ale nocki mają być jednak chłodne . Zadzwoń jak będzie wszystko oki . Pozdrawia !vampire .
Arkadiusz Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Oglądaliście walkę Salety z Najmanem ? No Bobasku, widać u Ciebie charakterystyczne symptomy załamania psychicznego z uwagi na brak maksi skutera Powiem Wam, że parę dni chłodnych i mi już też brakuje tego, jak sobie przypomnę, te ciepłe dni !placz1 Zawsze w fabryce spojrzałem przez okno i Zacna czekała na koniec szychty a teraz ? !yeah
szamot Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Nie jest tak zle jeszcze wczoraj troche sobie po smigalem tylko tyle ze bylo sloneczko.Dzisiaj z kumplem sie wstepnie umawialem ale byla brzydka pogoda.Mam nadzieje ze jeszcze sie troche No a co innego pozostaje gosciowi bez maszyny
Arkadiusz Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 No a co innego pozostaje gosciowi bez maszyny A tylko gra w bierki, nic więcej, ale Bobas kupi w końcu Zacną i znów zaświeci słońce Choć powiem szczerz ta marka, koreańsko - chińska "CHWILOWO BRAK" też mi się podoba
szamot Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 A tylko gra w bierki, nic więcej, ale Bobas kupi w końcu Zacną i znów zaświeci słońce Choć powiem szczerz ta marka, koreańsko - chińska "CHWILOWO BRAK" też mi się podoba Na Zacną to ma za długie nogi tak jak i ja
Arkadiusz Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Na Zacną to ma za długie nogi tak jak i ja Tomasz, ja wiem !winkiss żartuję sobie, po prostu przecież Wszystkie nasze piękne są i wszystkie mają 2oo !winkiss
szamot Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Tez chetnie bym dosiadl zacnej ale nie chce kolan wietrzyć, tak jak to bylo na AN 400, chyba ze jakies przeróbki
Klubowicze robson Opublikowano 13 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2011 Oj tam chłopcy, ja śmigam codziennie !scooter do nowej fabryki. Troszku łapki sobie odmrażam, ale jakoś daję radę .
Bobas Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Tez chetnie bym dosiadl zacnej ale nie chce kolan wietrzyć, tak jak to bylo na AN 400, chyba ze jakies przeróbki Jak miałem Zacną to wywaliłem z niej oparcie i było w miarę OK, ale tylko w miarę Teraz moja Zacna, która jakiś czas temu poszła do kasacji z powodu wypadku jest sprzedawana na Allegro jako bezwypadkowa !sciana
Rekomendowane odpowiedzi