Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Cykliczne spoty w W-M

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Czekałem na to od 2007 roku, kiedy to nabyłem pierwszego Burgmana. Pozdrawiam i do zobaczenia.

Opublikowano

To spróbujmy zorganizować spotkanie w przyszły czwartek o 20 powiedzmy na parkingu przy realu chyba że są inne propozycje dotyczące dnia,godziny lub miejsca spotkania

Opublikowano

To jest świetna miejscówka najlepiej w okolicach stacji benzynowej bo ułatwia to odnalezienie się w tłumie. Mogą tam mieć co prawda spot Skundleni ale nie będzie to chyba problemem. Podsumowując do zobaczenia w czwartek o 20.

Opublikowano

Witam po ciężkim gorącym tygodniu w pracy postanowiłem trochę się ochłodzić i odwiedzić dawno nie widziane Mikołajki i Tałty , przy okazji pozdrawiam kolegów z Mrągowa Jurka I Przemka . A że pogoda zrobiła się łaskawa trochę zgasło słoneczko tak i z przyjemnością pokonywałem kolejne kilometry . Tak sobie doładowałem akumulatorek na kolejny tydzień ! I zapraszam na pierwszego spota w czwartek o 20.00 pozdrówki Jac555

Opublikowano

Ja dziś nie wytrzymałem i poleciałem córce kask kupić. Aktualnie latamy sobie po olsztyńskich parkach i fontannach.Pierwsza jazda z tatą zaliczona a córa nie chce zsiadac ze skutera zwanego przez nią szynszylem. Pozdrowienia i do czwartku.

Opublikowano

No proszę Sylwek z plecaczkiem minuta 6:03

Opublikowano

a mnie to już nie widziałeś.... minuta 6:15 :)

Opublikowano

chłopaki a co z wami ,że ciągacie nogami prawie po asfalcie w czasie jazdy ?? takie rzeczy widziałem ostatnio gdzieś po trasie, na wioskach na skuterkach 50-kach.....Jurek_mwo z forum wnioskuję, że jesteś z Mrągowa i parada była w Mrągowie.....te 3 kufry na motocyklu były ci niezbędne do odbycia parady ?? :shock: :shock: :shock: to takie małe uszczypliwości :) pozdro i do zobaczenia ..... :P

Opublikowano

Jaro_400setka widzialem widzialem,ot tak tylko coś,mi Sylwek mocniej zauważalny był ze względu na ten wąs hi:)

Czaro tak wiem, mogłem je zdemontować,ale komu się chciało?:)

Opublikowano

Z wielką radością pragnę poinformować że pierwszy spot grupy Warmińsko-Mazurskiej w dniu dzisiejszym miał swoją premierę ! Stawili się kolega Bargacz , Lordglaca ,Awanturnik z Giżycka i Jac 555 . O następnych spotach będziemy informować na naszym regionalnym forum ,wszystkich zainteresowanych ruchem maxi skuterowym zapraszamy bardzo serdecznie na następne spotkania . Im nas więcej tym będzie weselej :Jumpy: PAMIĘTAJCIE PATRZCIE W LUSTERKA DWA RAZY MAXISKUTERY SĄ WSZĘDZIE!!!!!!!

Opublikowano

Witam Skuterowa brać z pytaniem czy są chętni na następne spotkanie? Jeśli tak ? to może w czwartek o 19:00 ale chyba w innym miejscu bo przy tym Shell staliśmy jak kołki w płocie. Czekam na jakieś propozycje co do miejsca spotkania

Opublikowano

Witam, po urlopowej, długiej przerwie. Widzę, że podczas mojej długiej nieobecności na forum dużo ciekawych rzeczy się wydarzyło :). Nowy kolega z Olsztyna - WITAM i pozdrawiam. Jac555 ruszył ze spotami w Olsztynie i super. Będę na każdym kiedy będę mógł, ale wiesz, że często wyjeżdżam także nie wiem kiedy :). Najbliższy odpada - muszę ogarnąć zaległości urlopowe. Chyba, ze przestawimy to na piątek, to wtedy będę miał większe szanse.

fajna zabawa,pogoda znośna,kogo nie było niech żałuje... wklejam pare fotek,kolejnośc przypadkowa... :)

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

jaro_4setka - żałuję jak cholera, ale wtedy bylem już w drodze do Skandynawii

Soorki że tak póżno .

Dzięki Wszystkim za mile spędzony czas , za pogaduchy, żarty, śmiechy .

Znowu padła propozycja zrobienia jakiegoś zakończenia Lata ? ! lub Sezonu ?! Ok .

Propozycja jak w tamtym roku ?

Zamawiamy pokoje ? w pensjonatach obok - Mojego miejsca zamieszkania ? Impra w Starym Spichlerzu ? lub na Priv kwatera ?

Propozycje !

Jak będę miał ok. 10 osób chętnych to po 03.08.2015 podskoczę do sąsiada ,, Stary Spichlerz " w celu obgadania imprezy z noclegiem .

Pozdrawiam i czekam na propozycje !!

MAKI, ja się piszę!

Opublikowano

Witam odezwała się Ewa z Wawy w sprawie naszywek i moja osobista prośba czy są chętni ? bo muszę się szybko ogarnąć z odpowiedzią nadmieniam że cena naszywki zależy od ilości zamówienia ! Proszę o szybką odpowiedz czy ktoś jest chętny . Pozdrawiam Jacek

Opublikowano

Jacek, a co to za naszywki, bo nie jestem w temacie.

Opublikowano

Mirek chłopaki zamówili w Wawie kurtki i Ewik szyje kurtki z logo Mazowieckim i logo Warm- Mazurskim i moje zapytanie było że mając program mogą zrobić od razu naszywki takie jak ma grupa mazowiecka tylko z naszym logiem i teraz czekam na chętnych i na odpowiedz ile będzie kosztowała orientacyjnie jedna sztuka naszywki ot i wszystko w temacie naszywek

Opublikowano

To ja się piszę

Ale najlepiej zrób nowy temat.

Opublikowano

Witam z racji na brak zainteresowania proponuję na przeniesienie spota na piątek na 19 .00 Chęć przybycia wyraził nasz kolega MIRDOB to może zbierze się nas większa grupka . Miejsce spotkania koło Reala a potem może polecimy gdzieś do miasta posiedzieć wypić jakąś kawę i pogadać . Pozdrawiam Jacek

• Klubowicze
Opublikowano

Do końca sierpnia piątki mam zajęte. A może w sobotę jakaś traska ?

Opublikowano

Zadzwonię dzisiaj do Mirka i dam znać na forum

Niestety Mirdob jak zwykle w rozjazdach czyli zostaje nam opcja Bargacza na sobotnią kulawke tylko musimy dograć szczegóły o której i gdzie polecamy

Opublikowano

Ja niestety w sobotę odpadam,ponieważ zaplanowałem wcześniej trip do rodzinki do Torunia i wracam dopiero w niedzielę. Lecę oczywiście szynszylem. Co do czwartku lub piątku to ja chętnie. Mogę między 19 a 20 pojawić się na w np. Mcd na kawę lub fajkę, zresztą inne dni wieczorami tez wchodzą w grę.Yoo

Opublikowano

Ok to może spotkajmy się jutro - w czwartek o 19 i pojedzmy na kawę to sobie trochę pogadamy myślę że tak jak ostatni pod Realem pozdro J

Opublikowano

Git. Będę. Idę polatać po mieście.

Opublikowano

Jednak pod znakiem zapytania ale udało się drugie spotkanie doszło do skutku ! Mieliśmy gościa z Ornety zaszczycił nas Stallone i odwiedziliśmy jedną z nadjeziornych knajpek raczyliśmy się Colą jak przystało na normalnych drajwerów . W czasie nawrotu na Sielskiej podcieło mi koło a kolega Lord G zaliczył pierwszego szlifa swoim pięknym Symem :msn-cry: Kurde jest mi bardzo przykro z tego powodu bo sam wiem jak to boli jak jest bestia porysowana . Przy najbliższej okazji postawie koledze dobrą Łyche :cursing: ! Wiemy że w Olsztynie jest więcej skuterowców którzy czytają forum ale nie chcą się ujawniać ale mimo wszystko zapraszamy Was na następne spotkania !!!!!!! Pozdrawiam Jac555

Opublikowano

teraz to już nie przyjadą ,jak już wiedzą że rozbijasz ludziom skutery :):evil:

Opublikowano

Witam kolegę Czaro i widzę że kolega dysponuje ostrym i ciętym dowcipem ! Nie mieliśmy okazji się poznać ale nic straconego świat jest mały . Pozdrawiam i zapraszam do Olsztyna :kwasny: