Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Cykliczne spoty w W-M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajna zabawa,pogoda znośna,kogo nie było niech żałuje... wklejam pare fotek,kolejnośc przypadkowa... :)

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

zdjecie.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Soorki że tak póżno .

Dzięki Wszystkim za mile spędzony czas , za pogaduchy, żarty, śmiechy .

Znowu padła propozycja zrobienia jakiegoś zakończenia Lata ? ! lub Sezonu ?! Ok .

Propozycja jak w tamtym roku ?

Zamawiamy pokoje ? w pensjonatach obok - Mojego miejsca zamieszkania ? Impra w Starym Spichlerzu ? lub na Priv kwatera ?

Propozycje !

Jak będę miał ok. 10 osób chętnych to po 03.08.2015 podskoczę do sąsiada ,, Stary Spichlerz " w celu obgadania imprezy z noclegiem .

Pozdrawiam i czekam na propozycje !!

Opublikowano

Zdjęcia super ? jeszcze raz można zobaczyć jak było zajefajne

Opublikowano

Ehhh Parada powinna być co drugi dzien :msn-wink: pojechało by się znowu..

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję za miłe ponownie spotkanie z Wami podczas tego rocznej Prady Country :) oraz za fotki i link youtoobe, pozdrawiam Was i życzę miłego dalszego sezonu z nie cirplwością czekam na ponowne z Wami spotkanie

P. S. Pogoda i temperatura była dobra żeby nie przegrzać naszych zabawek" ;)

Opublikowano

Foty super,no i filmik mamy pamiątkowy.

Warto było się spotkac i poparadowac po Mrągowie.

Opublikowano

Jeszcze jeden filmik znaleziony w sieci (od 3:16 do 3:41)

Opublikowano

Godna reprezentacja Burgmanii-to my!!!!

Opublikowano

Filmik super i miło zobaczyć się telewizorze

Opublikowano

Filmików jest więcej ale trzeba szukac,własnie widziałem też inne:)

• Klubowicze
Opublikowano

A na samoloty do Giżycka nikt się nie wybiera ?

Opublikowano

Może w niedziele do Kętrzyna bo w sobotę muszę popracować mój dyżur :mad2:

Opublikowano

Może w niedziele do Kętrzyna bo w sobotę muszę popracować mój dyżur :mad2:

• Klubowicze
Opublikowano

Ja mam wolną sobotę, Niedziele mam zajęte.

Opublikowano

Pisałem dzisiaj z Ewik z Wawy o naszywkach z logo Warm-Maz bo właśnie kończą szyć 3 edycję kurtek i mają program komputerowy z logiem o koszty wykonania naszywek ,odpowie mi w przyszłym tygodniu o ewentualną cenę i ilość naszywek i pytanko czy ktoś Braci skuterowej był by chętny na taki fajny gadżet ? Proszę się wypowiedzieć czy ktoś jest chętny :question: .Pozdrawiam Jac555 :down:

• Klubowicze
Opublikowano

Jestem właśnie po krótkim ( na 2oo ) - tygodniowym urlopie w Zakopcu i widzę że za bardzo chętnych na spotkanie wrześniowe ni ma !

Co do naszywek jestem na TAK ! Będę śledził temat !

Pozdrawiam !

Opublikowano

Krzychu, rzuć konkrety,a na wrzesień znajdą się chętni, a najlepiej otwórz nowy wątek...

Opublikowano

Witam serdecznie. Lordglaca z Olsztyna. Na chorobę zwaną przez moją córkę skuteringiem zapadłem około 4 tygodni temu kiedy kupiłem pierwsze w życiu 2 kółka w postaci Syma GTS EVO 125 rocznik 2012. Od tego czasu zrobiłem ponad 2000 km i stwierdzam że jest bosko. Latam no co dzień do pracy i bawię się w szumnie zwaną przeze mnie turystykę. Najdalsza trasa jak na razie to 250 km nad morze. Generalnie latam w koło komina na dystansach od 100 do 200km.

Pozdrawim.

Opublikowano

Witam nowego skuterowego maniaka a jeśli chodzi o spoty to forum warmińsko-mazurskie i do zobaczyska na drogach

• Klubowicze
Opublikowano

Witaj w "naszej Burgmaniackiiej bajce" :)

Opublikowano

Witam z powodu afrykańskich upałów polatałem dzisiaj po Olsztynie i z wielką radością muszę stwierdzić że w mieście skuterów zaczyna przybywać ! Ludzie zaczynają wyciągać wszelkie jeżdzidła i to jest budujące ,a żeby tak jeszcze udało się zorganizować spocik żeby poznać ludzi i ludzie poznali ideę spotkań skuterowych tak jak w innych większych miastach ! Koleżanki i Koledzy zorganizujmy coś bo niedługo sezon się skończy i będziemy czekać do przyszłego roku żeby sobie pośmigać na 200 ! Czy Olsztyn zawsze musi być zaściankiem Polski ? chyba nie. Czekam na opinię skuterowców Pozdrawiam Jac555 !pomidor

Opublikowano

no chyba z dwa dni temu leciałeś Sikorskiego na Kymco :) i jeszcze sym czarny gdzieś mi mignął na dniach to pewnie kolega lordglaca ;)...

Opublikowano

Niestety nie, ja latam na bordowym symie z 2012 roku a ten o któwym mówisz to pewnie wypust 2015 albo 2014. Też go czasami widuję. Co do spotów to ja jestem bardzo ZA, ponieważ jestem zwierzęciem stadnym i lubię łączyć się w stada ;-). Aktualnie jestem w Krakowie ale w przyszłym tygodniu spokojnie i z wielką przyjemnością wygospodaruję czas.

Opublikowano

No i gitara czyli ktoś czyta moje wypociny :blush: to zróbmy coś fajnego po prostu spotkajmy się najpierw w kameralnym gronie , a jak się ludzie dowiedzą to może będzie nas więcej ! Czekam na propozycję spotkania i miejsca najlepiej żeby można było postawić Skuty i sobie pogadać . Czuwaj!