boochos Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 (...)Czyli razem wychodzi nam 121,70 +26,70 = 148, 40 zł na osobę - jeśli weźmiemy udostępnienie sali. Należy jeszcze zauważyć, że jeszcze musimy zrobić zrzutkę na jedzenie robione przez nas (Wanda+Maciek+ja) + ewnetualny koszt jedzenia z karty na początek. Dzwoniłem do hotelu(...)wychodzą prawie te same pieniądze: Nocleg 90 zł/ osobę w pokoju 2 osobowym; Menu od 70 zł na osobę. 150 PLN lub 160 PLN Bartheez5, tak jak Czaro przedstawił-koszt wychodzi prawie identyczny. Hotel-jest sprawdzony-miejsce super, jedzenie było pyszne na wigilii (żałuj że nie byłeś), pokoje very good ... a jako alternatywę masz lokal, w którym gość chce nas orżnąć na płaceniu za alkohol, który sami sobie kupimy w sklepie. Bez przesady-przez taką lipę-to z założenia bym omijał ten lokal. PS . Skoro cena jest prawie identyczna to macie z MOPLICiem jakieś inne powody by właśnie do TEGO hotelu nie przybyć??? Pytam z zaciekawieniem, bo wigilia pewnie też tu będzie...
Gość Bartheez5 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 150 PLN lub 160 PLN Bartheez5, tak jak Czaro przedstawił-koszt wychodzi prawie identyczny. Hotel-jest sprawdzony-miejsce super, jedzenie było pyszne na wigilii (żałuj że nie byłeś), pokoje very good ... a jako alternatywę masz lokal, w którym gość chce nas orżnąć na płaceniu za alkohol, który sami sobie kupimy w sklepie. Bez przesady-przez taką lipę-to z założenia bym omijał ten lokal. PS . Skoro cena jest prawie identyczna to macie z MOPLICiem jakieś inne powody by właśnie do TEGO hotelu nie przybyć??? Pytam z zaciekawieniem, bo wigilia pewnie też tu będzie... Stary ja nie jestem wybredny , ale moim skromnym zdaniem można kasę wydać na inne przyjemniejsze rzeczy jak chociarzby napój w kolorze słomkowym! Dla mnie to może być nawet BURSA SZKOLNA aby spotkać sie w waszym doborowym gronie i fajnie spędzić czas, natomist jak pisałem na gwiazdki się nie piszę ..
Jurek_mwo Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Życzę wam wraz z małżonką udanej zabawy!!.Wypijcie zdrówko za Wikinga
boochos Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Rafał, ale za spanie i szamanie to nawet w bursie niewiele mniej by było. Rozumiem że masz awersję do "gwiazdek" jako takich, nie do nas? Tak na marginesie - dużo gwiazdek w tzw. fabryce Cię spotkało? o pagony mi chodzi hehe ;-) Wypijcie zdrówko za Wikinga Dziękujemy Państwu MWO. Jurek będziemy bawić się po norwesku - jedno piwo na całą noc
czaro69 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Jurek, wypijemy Twoje zdrowie....Ale Szymon z tym jednym piwem to przesadził, wypijemy trochę więcej
jaro_4setka Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Jurek ja wypije za Twoje zdrowie,a jak bedzie trzeba to i do niedzieli zostane
Jurek_mwo Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Więc czuję się tak jak bym tam z wmai był Jak mogę to tylko,cos wspomnę że będzie nas o jeden Maxi więcej,jesli jutro nic się nie wydarzy,to kolega z którym wynajmujemy miedzy innymi mieszkanie tutaj,jutro będzie posiadaczem Maxi Skutera i myśli dołączyc do nas..
czaro69 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Sorki za OT w temacie naszych spotkań Mnie tylko cieszy, że Brać W-M się rozrasta... Czekamy na wieści o finale akcji zakupu tego maxi i na rejestrację nowego użytkownika z Lubawy....
Jurek_mwo Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Jutro się odezwę i dam znać czy sprzęt dotarł do kolegi Andrzeja do garażu A już pózniej myślę to kwestia czasu jak się tu zarejestruje na forum.
Moplic Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Witam! W odpowiedzi zainteresowanym dlaczego - nie. To tylko kwestia podejścia do tematu i zasad, od cała tajemnica. Miłej zabawy.
czaro69 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Witam! Obie propozycje są bardzo dobre i co będzie, to będzie. Liczą się ludzie i atmosfera. Witam! To tylko kwestia podejścia do tematu i zasad, od cała tajemnica. Ludzie ci sami i ceny bardzo zbliżone....Czegoś tu nie rozumiem. Ale nikt nikogo nie namawia. Czas do namysłu jest do jutrzejszego południa, potem lista jest obowiązująca i będzie dokonana rezerwacja miejsc hotelowych i jedzenia....
boochos Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Lechu-jakich zasad? rzucone hasło o spocie, lokal znaleziony, była lista chętnych- a potem Ty z Rafałem zrezygnowaliście- Rafał coś mówi że nie lubi w gwiazdkę ;-), a Ty, że zrobiliśmy coś niezgodnie z zasadami? Powiedzcie wprost co nie tak-to może wspólnie dojdziemy do rozwiązania dobrego dla wszystkich-przecież jesteśmy" sąsiadami regionowymi", mamy POMARAŃCZOWE koszulki
Evelyn82 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Hej jak najbardziej popieram zmianę na hotel, facet z pensjonatu grubo przesadził, niech więc traci za swoją pazerność poproszę o rezerwacje pokoju 1-osobowego, jak i gdzie wpłacić pieniądze?
boochos Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 ostatnio płaciliśmy na miejscu w hotelu, bez przedpłat. teraz chyba też tak? ale może się mylę?
Evelyn82 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 A możecie powiedzieć jaki to hotel, zobaczę w necie jak on wygląda:) sumując jakie będą koszta na jedną osobę?
czaro69 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Spotkanie odbędzie się w hoteluhttp://www.hoteltajty.pl/home,pl.html w dniach 7-8 września (piątek-sobota) Wszystko płatne na miejscu w recepcji, pokój jednoosobowy 110 zł, miejsce w pokoju 2 osobowym 90 zł.. Menu 70 zł Napoje zimne i alkoholowe we własnym zakresie.
avanturnik Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Jeśli chodzi o menu to proszę nas nie liczyć ponieważ dołączymy do biesiadujących NAJWCZEŚNIEJ o godzinie 19.00. Ze względu na pracującą sobotę nie będziemy mogli w pełni uczestniczyć w imprezie i nie zabawimy zbyt długo - jakieś małe piwko, gadu-gadu i do domku. Sałatki i to co ustaliliśmy oczywiście aktualne.
Evelyn82 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Super, dzięki za informacje:) zapowiada się fajna zabawa Hotel bardzo mi się podoba, blisko zieleni, jezioro, ładny wystrój
Jurek_mwo Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Tak jak wspomniałem więc piszę,kon dotarł do stajni:) do kolegi Andrzeja,tak więc jest nas wiecej o 1 maxi pozostało jedynie zarejestrowac sie na forum dla Andrzeja
jaro_4setka Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Tak jak wspomniałem więc piszę,kon dotarł do stajni:) jak sie nazywa konik? Hotel bardzo mi się podoba, blisko zieleni, jezioro, ładny wystrój nie zapomnij zabrać ze sobą stroju kąpielowego,
Jurek_mwo Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Hi hi no tak,konik to Suzi Burgman 400 k8 zresztą znana wam z Burgmani posiadał ją wczesniej Dizel,a do dzos rana,drugi właściciel to Jamajczyk,nie stety tera zjuz Andrzej jets nowym kierownikiem ma sie zalogować na forum
Klubowicze Doktorek Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Szukajcie a znajdziecie! Czarek po wielu poszukiwaniach przez Ciebie miejsca naszego spotkania trafiłeś tam gdzie byliśmy na Wigilii i mile ten obiekt wspominam i będę tam napewno jak nic mi innego nie spodziewanego wyskoczy, pozdrawiam ponownie Was wszystkich Przemek Doktorek
boochos Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 (...)Ze względu na pracującą sobotę nie będziemy mogli w pełni uczestniczyć w imprezie(...) no to Pięknie- nie dość że Ełk, to jeszcze pół Giżycka- PŁACZ PŁACZ PŁACZ PŁACZ FAK! PŁACZ nie zapomnij zabrać ze sobą stroju kąpielowego, Jaro-nie wiedziałem że jesteś MORSEM hehe, gorący z Ciebie Burgmaniak. Ja też mogę wziąć strój kąpielowy-będą jakieś zajęcia w grupach? Tak naprawdę - to naszego MOPLICA widziałem na foto w akcji MORS,gdzieś jest tu to zdjęcie z ubiegłej zimy - zgadza się, nie Lechu?
jaro_4setka Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Jaro-nie wiedziałem że jesteś MORSEM hehe, gorący z Ciebie Burgmaniak. Ja też mogę wziąć strój. Szymon bierz strój,wszystko moze sie zdarzyć,morsy kąpią sie przy temperaturze bliskiej 0,a ja myśle ,że woda będzie miała z 16 stopni,a więc,nie mówie nie
Rekomendowane odpowiedzi