Evelyn82 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Mam pytanie czy nie trzeba coś pomóc w organizacji ? Skuter jeszcze w warsztacie, jest na całkowitym przeglądzie, wstępnie jest opcja, że go zapowietrzyłam
czaro69 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Nic nie potrzeba pomagać...Weź ze sobą dobry humor i już
jaro_4setka Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 mam pytanie,może to już było napisane i nie doczytałem,jaki bedzie całkowity koszt tego spotkania na osobe,nocleg + wyżywienie,bo chciałbym rozbić świnke skarbonke,i nie wiem,czy jadna wystarczy :)
czaro69 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Jaro rozbij 2 sztuki tych świnek, a wtedy Ci wystarczy.. Jutro podjadę do gościa i napiszę konkretnie.
jaro_4setka Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Jaro rozbij 2 sztuki tych świnek, a wtedy Ci wystarczy.. ok,idę bić świnki
Evelyn82 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Z poczuciem humoru u mnie nie ma problemu :) Biedne te twoje świnki Jarek , ale jak mus to mus
czaro69 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ostateczną cenę podam jutro dlatego, że właściciela dziś nie ma na miejscu... Byłem i się delikatnie mówiąc wkur.....Facet zobaczył, że jesteśmy zdecydowani i zaczął wymyślać...Postawił warunek, że jak chcemy pić swoje, to musimy zapłacić "korkowe" 30 zł/os lub za udostępnienie sali 400 zł/grupę. Wobec tego nie wiem czy jest sens tam robić spotkanie... Zamówiłem ewentualnie takie jedzenie: karkówka+ziemniaki+surówka -25 zł/osobę; ryba w occie - 4,70 zł/ osobę; pierogi rybne - 12 zł/osobę; kawa, herbata- 10 zł/osobę; Nocleg w cenie 70 zł na osobę przy pokoju 2 osobowym, 110 zł za pokój jednoosobowy. Czyli razem wychodzi nam 121,70 +26,70 = 148, 40 zł na osobę - jeśli weźmiemy udostępnienie sali. Należy jeszcze zauważyć, że jeszcze musimy zrobić zrzutkę na jedzenie robione przez nas (Wanda+Maciek+ja) + ewnetualny koszt jedzenia z karty na początek. Dzwoniłem do hotelu, gdzie robiliśmy wigilię i tam niestety jest sezon i pokoje są dość drogie, ale suma sumarum wychodzą prawie te same pieniądze: Nocleg 90 zł/ osobę w pokoju 2 osobowym; Menu od 70 zł na osobę. Proszę o wyrażenie Waszego zdania w trybie pilnym na ten temat, bo czasu jest bardzo mało.....A ja mam teraz trochę inne problemy na głowie........
boochos Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 moim zdaniem facet pojechał na grubo- pierwszy raz słyszę o jakimś "korkowym"- ja tam piję kapslowe lub zakręcaną ;-)- jeszcze składkę na alkohol, jedzenie dodatkowe- to ja już wolę ten hotel co był na wigilię- jedzenie było dobre, towarzystwo zapewnili też dobre, okolica piękna -jestem za tym
czaro69 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ja chyba też wolę hotel, proszę resztę Braci M-M o szybką odpowiedź.....
Klubowicze Doktorek Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Widzę, żę chce facet na nas się dorobić duuużej kasy, faktycznie jeszcze sezon letni trwa ale bez przesady z tym "korkowym" to facet przesadził i może będzie liczył każdą nakrętke i kapsel....
jaro_4setka Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Może byc tam gdzie robilismy wigilię, ja sie pisze na wszystko,spróbuj postawic jeszcze facetowi warunek,ze jesli nie odpuści korkowego,to robimy w innym miejscu,moze rura wtedy mu zmieknie :-)
Roman Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Potargować się zawsze można,a jak nie popuści to robimy w hotelu.
czaro69 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Nie odpuści, widać że chce pociągnąć kasę
Gość Bartheez5 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Czarodzieju ty sprawiasz wrażenie BIZNESMENA jak wchodzisz na pogaduchy do Loklu i wówczas z tąd tak wysoka cena Odnośnie ,,korka,, to pan może sobie sam go pociągnąć bo z bandą idiotów doczynienia nie ma ........................ Straśnie drogooooooo..... to wszystko wychodzi Ja tam nie jestem wybredny i w Gwiazdkowych hotelach nie muszę spać ale 160za os doba to DUŻO panie DUŻO...........
jaro_4setka Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Nie odpuści, widać że chce pociągnąć kasę jak nie odpusci,to nic nie zarobi,jego strata...
czaro69 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Czarodzieju ty sprawiasz wrażenie BIZNESMENA jak wchodzisz na pogaduchy do Loklu i wówczas z tąd tak wysoka cena Hahaha bardzo śmieszne Ja tam nie jestem wybredny i w Gwiazdkowych hotelach nie muszę spać ale 160za os doba to DUŻO panie DUŻO........... Pamiętajcie, że jeszcze jest sezon i nikt nie chce zejść z ceny. Ps. Ten 3-gwiadkowy hotel zszedł z ceny z 220 zł za pokój na 180 zł.,a facet w pensjonaciku wymyśla..... Jeśli nie pasuje Wam oferta hotelu, poszukajcie coś taniej, albo rezygnujemy ze spotkania....
STALONE Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Przychylam się do większości.Ze wskazaniem na hotel. Pozdrawiam !!!
czaro69 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Jeśli zdecydujemy się na hotel, to będziemy mieć do dyspozycji niestety tą małą salkę za recepcją po lewej stronie....Niestety w sali kominkowej jest już rezerwacja
jaro_4setka Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 jeżeli nikt nie ma ciekawszych propozycji,to nie ma co wymyślać,bo zostaniemy bez niczego,ten termin jest ostateczny,bo i pogoda ma być ładna,nie ma czasu szukać,chyba że ktoś nas czymś zaskoczy,i znajdzie na ten termin coś w lepszej cenie,Czarek, z tego co wiem ,przeleciał pare lokali i nie było miejsc,a wiec czekamy na propozycje,jak nie to nie marudzimy,nie spotykamy sie co tydzień...
boochos Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 ja już się nastawilem na giżycko, nowa koleżanka z Jaro przyjeżdża, a my tu o 15 PLNów będziemy się kłócić? żyje się tylko raz, do Czaro i Ady bocian leci, ale oni mają chęć aby zakończyć wspólnie sezon i jeszcze Czaro miejsca różne wyszukuje, myślę, że nie ma co tu bić piany dłużej. USTAlmy więc tak- gość od korków niech spada na ryby, bierzemy hotel z salką, w końcu będzie nas niewiele i koniec pieśni. spotykamy się w piątek w giżycku i kończymy sezon w gronie BURGMANII! (...)Czarek, z tego co wiem ,przeleciał pare lokali (...) Czaro, ty kogucie ;-)
czaro69 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Gadałem jeszcze raz z hotelem, zrobiłem wstępną rezerwację... Jeśli komuś mnie pasuje oferta hotelu to proszę o odpowiednie wpisy - dokonam korekcji listy. Proszę o wypowiedzi do jutra do godziny 12.00
Gość Bartheez5 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Jeżeli chodzi o spot w wersji Hotel Giżycko o którym wspomniał CZarodziej to niestety ale ja na te GWIAZADKI się nie piszę ...... Mniemam, iż domeną naszego spotu było spędzenie czasu w naszym miłym towarzystwie. A na spanie w hotelach z gwiazdkami to trochę szkoda mi kasy. Zatem na opcję GIŻYCKO HOTEL-WIGILJA ja sie nie piszę .........
Moplic Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Witam! Po zastanowieniu rezygnuję z opcji hotelu w Giżycku.
czaro69 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Lista zaktualizowana, czekam na resztę
jaro_4setka Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 nikt nie przedstawił ciekawszej oferty,więc jestem na tak...
Rekomendowane odpowiedzi