Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Cykliczne spoty w W-M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak najbardziej-ryba z mazur na zakończenie sezonu to szczał ;-) w dychę ! zamawiam pokój 2osobowy...

Opublikowano

A jakie jest zdanie reszty chętnych na spotkanie?

Opublikowano

Jak dla mnie druga opcja bardziej przystępna

P.s. CZArodzieju opisz konkret total cost pobytu 1 os. w opcji drugiej , gdyż muszę wyliczyć ile gram tej rybki mogę wchłonąć :)

Opublikowano

Jestem ,za tym co większość. Pozdrowienia z Chojnic :-)

Opublikowano

Widzę, że wszyscy wolą opcję drugą. Rybka to jest to i na dodatek jest bardzo dobra.....

Jeśli będzie parzysta liczba osób to za nocleg zapłacimy od osoby po 70 zł ze śniadaniem.

Ryba z pieca kosztuje 10 zł/100 gram (okoń - pyszota, lin, sandacz, pstrąg i sum).

Jadłem dziś okonia z pieca ważącego 400 gram, coś wspaniałego, niebo w gębie. Najpierw pokazano mi surową rybę na talerzu i spytano mnie czy taka wielkość jest wystarczająca......

Reasumując:

zupy są w cenach 8 -10 zł (żur, rosół) Flaki z lina 10 zł jak dla nas;

ryba w/w z pieca 10 zł/100 gram;

ryba w occie 7 zł/100 gram;

śledź z cebulką w oleju 7 zł/100 gram;

sałatka grecka 7 zł/100 gram;

wędliny domowej roboty 10 zł/100 gram

Zestaw karkówka z pieca+ziemniaki+surówka 25 zł

Proponuję obiad z karty bo nie każdy lubi rybę, a przystawki do piwa/wódki zamówić wcześniej, ale proszę o sugestie co chcecie jeść. Oczywiście napoje we własnym zakresie.

• Klubowicze
Opublikowano

Lubię rybkę :eat: i chętnie bym się wybrała na pogaduchy z Wami, ale w tym terminie będę w Bieszczadach :blush: .

Szkoda, że nie da się być wszędzie :down: .

Miłej zabawy. :) !piwko

Opublikowano

My z kolei nie możemy zrobić tej imprezy w innym terminie...

Szkoda, może następnym razem, do miejsc które się nam podobają, mamy zamiar wracać

Opublikowano

CZAROdzieju (napisem mówiąc bardzo ładnie Cię Bartheez5 nazwał - chyba się przyjmie) ja mam taki pomysł żebym np zamiast śledzi zrobili jakieś danie na ciepło np pierogi czy coś innego, niedrogiego, co myślicie? o północy zawsze coś ciepłego by się zjadło...

Opublikowano

Mój najnowszy pomysł jest taki:

pierwszy ciepły posiłek każdy bierze z karty, od gościa z pensjonatu zamówię danie mięsne (wspominana karkówka z pieca+ziemniaki+surówka), które będzie podane ok godz 21-22.

zamówimy również pierogi rybne i ruskie lub można zamówić żur oraz ryby w occie.

resztę przekąsek (śledzie w oleju z cebulką, jajka w majonezie ze szczypiorkiem,sałatkę grecka,wędlinę wędzoną, pomidory z mozzarellą) kupię razem z Wandą i Maćkiem. I wyjdzie nam na pewno taniej......Potem podzielimy koszty składników i gitara.....

Opublikowano

Uważam że jest to bardzo dobry pomysł. A jeszcze lepszy byłby - bez ostatniego zdania w Twoim poście ;-)... ha ha ha .

Tak na serio- wg mnie Twoja propozycja jest super. Czaro-na prezydenta!

Opublikowano

Hej, mi niestety Burek odmówił posłuszeństwa jak była o tym mowa niestety:( ale dzięki super wsparciu jutro jedzie do naprawy:) widzę, że zapowiada się fajna impreza

Opublikowano

Zawsze możesz przyjechać z Jaro4setka jako plecak.A może naprawisz sprzęta i dasz radę sama się kulnąć pod Giżycko...Napisz czy masz ochotę na spotkanie z nami i czy mam Cię dopisać do listy?

Opublikowano

CZAROdzieju jajka w majonezie są !OKK do alkoholu danie wzór-konspekt :D

Opublikowano

Najwyżej ryby będą mieć co jeść :D

• Klubowicze
Opublikowano

Qrcze termin mi jak najbardziej pasuje i z chęcią bym z plecaczkiem przyjechał i dołączył do smakoszy mazurskiej rybki. Ale niestety wcześniej już się umówiłem na drobny remont w domu. Może następnym razem.

Opublikowano

Lista chętnych została zaktualizowana.....Będą prawie wszyscy :D :D

Jutro zatem zamawiam noclegi i jedzenie......

• Klubowicze
Opublikowano

Zerkam cały czas na informacje z naszego regionu i co raz baredziej nabieram ochoty na wspólne spotkanie z Wami, w związku8 z tym proszę CZAROdzieja o dopisanie mnie do listy i pozdrawiam Was Przemek Doktorek

• Klubowicze
Opublikowano

Proszę o dopisanie moją osobę - Niestety bez połówki :D - wyjeżdża za Odrę pod koniec VIII .

Opublikowano

Bardzo chętnie was poznam, więc jak najbardziej dopisujcie:)

Opublikowano

...i vice versa. Evelyn-skut już na chodzie? Co było?

Opublikowano

NOoooooooooo to z Ełku będzie ICH TROJE...........

Opublikowano

Fajnie,lista chetnych rośnie :-) . Czarek napisz ile miejsca jest w tym pensjonacie,to zagadam jeszcze z chłopakami z mazowieckiego,z tymi co pojechali z nami na slowacje ,może beda chcieli odwiedzić mazury :-)

Opublikowano

NOoooooooooo to z Ełku będzie ICH TROJE...........

Bartheez - na liście Czarodzieja widzę Ciebie, Moplica i Makiego - nikogo z płci pięknej - czy któryś z Was nakłada spódniczkę? - skoro piszesz - "...ICH TROJE..." :)

Opublikowano

boochos nie wnikaj chłopie :) ty nie pomyliłeś zawodów???

Jak chcesz to pogadam i miejsce ci załatwie w W-11

Opublikowano

Ciekawi mnie kto z ełckiego "Ich troje" będzię spać w łożu małżeńskim, bo jak wiecie w każdym pokoju są 2 łóżka:jedno 2 osobowe- kingsize i jedno pojedyncze...

Jarek, pokoje jakieś są, ale muszę znać ostateczną liczbę osób, bo muszę zrobić rezerwację. Czekam na odpowiedź do jutra wieczór a w niedzielę rezerwuję ostateczną liczbę osób.