Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Wielkie dzięki za gościnę i spotkanie. Rewelacyjna atmosfera, kupa śmiechu i zabawy, normalnie aż żal było wracać na Mazowsze ;). Powrót zimnawy i pod koniec mokry ale warto było. Imprez w Bydgoszczy bajka nawet nie przypuszczałem że będzie tak fajnie :D za rok też jestem ;)

Opublikowano

No proszę teraz będą walić na Kujawy w Maju :fireman2::clapping: hi hi hi .

Pinu Sonor dzięki za spotkanie miło było was zobaczyć jeszcze ciut czasu i się widzimy .

Dzięki nowym kolegom że wpadli na otwarcie sezony coraz nas więcej :clapping: , tylko zacnych nie przybywa :confused: , hi hi hi ale na to przyjdzie czas .

Tatulek nie odpowiadamy na ten temat hi hi hi :fireman2: .

P.S.

Tomek te fotki coś nie ten teges :confused: .

• Klubowicze
Opublikowano

I Ja Dziekuje za gościnę. Bylo jak zawsze z burgmaniakami...,zajefajnie i ogrom śmiechu :D Jeśli nic i nikt nie stanie na przeszkodzie za rok zawitam ponownie w delegaturze z centrali :D

Opublikowano

Tomek zajefajne foty.

Opublikowano

frycowe-skuterowe; 200 pln. i 6 pkt. na nowotoruńskiej ;

Opublikowano

frycowe-skuterowe; 200 pln. i 6 pkt. na nowotoruńskiej ;

No to nieźle kolega po otwarciu sezonu się rozkręcił

Opublikowano

To bardzo ciekawe z tymi patrolami Policji. Ja objechałem cały Zalew Wiślany, z trzech stron i widziałem tylko jeden patrol Policji. I to tylko dlatego, że w tej wsi był jakiś festyn. W ciągu trzech dni nic.

Opublikowano

tym bardziej boli, że u siebie...

Opublikowano

Sie wie! :) A już dziadek mówił, że najciemniej pod latarnią :) Lepiej by było te kasę na paliwo lub imprezkę przeznaczyć a tak pasibrzuchy z warszawki zagospodarują. Przykro, masz nauczkę. :partytime:

Opublikowano

policjantka - marzenie; wysoka, zgrabna blondi z nienaganną cerą :msn-wink: . ile wyciąga, ile pojemności, dlaczego skuter ??? bardzo sympatyczna i ciekawa w temacie moto. szkoda tylko tych 2 stówek i stresu punktowego.

Opublikowano

To chociaż masz miłe wspomienia :)

Opublikowano

Możesz śmiało mówić że sezon już otwarty :) .

Opublikowano

Po takiej rozmowie to Ona miała Twoje dane a Ty wziąłeś od niej jakiś numer??? Znasz choć ten z odznaki??? Na pewno się przedstawiła więc czy zapamiętałeś nazwisko??? Jeśli nie to musiała być prześliczna. :partytime:

Opublikowano

zaproponowałem przejażdżkę po pracy, nie dała się namówić. wzięła pistolet, wygięła się na kii i wróciła do obowiązków.

Opublikowano

zaproponowałem przejażdżkę po pracy, nie dała się namówić. wzięła pistolet, wygięła się na kii i wróciła do obowiązków.

Oj kolego jak zwalą ci się na głowę kilka fotek w pięć tygodni to dopiero ci się sezon otworzy . :fireman2:

A zapwniam cię ze znam takich osobiście :ninja: .

Opublikowano

oby nie, jest wiele przyiemniejszych wydatków.

• Sympatycy
Opublikowano

Siemiki też dziękują za spotkanie w zajeb...m gronie. Po powrocie do domu Sylwia włączyła wszystkie grzejniki i poszła spać. 5 stopni w Malborku było.

Pozdrawiamy

Opublikowano

Było trzeba zostać u nas panowała gorąca atmosfera :) było trzeba nawet się rozebrać :)

• Klubowicze
Opublikowano

Było trzeba zostać u nas panowała gorąca atmosfera :) było trzeba nawet się rozebrać :)

... i zabrakło drwa do ogniska :fish:

Opublikowano

Oj tam Robert , nie tylko drewnem można palić ...... :)

Opublikowano

Pewnie :) jak nie ma drewna a zimno to się pali co się ma :)

Może jakieś smiganko dzisiaj późnym popołudniem jak nie będzie padać ??????

Opublikowano

Jestem za , trza nową oponke przetestować :)