szamot Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Oj tam jazda jak jazda poganialiście mnie i siedzieliście mi na zadzie chevidan filmik super https://picasaweb.go...feat=directlink A tu kilka fotek
Klubowicze PIN Opublikowano 3 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2014 Wielkie dzięki za gościnę i spotkanie. Rewelacyjna atmosfera, kupa śmiechu i zabawy, normalnie aż żal było wracać na Mazowsze . Powrót zimnawy i pod koniec mokry ale warto było. Imprez w Bydgoszczy bajka nawet nie przypuszczałem że będzie tak fajnie za rok też jestem
upiór Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Opublikowano 3 Maja 2014 No proszę teraz będą walić na Kujawy w Maju hi hi hi . Pinu Sonor dzięki za spotkanie miło było was zobaczyć jeszcze ciut czasu i się widzimy . Dzięki nowym kolegom że wpadli na otwarcie sezony coraz nas więcej , tylko zacnych nie przybywa , hi hi hi ale na to przyjdzie czas . Tatulek nie odpowiadamy na ten temat hi hi hi . P.S. Tomek te fotki coś nie ten teges .
Klubowicze sonor Opublikowano 3 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2014 I Ja Dziekuje za gościnę. Bylo jak zawsze z burgmaniakami...,zajefajnie i ogrom śmiechu Jeśli nic i nikt nie stanie na przeszkodzie za rok zawitam ponownie w delegaturze z centrali
szamot Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 https://picasaweb.google.com/103531286778536441191/RozpoczecieSezonu2014?authuser=0&authkey=Gv1sRgCIHd5-Chh5jWDA&feat=directlink zobacz może to będzie działać fajnie ze nas zaszczyciliscie
upiór Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Opublikowano 3 Maja 2014 https://picasaweb.go...feat=directlink zobacz może to będzie działać fajnie ze nas zaszczyciliscie Teraz cacy .
tuczis Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 frycowe-skuterowe; 200 pln. i 6 pkt. na nowotoruńskiej ;
nodo Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 frycowe-skuterowe; 200 pln. i 6 pkt. na nowotoruńskiej ; No to nieźle kolega po otwarciu sezonu się rozkręcił
LWfilip Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 To bardzo ciekawe z tymi patrolami Policji. Ja objechałem cały Zalew Wiślany, z trzech stron i widziałem tylko jeden patrol Policji. I to tylko dlatego, że w tej wsi był jakiś festyn. W ciągu trzech dni nic.
LWfilip Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Sie wie! A już dziadek mówił, że najciemniej pod latarnią Lepiej by było te kasę na paliwo lub imprezkę przeznaczyć a tak pasibrzuchy z warszawki zagospodarują. Przykro, masz nauczkę.
tuczis Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 policjantka - marzenie; wysoka, zgrabna blondi z nienaganną cerą . ile wyciąga, ile pojemności, dlaczego skuter ??? bardzo sympatyczna i ciekawa w temacie moto. szkoda tylko tych 2 stówek i stresu punktowego.
LWfilip Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Po takiej rozmowie to Ona miała Twoje dane a Ty wziąłeś od niej jakiś numer??? Znasz choć ten z odznaki??? Na pewno się przedstawiła więc czy zapamiętałeś nazwisko??? Jeśli nie to musiała być prześliczna.
tuczis Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 zaproponowałem przejażdżkę po pracy, nie dała się namówić. wzięła pistolet, wygięła się na kii i wróciła do obowiązków.
upiór Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Opublikowano 4 Maja 2014 zaproponowałem przejażdżkę po pracy, nie dała się namówić. wzięła pistolet, wygięła się na kii i wróciła do obowiązków. Oj kolego jak zwalą ci się na głowę kilka fotek w pięć tygodni to dopiero ci się sezon otworzy . A zapwniam cię ze znam takich osobiście .
tuczis Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 oby nie, jest wiele przyiemniejszych wydatków.
Sympatycy siemik Opublikowano 5 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2014 Siemiki też dziękują za spotkanie w zajeb...m gronie. Po powrocie do domu Sylwia włączyła wszystkie grzejniki i poszła spać. 5 stopni w Malborku było. Pozdrawiamy
szamot Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Było trzeba zostać u nas panowała gorąca atmosfera było trzeba nawet się rozebrać
Klubowicze robson Opublikowano 6 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2014 Było trzeba zostać u nas panowała gorąca atmosfera było trzeba nawet się rozebrać ... i zabrakło drwa do ogniska
michu Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Oj tam Robert , nie tylko drewnem można palić ......
szamot Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Pewnie jak nie ma drewna a zimno to się pali co się ma Może jakieś smiganko dzisiaj późnym popołudniem jak nie będzie padać ??????
Rekomendowane odpowiedzi