upiór Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Co za problem kolego wal jak w dym .
Klubowicze robson Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2014 No i fajnie, kilkoro nas będzie
LWfilip Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Z moich obliczeń wynika, że w tym terminie powinienem być w pracy, ale od czego są urlopy? Jak se teraz zamówię to raczej będę miał wolne. Bardzo chcę jechać z Wami więc chyba coś z tego będzie. Bo jak nie teraz to kiedy? Bo jak nie z Wami to z kim? Może któryś z moich Kolegów Biegowców będzie chciał zobaczyć taką imprezę? P.S. Byłem u mojego Wielkiego Wodza. Zaklepałem wolne na 17 maja. Przyjął to po męsku i nawet nie płakał. Teraz odliczam czas. A jutro śmigam nad Zalew Wiślany. Mam zamiar zobaczyć go od strony zatoki i Fromborka. Czasu jest dość. Jak by ktoś chciał się przyłączyć to zapraszam. Powrót w niedzielę.
czaro69 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Wojtek, mam Cie dopisać do listy uczestników imprezy w Giżycku?
LWfilip Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Tak, jak najbardziej. Już nie mogę się doczekać. Przypominają mi się gościnne występy w Ełku
Bobas Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Tak, jak najbardziej. Już nie mogę się doczekać. Przypominają mi się gościnne występy w Ełku No widzi jak fajnie to wymyślił
upiór Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Jeszcze jak by posiadał ten teges to gość jak się patrzy , ale to tylko kwestia czasu .
LWfilip Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Faktycznie to dobry pretekst znalazłem . Nie jest tajemnicą, że lubię śmignąć do Giżycka. Nie trzeba mnie długo namawiać. Zresztą, jak powszechnie wiadomo będzie jeszcze okazja zawitać do Fortu Boyen. No, ale to dopiero w lipcu.
szamot Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Robimy zbiórkę w McDonald rondo Grunwaldzkie koło 11 ? Jest propozycja żeby jutro się spotkać kolo tej 11 a o 11,15 wyruszyć na Ul Morska pętla autobusowa gdzie bedzię nas oczekiwała reszta Kujawiaków kilka Quadów i kawalkadą ruszyć na Łuczniczkę o 11,30.
Bobas Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Jak nie, jak jooooooo . Pociśniem aż zbledniem.
nodo Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Chciałem podziękować, za miłe przyjęcie mnie i mojej chałaśliwej Hondy. Przepraszam, że nie mogłem pojechać dalej z wami, ale miałem rodzinne spotkanie. Gdyby moja małżonka mogła być razem ze mną top by było cudownie. Wszystko przed nami. Pozdrawiam Dominik
tuczis Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Ode mnie również podziekowania. Miło było Was poznać i do zobaczenia wkrótce.
chevidan Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 https://www.youtube....h?v=ttlKkMtVA_4 fajnie było was spotkać.jeszcze chwila i odpalam biała strzałę http://youtu.be/ttlKkMtVA_4
maciejsr50 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Dzięki za spotkanie ,fajnie było poznać nowych kolegów .Dominik zacna marka ma swoje prawa .
szamot Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 również dziękuję za miłe spotkanie. pozdrawiam
Bobas Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Również dzięki za spotkanko. Miło było poznać nowe twarze.
Bogdan68 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Szamot ma szatana nie Burgmana. Zabrakło mi czasu na modlitwę . Co za przejazd.' Ten z Torunia'. .Dzięki za udekorowanie kufra. Pozdrawiam i do zobaczenia.
dr.big Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 O, na końcu kolumny widze nawet bardzo rzadki widok na drogach- BMW C600 Sport ...
krzysurban Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Również dziękuje za spotkanie Powrót był straszny... 7 stopni mnie dopadło trochę zmarzłem :/
Klubowicze robson Opublikowano 2 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2014 Dzięki ludzie za spotkanie na majówce. Fajnie było poznać nowych kolegów - region nasz się rozwija .
tuczis Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Dzięki ludzie za spotkanie na majówce. Fajnie było poznać nowych kolegów - region nasz się rozwija .
Rekomendowane odpowiedzi