Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jasne, że możesz :clapping:

Opublikowano

Co za problem kolego wal jak w dym :clapping::fireman2: .

• Klubowicze
Opublikowano

No i fajnie, kilkoro nas będzie :)

Opublikowano

jak nie jak TAK :)

Opublikowano

Z moich obliczeń wynika, że w tym terminie powinienem być w pracy, ale od czego są urlopy? Jak se teraz zamówię to raczej będę miał wolne. Bardzo chcę jechać z Wami więc chyba coś z tego będzie. Bo jak nie teraz to kiedy? Bo jak nie z Wami to z kim? Może któryś z moich Kolegów Biegowców będzie chciał zobaczyć taką imprezę?

P.S. Byłem u mojego Wielkiego Wodza. Zaklepałem wolne na 17 maja. Przyjął to po męsku i nawet nie płakał. Teraz odliczam czas.

A jutro śmigam nad Zalew Wiślany. Mam zamiar zobaczyć go od strony zatoki i Fromborka. Czasu jest dość. Jak by ktoś chciał się przyłączyć to zapraszam. Powrót w niedzielę.

Opublikowano

Wojtek, mam Cie dopisać do listy uczestników imprezy w Giżycku?

Opublikowano

Tak, jak najbardziej. Już nie mogę się doczekać. Przypominają mi się gościnne występy w Ełku :partytime:

Opublikowano

Tak, jak najbardziej. Już nie mogę się doczekać. Przypominają mi się gościnne występy w Ełku :partytime:

No widzi jak fajnie to wymyślił :clapping:

Opublikowano

Jeszcze jak by posiadał ten teges to gość jak się patrzy , ale to tylko kwestia czasu :fireman2::clapping: .

Opublikowano

Faktycznie to dobry pretekst znalazłem :) . Nie jest tajemnicą, że lubię śmignąć do Giżycka. Nie trzeba mnie długo namawiać. Zresztą, jak powszechnie wiadomo będzie jeszcze okazja zawitać do Fortu Boyen. No, ale to dopiero w lipcu.

Opublikowano

Robimy zbiórkę w McDonald rondo Grunwaldzkie koło 11 ?

Jest propozycja żeby jutro się spotkać kolo tej 11 a o 11,15 wyruszyć na Ul Morska pętla autobusowa gdzie bedzię nas oczekiwała reszta Kujawiaków kilka Quadów i kawalkadą ruszyć na Łuczniczkę o 11,30.

DSC_0895.JPG

DSC_0893.JPG

Opublikowano

czemu nie :)

Opublikowano

Jak nie, jak jooooooo :clapping: .

Pociśniem aż zbledniem.

• Klubowicze
Opublikowano

Jedziem i już

Opublikowano

Chciałem podziękować, za miłe przyjęcie mnie i mojej chałaśliwej Hondy. Przepraszam, że nie mogłem pojechać dalej z wami, ale miałem rodzinne spotkanie. Gdyby moja małżonka mogła być razem ze mną top by było cudownie. Wszystko przed nami. Pozdrawiam Dominik

Opublikowano

Ode mnie również podziekowania. Miło było Was poznać i do zobaczenia wkrótce.

Opublikowano

Dzięki za spotkanie ,fajnie było poznać nowych kolegów .Dominik zacna marka ma swoje prawa .

Opublikowano

również dziękuję za miłe spotkanie. pozdrawiam

Opublikowano

Również dzięki za spotkanko.

Miło było poznać nowe twarze.

Opublikowano

Szamot ma szatana nie Burgmana. Zabrakło mi czasu na modlitwę . Co za przejazd.' Ten z Torunia'. .Dzięki za udekorowanie kufra. Pozdrawiam i do zobaczenia.

Opublikowano

O, na końcu kolumny widze nawet bardzo rzadki widok na drogach- BMW C600 Sport :) ...

Opublikowano

Również dziękuje za spotkanie :)

Powrót był straszny... 7 stopni mnie dopadło :) trochę zmarzłem :/

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki ludzie za spotkanie na majówce. Fajnie było poznać nowych kolegów - region nasz się rozwija :).

Opublikowano

Dzięki ludzie za spotkanie na majówce. Fajnie było poznać nowych kolegów - region nasz się rozwija :).