czaro69 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zapraszam do zapoznania się z tematemhttp://www.forum.burgmania.net/topic/19541-cusiowe-grillowanie-na-mazurach/
LWfilip Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dość nieoczekiwanie, okazało się, że około 14.00 popędzimy do Tucholi na podwieczorek lody jakiś czy coś .BMW 1200RT i Honda ST1100. Jak by ktoś miał ochotę to może się tam spotkamy.
daraz73 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 wy na podwieczorek a my na kolacje dziś prawie 200 wykręcilim
szamot Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 No to niezly wynik kulać kulać te kilometry bo nie wiadomo jak dlugo bedzie taka ładna pogoda..A mi się coś obiło o uszy ze mieliście jechać do Bornego Sulinowa orać ziemie Ja to się kulałem z biegowcami wyciągneli mnie do Chełmna na jakieś zawody. I inspekje w Kowalewie na budowie zaliczyłem
daraz73 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 na Borne to w sobote lecimy i nie orać a bronować a dziś jak pogoda pozwoli chcemy sie pokręcić po mieście tak po 17stej jak by co pisać ustawim sie gdzieś
szamot Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 My z Michalem bedziemy w fordonie u mnie w garażu pieścić Zaną. tak że jak będzie sie wam nudziło to wpadnijcie.to jak będziemy wyrobieni to się chętnie z wami pokulamy.
upiór Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Michu w razie czego to dzwoń , nie daj się w znanym temacie . P.S. Panowie miłego śmigania , choć teraz w Toruniu pada tak z lekka .
Klubowicze robson Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Małi, czy domyślasz się co oni będą robili w tym garażu u Szamocika ? Podejrzewam, że Tomek będzie chciał upodobnić Zacną Michała do tego tam wiesz na S.... . Misiu uważaj, żeby jakaś klątwa nie przeszła na Twoją Zacną .
Bobas Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Wi mnie tam za dużo nie wiwijajta w tym garażu .
michu Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Oj nawiwijali my , pogłaskali ,, Srebrną Błyskawicę" i pojechali na małą przejażdżkę po mieście . Tomuś proszę fotki wrzucić
szamot Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Mówisz i masz:) Prawdziwa Srebrna Błyskawica
szamot Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 A no zrobił ,to tak jak w małżeństwie Zmieniła nazwisko,lub jak kto woli Szybka jak Błyskawica w końcu Silver
LWfilip Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Całkiem ładnie to wygląda. Teraz trzeba będzie, ciągle ich oświetlać żeby te odblaski było widać ładnie.
Klubowicze robson Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Michu na zacnej zrobił literę S Czy nie przewidziałem czegoś takiego, prorok czy coś . A Upiory śpią i nie reagują....
Klubowicze PIN Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2014 O rany rany, Michu to ty teraz jesteś w nocy niepokonany
upiór Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Właśnie miałem telefon z Ministerstwa . Michale co ty narobiłeś , jak widać na fotkach , moja skromna osoba z byt mało przebywa w tym znanym barażu aby uświadamiać w tym temacie . P.S. Bobasku tylko w tobie nadzieja co te pierniki tam wiwijali szkoda słów . Fotki cacy jak nic Tatulka dzieło .
daraz73 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 sie błyszczy sie świeci robimy dziś wieczorkiem jakieś miasto ??? bo jakoś narazie na deszcz sie nie zapowiada
szamot Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Mi tam 2x nie trzeba mówic, namówiłeś mnie.Gdzie i o której.
daraz73 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 no to cacy jak nie będzie padać to : 18sta na stacji gdzie zawsze (Łęczycka - zielona)
LWfilip Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Widzę, że Króliki trzymają się mocno Najpierw król był tylko jeden a teraz trzeba poczekać na walkę o władzę. A Zacna to Zacna najlepsza jest i Basta!
Rekomendowane odpowiedzi