Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Zakonczenie sezonu w Łódzkiem\Centrum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie a jeśli ktos ewentualnie by jednak zemna przyjechal ale bede wiedzial to dopiero w sobote to czy ewentualnie jakies miejsce bedzie czy bedzie musial spac w samochodzie?

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Marzena

37

• zdun13m

33

• ciesu

32

• Volvo

30

• Klubowicze
Opublikowano

Rafał ty już nie marudź,znajdziemy ci miejsce w jakiejś szopce albo u gospodarzy w sąsieku na sianie hehe. :)

Moi drodzy więc tak zakończenie sezonu w Łódzkim 26-27.10.2013.

Sobota kolacja o godzinie 17.00 kolacja na 20 osób.

Nocleg 17 osób.

Śniadanie 17 osób.

Propozycja spotkania się na stacji BP w Poddębicach od godziny 14.00 do 15.00 potem wspólny wyjazd do miejsca biesiadowania.

• Jeżeli ktoś nie będzie się mógł spotkać z nami na stacji Bp podaję jak dojechać.Jadąc od łodzi skręcamy w Poddębicach przed zajazdem Skorpion w prawo, następnie pierwsza w prawo w kierunku lasu. Jadąc lasem drogą asfaltową około 2,5 km skręcamy w drogę gruntową w lewo zgodnie ze stojącą po prawej stronie tabliczką z napisem " do punktu czerpania wody". Później cały czas prosto tą drogą aż do momentu zauważenia tablic kierunkowych do gospodarstwa.
  • Jeżeli ktoś jest jeszcze chętny z nami się spotkać zapraszamy jest kilka wolnych miejsc.:)

Opublikowano

Super wiadomość Marzenko - Aneta będzie około 19.00, więc chyba nie będzie problemu podać tą jedną porcję trochę później??

Czy kontaktowałaś się z Marcinem od Burgmana 650??

Krzysiu, Zdun, Bulba, Resonok, Voytaz, Voyciach - co z Wami??????

• Klubowicze
Opublikowano

Nie nie mam numeru telefonu wiem że ma Julo może on by spróbował.Ty chyba też masz.:)

Opublikowano

OK, zadzwonię dzisiaj!!

• Sympatycy
Opublikowano

Nic mnie tak skutecznie nie powstrzymuje, jak ukochana praca. Bawcie się dobrze.

Opublikowano

Ja miałem w sobotę skończyć pracę o 20,15. Na szczęście dziś udało mi się zmienić godzinki, więc będziemy o czasie. Dzięki Marzenka za załatwienie sprawy.

• Klubowicze
Opublikowano

Julo nie ma za co, zrobiłam to dla naszej Łódzkiej grupy, ale nie wszyscy są zadowoleni widzę.Raz do roku możemy spotkać się w większym gronie,pośmiać, pogadać itd.

Opublikowano

Marzenko jak dobrze rozumiem jadło mamy też zabezpieczone (kolacja, śniadanie) więc nie musimy poza napojami nic zabierac?

• Klubowicze
Opublikowano

Kolacyjka i śniadanko załatwione jak ktoś będzie sobie życzył może i obiadek ale to już przy rejestracji u gospodyni. :)

Opublikowano

To superowo dzięki i całuje rączki

Opublikowano

Marzenko dzwoniłem do Marcina, niestety nie pojawi się na zakończeniu bo zaplanował wyjazd do Krakowa...

• Klubowicze
Opublikowano

Przepraszam was bardzo pomyliłam nazwę stacji nie BP tylko Bliska.Spotkanie po między 14.00 a 15.00 26.10 na Bliskiej przed Poddębicami.

Opublikowano

Czyli tam, gdzie brakło prądu po wycieczcie do Spycimierza...? :-)

Rusłan a Ty nie zapisujesz się na imprezę???

• Klubowicze
Opublikowano

Tak Ciesu tam gdzie była burza i brakło prądu.

Opublikowano

Na sobotę zapowiadają ładną pogodę!!!

Opublikowano

Ja nie wiem gdzie była burza :)

Opublikowano

Ja się piszę ale tylko na piątek do soboty.

• Klubowicze
Opublikowano

• Stefanekmac niestety impreza jest z soboty na niedzielę ale zapraszamy jak możesz.

Opublikowano

Hmm może moje Szczęście mi pozwoli...

Opublikowano

Przyjedź ze Szczęściem :-)

Opublikowano

Ludkowie - piszcie, jaki alkohol przywozicie, żebym wiedział, co kupić :-)

Opublikowano

Ja czysta wodeczka.

• Klubowicze
Opublikowano

Bielutką czyściutką 40% oczywiście bezalkoholową. :)

Opublikowano

Będę ze Szczęściem ! Tyle że puszką. Zabiorę trochę czystej i nalewkę z czeremchy rocznik 2012. Rozumiem że zagrycha na miejscu dostępna ?