Arkadiusz Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 , chciałem już zasięgnąć do jakiegoś poradnika, jak dobrze skonstruować ogłoszenie by zaciekawiło kupującego. Krzysiek, jaki poradnik, !w00t Daj to ogłoszenie wczesną wiosną a pójdzie jak świeża bułeczka, mogę się założyć !winkiss ja, jak bym kupił taki sprzęt na zimę i nie mógł nim jeździć tylko patrzeć na niego to !sciana !sciana
krzysurban Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Jesienią będzie już za późno, a kasa potrzebna od zaraz...... !sciana Wtedy już tylko pozostaną po nim żyletki...
szamot Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Jesienią będzie już za późno, a kasa potrzebna od zaraz...... Wtedy już tylko pozostaną po nim żyletki... Na żyletki troche szkoda zawsze to jednego króla mniej,no ale jak mus to mus Jak masz srebrną osłone na tłumik to był bym zainteresowany
Baśka13 Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Witam :)dokładnie koledzy tak jak piszecie że sprzedażą kiepsko,zainteresowanie jest ale kupców brak. Nie wiadomo z czego to wynika, pewnie z braku pieniędzy, jak również z tego, że u mnie ludzie się nie znają na maxsi skuterach. Myślą że to 50 góra 125 owszem chcieli by kupić ale taką pojemność i za takie pieniądze, z takim w ogóle nie dyskutuję. Lub wolą jednak motor.Myślę że każdy sprzęt musi znależć swojego nabywcę. Pozdrawiam szerokości.
upiór Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Ech co ja tu czytam KRÓL na żyletki , tego to nawet najstarsi górale nie przewidzieli w najczarniejszych snach , od i czasy nastały . Faktem jest że kupić lepiej na wiosnę a nie na zimę , to znaczy mieć i tylko patrzeć szkoda takiej jesiennej inwestycji . P.S Król ech ZACNA !YES , i tu nic więcej nie napiszę , może tylko tyle że jeden w Nogacie pływał :) .
Sympatycy siemik Opublikowano 27 Września 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Września 2011 Hi.Hi.Hi. Nie pływał i pływać nie będzie. A tak na marginesie to kolega z Malborka właśnie kupił sobie nowego "KRÓLA" i czeka teraz na przesyłkę z salonu. Prawdopodobnie pojawi się na Mierzei. Pozdrawiam Siemik
michu Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Hi.Hi.Hi. Nie pływał i pływać nie będzie. A tak na marginesie to kolega z Malborka właśnie kupił sobie nowego "KRÓLA" i czeka teraz na przesyłkę z salonu. Prawdopodobnie pojawi się na Mierzei. Pozdrawiam Siemik Co ja czytam ullllllllaa laaaaaaaaaaa
upiór Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Niech nie gada i nie przesadza , KRÓLA i całą beczkę ten tego .
michu Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Niech nie gada i nie przesadza , KRÓLA i całą beczkę ten tego :) . Tys prowda hej
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Września 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 28 Września 2011 Siemka Wy tu gadu gadu a może by tak spotkanko w niedziele gdzieś po środku na grila lub jakąś przejażdżkę po ładnych terenach, panie i panowie? Czas ucieka, zima się zbliża a pogoda jeszcze jest sprzyjająca. Pozdrawiam Siemik
Arkadiusz Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 a może by tak spotkanko w niedziele gdzieś po środku na grila Zapraszam do Duninowa, lub czekam na konkretniejsze propozycję, lecz nie ma nic chyba bardziej po środku Polski !winkiss, ale chłopaku, jak wszystkie Króle posprzedają to będzie pewnie lipa.
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Września 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 28 Września 2011 Po środku polski to masz rację ale mi chodziło po środku między pomorskim a kujawsko pomorskim.No chyba że z niedzieli na poniedziałek
Arkadiusz Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 No chyba że z niedzieli na poniedziałek Nie wiedzę tutaj żadnego, najmniejszego problemu !winkiss
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Września 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 28 Września 2011 Tak też myślałem Jutro jednak się odezwę co do niedzieli bo w robocie mam teraz burzę i nie mogę planować na kilka dni do przodu , jednak niedzielna propozycja jak na razie jest aktualna. Pozdrawiam Siemik
Klubowicze robson Opublikowano 28 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Września 2011 Niedziela mi pasuje, ale już z noclegiem jakimś to nie bardzo. Deklarujmy się więc Waszmościowie !YES .
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Września 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 28 Września 2011 Fajnie piszcie więc kto ma wolne i komu pasuje a coś wykombinujemy. Pozdrawiam Siemik
Arkadiusz Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Ok. więc niedziela mi pasuje jak najbardziej, jestem po nocy więc czekam na wszelkie propozycje moi mili, czy w Duninowie czy gdzieś indziej. Tak, że czekam na propozycje. !winkiss
szamot Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 I znowu mnie ominie spotkanko , w niedziele będe w Funce na poprawinach bo w sobote bede tam na weselu,a może podjedziecie
michu Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 I znowu mnie ominie spotkanko , w niedziele będe w Funce na poprawinach bo w sobote bede tam na weselu,a może podjedziecie Hmmm no no nie kuś... !YES
Bobas Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Jak to Funka koło mnie to się zapisuję na kulanie. Dalej nie mogę, bo niedziela ucieknie, a ja mam wszystkie weekendy do końca listopada pozajmowane. Dawajta do Funki !OKK
krzys-68 Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 poczytam,popatrzę i ... jak na razie niedzielę mam niezaplanowaną jeszcze.Chyba że Wrocław... bo tam mnie coś kusi !scooter
Sympatycy siemik Opublikowano 29 Września 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 29 Września 2011 Mało konkretów. Zaproponuję więc miejsce nie korzystne dla mnie ale bardzo przyjemne i myślę że większość to zaakceptuję. TORUŃ starówka. Zwiedzę przy okazji nowy odcinek autostrady jeśli będzie otwarty. Piszcie szybko bo nie wiem czy w sobotę mam przyłoić czy tylko delikatnie !piwko . Pozdrawiam Siemik
Arkadiusz Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Jak postawisz pierniki w Toruniu Grzesiu, to jadę !!! Tylko tak kolo południa, nie wcześniej hihihi
Sympatycy siemik Opublikowano 29 Września 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 29 Września 2011 Spoko. Pierniki chętnie postawie a i termin też może być. Biorę jednak pd uwagę szybko zapadający zmierzch więc najprawdopodobniej kulnę się z cała rodzinką 4oo !placz1 .
Klubowicze robson Opublikowano 30 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2011 Piszcie albo dzwońcie o której będziecie w Toruniu, postaram się dołączyć !YES . Autostradę mają oddać oficjalnie do użytku w połowie pazdziernika, ale niektórzy już po niej śmigali.
Rekomendowane odpowiedzi